אהובתי.

גדעון היחידי

New member
מנהל
אהובתי. בלילות כשאני ספון לבד במיטתי למרות שהערב מברכים שש נרות הקור עדיין מקפיא עצמות. שלג מלבין פסגות הרים גשם עז מכה בתריסים. אני חושב עליה מייחל לבואה מתפלל וכמו אהובה יקרה ומסורה היא מגשימה את זו הבקשה. כפיה טובה היא מגיעה מפזרת סביבה חום ואורה מפרה את דמיוני עושה סדר בחלומותי משכתבת את רצונותי מנסיקה את דמיוני היא, מעוז צור ישועתי. בזכותה חמימות פושטת בי מילותי קולחות והופכות לתחביר מהן צומח חרוז - גם שיר מצב רוחי מרומם, נוסק לתקרה הכל, בזכות אהובתי היקרה המוזה הברוכה.

טאKילה

New member
למענך...../images/Emo28.gif אני נשבעת באהבתי בטוב וברע אני שלך בשבילך לבי נברא בלהט האש שבתוכי והליטוף המתגנב. , פרמת כפתורי מאווי נגעת בצפונות נפשי בתשוקה שוקקת לחשתי לך סודותיי הכמוסים. , מה עוד אוכל לעשות למענך שזרתי מילים כזרי פרחים לכבוש את לבך. , הישארי אל תעזבי מוזה יא בת זונה.

ריקי די

New member
מילים לַיל סְחַרחַר מֵאז עזבתִיכֵן זה מכּבָר סדוּרוֹת,חתוּמוֹת על זֵרי תהִילָה. ניחוֹח רָחוֹק וְזָר כּיבָּה את השָעוֹת ושוּב יוֹמי קָם מבַקֵש אתכֵן שֵנית לִכבּוֹש לבבוֹת עַל פִּתחֵי האָדַם, לִתסוּס בּי בּקצף עָשִיר,מִתנַגֵן. הוֹ מִילים עֲדוּיוֹת לַהט וקסם בִּנְשימַתי המוּאֱצת אֲחַייה אֱתכֵן.

גדעון היחידי

New member
מנהל
מילים...מילים...מילים... כאשר לב אוהב סוער מתרגש מבקש להוציא לחוץ, את אשר בפנים יש אני מתיישב ליד המחשב לוחץ על כפתור ומתחיל אט בנפשי לנבור מעלה מאופל מחשבותי ונותן בהם אור אז... נפשי פורצת מתוך הגוף דמיוני נוסק, חג בטירוף משייט לעבר עולמות קסומים של מילים...מילים... מילים

למעלה