אהובתי היקרה

luckycharm

New member
בגללך קראתי הכל

מהר ובחטף, אבל קראתי. באמת יותר נעים היה לעצור אחרי החלק הראשון. שלפחות האבא עוד מחייך.

כן..... מלאנכוליה

משתלטת לנו על המוח למקרא החלק השני. חצי כוס מלאה יותר עדיף. לא, לאקי?

b e a c h

New member
לגמרי (עונה במקום לאקי)

מתוקים כאלה ורומנטים והכל ירוק ורענן. בשביל מה אחכ אני צריכה לקרוא על העור היבש שלה ברגליים? אין לי צרות משל עצמי? והאמת - גם בהתחלה יש בעיות - לא מכירים ולא מבינים ולא מתקשרים וכל הזמן מריבות מפגרות על שטויות והעלבויות ורגישות שיא. וגם בהמשך יש רגעים יפים - בדיחות פרטיות והבנה עמוקה וחברות משותפת וקרבה אינטימית שנבנית עם השנים והופכת שני אנשים שפעם היו זרים ליחידה קרובה והדוקה. אז למה ככה לבאס סתם?

ביצ'קי

יופי, נהניתי. מזמן לא היה לי "דיבור" איתך, וכעת נזכרת למה אהבתי את זה
ובקשר לנושא ה"כבד" שהועלה פה, אני חושבת שלכולנו ניתנה הזכות לתחזוקה טובה יותר , בונה יותר של מע' הזוגיות שלנו. וחייבים למצוא את הדישון והטיפוח. גם במחיר של בריחה לאי ירוק יותר בים. אי של נוחם והזרקת הורמונים עשוי בהחלט לשמר ולטפח את הקיים.

b e a c h

New member
נו, אנחנו בהחלט רואות עין בעין

ואני אוהבת שאת קוראת לי ביצ'קי.

luckycharm

New member
זה הטונה עם רוטב העגבניות לא?

ישר מזכיר לי ישיבה על אבן גדולה בטיולים, ומדריך נודניק שמנסה להקים אותך להמשך ה 'כיף' בנחל היבש.

אלה1000

New member
תחזקה שוטפת של זוגיות

כולם יודעים שאם לא ממשיכים להשקיע בזוגיות כל הזמן הזוגיות גוועת, ממה כמו גינה ששוכחים להשקות. למדתי פעם שבשבטים אינדיאנים הייתה טכניקה מצויינת: נישואים היו תקפים ל9 שנים בלבד אח"כ פג תוקפם מת נגמר מי שרצה להמשיך לחיות ביחד היה צריך להתחתן שוב והדבר הזה דאג שאם זוג מתאים ואהב הוא ידאג לשמר ולחד ולהשקיע בקשר ואם זה לא מתאים אז זה יגמר לפני שיגיעו לכאב ולייאוש שמתוארים בקטע. הפיתרון הוא להשקיע כל הזמן להשקיע. וזה לא נגמר אף פעם.

luckycharm

New member
ברור, מהפנטת

אבל בשביל לדעת את זה לא צריך אותי. אין לך משהו מסובך יותר?

luckycharm

New member
תודה

ואני כאן, אם תצטרכי שאענה במקומך (נניח ואת עסוקה עם התחייבויות קודמות) מתישהו. או לכל מיני דברים אחרים.

מנסה לאפיין אם

אתם בשלב הראשוני, לפי התיאורים, או אתם כבר חולקים בעול בדרך מכאנית

luckycharm

New member
רגע

בדיוק שאלתי אותך שאלה, למעלה. (מת על זה שאני מדבר לדלת שכבר נסגרה. בסוף יוצא שאני מתנחם במישהי צעירה מאוד שהאינטרנט מביא)

b e a c h

New member
נו,

למה אתה נזכר בדיוק כשאני צריכה ללכת? כל היום אין לך מה להגיד וכשאני בדלת פתאום זה חשוב... ולא הבנתי אף מילה מהלמעלה. איזה טונה ואיזה עגבניות?

b e a c h

New member
הזכרת לי עכשיו למה אני פה מלכתחילה

ועכשיו יוצאת באמת.

למעלה