......אהובתי...
....המלכה

......אהובתי...../images/Emo47.gif....המלכה

בחצות תסתיים השנה. ואני רוצה ללחוש לך אהובה. שתזכי רק לאור ולנחת. ולרוגע ונפש פורחת. בשבילי את הפלא השמיני. ואני אוהב אותך הכי הכי הכי. ושהעולם ילמד רק ממך. את כמות האהבה שבליבך. והשמש תזרח עליך בבקרים. גם בימים גשומים וקרים. ומחר כבר שנה חדשה... שתביא עליך מזל וברכה. ותמיד אחזיק לך אצבעות. שתיהי כל מה שתרצי להיות. ואסיים בעוד שש מילים... אני כל כך אוהב אותך נטלי ----------------------------- שתהיה לך שנה אזרחית מושלמת שולח לך 323 נשיקות ו...
רק אחד... אבל את כל כולו

natali323

New member
|../images/Emo23.gif

אחד זה מספיק לי אפרוח שנותן בי המון המון כוח הלוואי שתמשיך כאן לשיר כי מליבי פעימה אתה מחסיר תודה חבר יקר תודה שאתה שר שנה מאושרת לך אפרוח והלוואי הלוואי שתמשיך כאן לפרוח ---------------------- ולכולם שנה טובה ונהדרת אפרוחחחחחחח תתקרב רגעעע * * * * * * * עוד יותר תתקרבבבבב * * * * 1000
ו

ואני שולחת לשניכם...

מיליוני נשיקות וחיבוקים, הודעות שלכם פשוט מרנינות את ליבי

natali323

New member
שריייייייייייייייייייייייייייי

את לא תאמיני לי אבל נשבעתתתתתת שכל מילה פה אמת כל פעם שאני עונה לך כל פעם התפוז המטורף הזה שולח לי את ההודעות המ.......... שלו דיייייייי נמאססססססססס הפעם לא מוותרת לו התחלתי לכתוב לך ב 17.15 שעון ישראל נראה מתי זה יעבור אם בכללללללללללללל בלי הדגשות בלי נשיקות פשוט מדדהימההההההה זה מה שאת זהווווווווווווו <ולתפוז הזה יש חשבון איתי> + + + + + ואתה אפרוחחחחחחחח הכל בזכותך אם יצליח לי כי סיפרת פה על ההיא שאמרה שאם כל כך רוצים אז זה מצליח קדימה תפוזזזזזזזז הפעם אני באמממממממממממממת רוצה לשלוח לשרי ברכה שנה נהדרת לאישה נהדרת

natali323

New member
../images/Emo23.gif

אנשימים פה יש אהבה ושירים קפה וסיפורים חלומות לחיוכים גידופים והשמצות זה לא פה אפרוחי

אהלן מותק../images/Emo23.gif

שמעתי את המילה "דמעות" או שאני טועה? אני מודאג !!!!! דברי אלי בערוצים אחרים... נטלי, אני מפסיק להכנס לפורום הזה בינתיים. נהיה פה קצת לא נעים. מה עוד שלא מבין למה זה מגיע לפה ולא לאחד מיתר מאות הפורומים כאן בתפוז !!! ערב נפלא לך בונבונית אוהב אותך

natali323

New member
לא נעים מתתתתתתתתתת

והכי נעים זה אתהההההההההההההההה אז תאר לך שישארו פה רק "לא נעים" ואני אשאר לבדדדדדדדדדדד?
2002
כבר שלחתי לך?

למעלה