אהובי

נמרונת

New member
אהובי ../images/Emo23.gif

באת לי אתמול בחלום פתאום ראיתי אותך בלי שום הודעה מוקדמת. לא השתנת. היית יפה כמו שאני זוכרת אותך עם חיוך רחב עיניים מלטפות, חמות חודרות אל הנשמה. גם לא התבגרת. נשארת אתה, כמו שאני זוכרת אותך בפגישה האחרונה שלנו. חיבקת אותי חזק, ליטפת את שיערי לחשת לי: "מזמן לא ראיתי אותך, אהובתי"... ונעלמת... אל תוך החושך, אל תוך עולמך. ואני נשארתי לבדי, עם החלום. ואתה נח מנוחת עולמים כבר כמעט 7 שנים... בארץ אחרת, ארץ מולדתינו...

אפרת43

New member
חולמת אותך../images/Emo141.gif

חולמת "אותך" בשחור ולבן, חולמת "אותך" בצבעים. צבעים של שקיעה, כתומה, אדומה, חשוכה, פראית, מדהימה. קשת שטופה, שזורה בעלים. שמים כהים, זרועי כוכבים. צבעים של זריחה, זכים, טהורים. עולים אט אט, בדממה וצללים. פרח אדום מאי שם מציץ, קאלות יפות פורחות בעציץ, ים ירקרק רוחש גועש, אל הסלע רוכן , בחן מתנפץ, את דופנו מלכך ,מפורר, כותש. ואני? אני, חולמת "אותך", עטופה - עדוייה - בדמותך... נמרונת מתוקה - אהבתי!:))

נמרונת

New member
חולמת אותך ../images/Emo23.gif

בלילות בבוקר חלום נעלם השמש עולה שוב, יום חדש מתחיל... אבל אתה לא תראה אותו לא תראה את שמש זורחת שוב לא תנשום את האויר הקריר של האביב אבל אתה רואה אותי אתה צופה בי מלמעלה מביט אל עיניי נפוחות מאין ספור דמעות שולח לי חום ואהבה וכוח להמשיך...

למעלה