אהובי...

אהובי...

אני כותבת לך אכשיו בגלל שגולם התארגנו בקבוצות למאין הופעה שיש בערב יש לנו חמש בנות מפינלנד שתיים משווצריה וכו וכול מדינה צריכה לעשות משהו... אני עושה ריכודי עם גך שאני כבר מוכנה מהבית אז יש לי שעתיים זמן חופשי... טז אני לא משועממת או משהו אני פשוט מנצלת את הזמן לדבא אחתך לטעון טת האמפי ולנקות את המצלמה

אני מתגעגעת אליך

ומצאתי דאך לכתוב בעברית אז זה ממש מעולה... אני לא מאמינה שאני חוזרת בעוד יומים.. אני כבר ממש מחרה לחזור כי תאמת די רשה לי כאן כי בגלל שאין אף אחד מישראל או אף אחד שמדבר עיברית ויש קבוצות של יותר מגמב מכול מקום והם מדברים בשפה שלהם ואני חא מבינה כלום וזה די מדקה .. טבל מצד שני אני ממד אוהבת את זה כי זה שאני בזחות עצמי נותן לח זמן לחשוב ולאסוף כוח לשנה הבאה כי כמו שאתה זוכר אני תמיד אמוסה ולתמיד רוצה לדבר ולהיות אם אנשים אבל אני חושבת שקצת זמן לבד היה טוב בשבילי מה שניקרה זמן לחדש את המצברים

כן גם אני חושב

האמת שגם אני חושב שזה דיי טוב שאת שם לבד... גם לחדש מצברים לחשוב קצת על כל מיני דברים שאת חייבת לעצמך כאילו ממש זמן מעולה להתאחד עם עצמך... לסגור כל מיני דברים שהרבה זמן היו פתוחים וחוץ מזה זה ממש תרם לקשר שלנו כאילו את זוכרת איך הוא היה לפני שטסט עכשיו אני מרגיש כאילו הקשר נולד מחדש הרבה יותר חזק אני מרגיש כאילו רק אתמול נהיינו חברים חוץ מהעובדה שאני הרבה יותר חופשי עכשיו את יודעת את כל הסודות שהיו לי... זה ממש טוב בשבילנו את לא מבינה(אולי כן חח בטוח שכן) עד כמה אני רוצה לראות אותך אני מרגיש מאוהב מחדש ואני מאושר שהיה לך את הזמן הזה להיות עם עצמך וגם בגלל שאני שוב מרגיש מאוהב וגם אני מחכה שתחזרי כבר לא יאמן עוד יומיים ואני אוכל אותך!!!!!!!!!!

זה מחשב של הקולז

טז אי אפשק להוריד דברים הקולאג פה ענק באמת יש להם שלוש ספריות ומלא מחשסים ומוזאון מדע ואפילו בית קברות. פדשתי היום את אחד התלמידים פה והוא סיפר לי כול מיני סיפורים על המקום... לדוגמא הוא רדוף רוחותץ יש חדר שבוע שלוש אנשים התאבדו פעם בחודש ויש דם על הרצפב שלא יורד... ובבית קבאות שיש פה יש קברים לא מסונים של המתאבדים... ולדברים יותר יפים. יש כאן גן של םרחין מגול מקום בעולם וגם גאלו שכבר אין בעולם. ממש יפה פה כמו בטירה מהארי פוטר

הנה מפה אני שולח לך הודעות

אוף תראי את ההודעות בבקשה אני רוצה לספר לך מלאן דברים

תחזור מהר אהובי...

זה מוזר לי איך אנשים שונים אחד מהשני זה אחד הדברים שלמדתי פה כול טחד פב בא מתרבות אחרת ויש לו את המנהגים שלו ואת ההתנהגות שלו... לדוגמא אנחנו נפגשים כול ערב באחת החדרים והבנות מפינלנד לא האות כי הן אומרות שהלי הזמנה מיוחדת שלהן הן לא האות אבל זה לא משהו כזה שמשמינים אנחנו פשות מפגשים בחדר. אני ממש מתגעגת הביתה אבל זה היה ממש קשה לחזור כי דבר ראשון ממש חם בישראל ופה יורד גשם ויש 15 מעולות. ואני הולגת אם חולצב קצרה אז מה אני יעשה בישראל... וגם ברגע שאני יחזור שוב היה לי המון דברים לעשות כמו נוער עובד

חח מה לעזאזל

טוב מקום נחמד איפה שאת נמצאת... תגידי לי איזה הודעות קיבלת כבר? פשוט אני רוצה לשלוח לך שוב את מה שלא קיבלת

חחח גם אני

האמת שגם אני חושב שזה דיי טוב שאת שם לבד... גם לחדש מצברים לחשוב קצת על כל מיני דברים שאת חייבת לעצמך כאילו ממש זמן מעולה להתאחד עם עצמך... לסגור כל מיני דברים שהרבה זמן היו פתוחים וחוץ מזה זה ממש תרם לקשר שלנו כאילו את זוכרת איך הוא היה לפני שטסט עכשיו אני מרגיש כאילו הקשר נולד מחדש הרבה יותר חזק אני מרגיש כאילו רק אתמול נהיינו חברים חוץ מהעובדה שאני הרבה יותר חופשי עכשיו את יודעת את כל הסודות שהיו לי... זה ממש טוב בשבילנו את לא מבינה(אולי כן חח בטוח שכן) עד כמה אני רוצה לראות אותך אני מרגיש מאוהב מחדש ואני מאושר שהיה לך את הזמן הזה להיות עם עצמך וגם בגלל שאני שוב מרגיש מאוהב וגם אני מחכה שתחזרי כבר לא יאמן עוד יומיים ואני אוכל אותך!!!!!!!!!!

