אהובי משפחה שלי קטנה

jess ועוד

New member
אהובי משפחה שלי קטנה

חזרתי ואני בבית מיקה ואני אצל ההורים שלי בחולון ואין מאושרת ממני אני מצרפת את סיפור הלידה שלי וגם כמה תמונות של ה
שלי

בת ה י ם

New member
ברוכות הבאות ../images/Emo24.gif

מיקה (?) מדהימה !!!! שתגדלו אותה בנחת ותראו רק ימים מחוייכים מזל טוב משפחה.

Queen Of Love

New member
ג´סוס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל
איזה מרגשששששששששששששש, בא לי לבכות, מה שכתבת פשוט העביר בי צמרמורת התרגשות כזו, ג´סוס אני כל כך שמחה שזה עבר, ובשלום!! איזו בובה יפה!!
, אני נמסההההההה!! היא פשוט מקסימההה
באמת, חשבתי עלייך ותיארתי לעצמי שהחוויה לא ממש נעימה
, שמחה שאת מאחורי זה, ועוד יותר שמחה גם שחזרת אלינו!!
התגעגעתי!!
WELCOME BACK
המון
לקראת התקופה החדשה עם הבובונת!! מכל ה-
לירי

מזל טוב להולדת הנסיכה../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

ג´סי , המון איחולי אושר ונחת, והלוואי שכל יום בשנה יהיה מאושר כמו ביום לידתה.

אויייי ג´סי איך שמיקה דומה לך!!!!!!

יצאה כל כך ברורה.... יאלללה שיהיו לה חיים יפים,, ולכם רק טוב ואושר ועוד ילדים יפים...

נשמה מתוקה

כל העור שלי חידודים חידודים אני מאושרת בשבילכם איזה כיף הא להרגיש את הרכות להריח את הריח תהנו ושיהיה לכם הכי טוב בעולם ומתי שתירצי אם יש לך שאלות אני כאן למרות שאין יותר טוב מאמא שלידך

sidi

New member
ג´סוס

מדהימה הקטנה הזאת.... פשוט מדהימה. מה איתך? איך את מרגישה עכשיו? אני מאחל לכם המון המון אושר ומזל.

טפו טפו טפו בלי עין הרע

תשמרו עליה בן פורת יוסף בן פורת עלי עין מה לעשות זה הצד הטריפולטאי שבי

shiraz2

New member
איזה מקסימה....

מאושרת בשבילך כל כך........ המון המון בהצלחה, אני בטוחה שהיא תגדל להיות מקסימה ומדהימה....
גאה בך!!!!
שירז

מיקי 35

New member
../images/Emo49.gif איזה יופי !!

קיבלת את המתנה הכי גדולה שאלוהים נתן לאדם... שמרי עליה, תאהבי אותה בלי תנאי... תני לה את כל הטוב שבך... והיא תחזיר לך שבעתיים הלוואי ויהיו לה חיים יפים, שלווים אך לא משעממים, מלאי תוכן, אהבה, חברות בריאות ואושר

מאו יין

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gifהיי!!

הי
! קראתי את סיפור הלידה... כל הכבוד
מאחלת לשלושתכם חיים מהנים ומלאי אושר!
שמיקה הקטנה תיגדל להיות גברת לתפארת(לפחות כמו אמא שלה...!)
ושאבא ניר יהיה מאושר וגאה בשתי הגבירות הנכבדות שלצידו!
המווון אושר אהבה ומזל טוב לאורך כל הדרך!
לצערי התמונות משום מה לא עלו אצלי (המחשב שלי כל הזמן מזהה קבצים פגומים ..המפונק...!) אבל אני בטוחה שהפסדתי כמה מבטים על מיס יוניברס העתידית!... לא נורא תישלחו עוד תמונות בהמשך נכון??!??

GALI02

New member
איזו יפיפייה קטנה

ג´סי טוב שחזרת... וכדאי שתתחילי ללמד את מיקה לכתוב ולקרוא כבר עכשיו... פשוט מדהימה ואני גם ממש אהבתי את השם- אחלה בחירה.

RomiVais

New member
ג´סי ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif

איזה בובה מדהימה!! (טפו טפו טפו!!!) קראתי כל מילה שכתבת.. צר לי שזו לא היתה לידה קלה יותר.. אבל נכון שזה היה שווה? כך תמיד אומרים!! מאחלת לכם את כל האושר שבעולם מכל ה

ניקולי

New member
נשמתי חברתי יקרתי../images/Emo24.gif

את הקובץ לא הצלחתי לפתוח..אבל ראיתיה בתמונה אחרת (קובץ אחר).. ומיקה שלנו (ואני מרשה לעצמי לאמר שלנו פשוט פשושה קטנה (נורא בא לי לכלע אותה
) ... ומה שאני יכולה לאחל לך ולניר: הרבה מזל טוב ואיחולים לבביים שתגדלו את מיקה בנחת שתגדל ותהיי לתפארת.. ומי ייתן ובשנה הבאה יהיה לנו ברית (בן זכר)... והלוואי שימינו יראו כמו ברגע זה..פוריים, ומלאי שמחת חיים, ושהאושר הזה לא יפסיק לעולמים.. אוהבת אותך ממעמקי ליבי ניקול*
מזל טוב
. גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

למעלה