אוי מציק

זה ממש מציק שצריך כל הזמן לעשות רענן לדף ולקוות שיש שם הודעה חדשה חבר שזה לא פשוט מעדכן אוטומתי

אוי נושי

לא יודע למה שקראתי את ההודעה שלך כבר עלתה לי דימעה. לא דימעה של שימחה לא של געגוע פשוט דימעה. אני כל כך מתגעגע ממש לא איכפת לי עכשיו מהנוער העובד כל מה שאני רוצה זה להיות איתך. אני לא דואג אנחנו כבר נמצא זמן גם לי וגם לנוער העובד כאילו אם בדרך כלל היינו מסתדרים עם : הורים חברים נוער עובד מבחנים בגרויות בצפר שעורי נהיגה שירי צבא ואני ביחד לדעתי לתזמן ביני לבין הנוער העובד לא יהווה בעיה.

../images/Emo192.gif

לא לזה התקבנתח התקבנתי לזה שאני התרכלתי כבר לא לעשות כלום... על תדאג היה לי זמן להכול אני ממש לא דורדת אני רק חושבת שזה היה מוזר שפתאום היה לי כול הך הרבה מה לעשות... ציחמי בערך 2000 תמונות... חח אני מכואנ כמו היפנים מצלמת הכול אני חודבת שזה חבל שיש לנו כול הך הרבה זמן חופשי... (כבר מהבוקר- אבל בבוקר הלכתי לטייל הקולאז ובעיר שאני נמצאת באה אז היה לי מה לעדות אה וגם לעשות עוד קניות אם הקבוצה) ספר לי קצת על הזמן שלך...

היו היה

אממ בזמן שלי חם נורא. יש יצורים מוזרים שנוסעים בתנורים עם גלגלים ברחובות ומבשלים את עצמם שם... בזמן הזה קשה לי להיות כי את לא נימצאת בו... טוב אז ככה אצלי היו מיליון שינויים ואני מת כבר שתבואי כדי שאני יראה לך יעשה איתך יבדוק איתך ידבר איתך יצא איתך אבל את לא פה... יש לי מחשב וסוני ואינטרנט חדשים ומשחקים וסרטים לראות איתך ולשחק איתך ואני רוצה לחבק אותך. נסעתי הרבה באוטובוסים עברתי המון ליד הבית שלך וחשבתי לעצמי "אוף" ולא יכולתי להגדיר את זה טוב יותר. וקרו לי המון דברים מצחיקים כמו בצבא עם כל החבר'ה שלי וקרה לי משהו מוזר עם סיוון(כל זה ועוד בהודעה הבאה) יצאתי המון עם חברים שלי לכפ"ס ראיתי מלא סרטים גם בקולנוע יצאנו לסנוקר למסעדה העברנו צחוקים משום מה חזרתי לדבר עם קורל אחרי 200 שנה לא יודע למה מצאתי חבר חדש עמרי ועדי(עמרי עבר איתי ניתוח ועדי היא המשקית נפגעים) התקשרו אלי והיה צחוקים עדי ממש העריצה אותי שאני חוזר לקרבי ולא רוצהל להיות ג'בנית ועמרי עבד עלי שהוא מהמשתרה הצבאית והם מנשים לתפוס אותו על סמים

עניין הסיוון

יצאנו לסנוקר אני הרבה חברה וגם סיוון... עכשיו יש לה חבר חדש אם את זוכרת את בן לוי זה שמנגן על גיטרה היה לו שיער ארוך שיריונר קיצר הוא חבר שלה כבר דיי הרבה זמן והם מאושרים ביחד. בסנוקר בן לא התייחס אליה הוא היה ממוקד מידי במשחק במקום בה והיא כל הזמן ניסתה למזמז אותו כדי שהוא ישים לב אליה אבל זה לא עזר לי והיא ניסתה למשוך צומי דרך אחרים עד שהיא הגיע אלי והיא כאילו עשתה תנועות סקסיות מולי והוא עדיין לא התייחס ובשלב מסויים כבר עצרתי אותה ואמרתי לה שהיא עברה את הגבול זה היה כשהיא ניסתה לקחת את היד שלי ולהכניס לחולצה שלה... אבל כמו שאמרתי לך עצרתי אותה אז אין לך מה לדאוג אחרי זה(אחרי שבן רצה להרוג אותי ואז הוא היה מאושר שהוא ראה שעצרתי אותה) דיברתי איתה על זה שזה קצת מוגזם והכל... והבהרנו גבולות כמו שצריך... ואחרי כל העסק הזה היא הזמינה אותי לקפוץ יחד איתה לים :S נו טוב לכי תביני.... רציתי לדבר איתך על זה והנה אני עושה את זה

זה בסדר על תדאג

אני בוטחת בך דלא קרה כלום כמו שאתה בוטח בי סיוון מוזרה... אני עוד לא יודעת אבל אני כן יודעת שאתה מוצא חן בעייניה זה תמיד היה ברור... אם... אני יצתרך ללכת בשש ללמד את הקבוצה את ריקודי העם אבל יכול להיות שאני יחזור (לא בטוח נראה...)

למעלה