אהובי היקר

אהובי היקר

אהובי היקר לי מכל, אני יודעת שאתה אף פעם לא תקרא את המכתב, לכן ארגיש חופשיה לכתוב את כל מה שאני מרגישה. קשה לי. קשה לקום כשאתה לא לצידי. קשה להמשיך כשאני יודעת שלא אפגוש אותך היום. קשה לא לשמוע את קולך. קשה לדעת שאנחנו הולכים בדרכים שונות, שאולי אף פעם לא יפגשו. קשה לדעת שאתה מתעורר בזרועות של מישהי אחרת. קשה עם העובדה שאתה גר מאות קילומטרים ממני. קשה להסתכל אחורה ולהבין שבעצם כבר שנה וחצי אני מרגישה ככה, ואולי זה כבר הפך למחלה... אני קמה בבוקר עם תקווה שאני אראה אותך או לפחות אשמע אותך. הדקות הספורות שאתה מקדיש לי לפעמים עושות אותי הכי מאושרת בעולם. ואז הפרידה עוד יותר קשה. אני הולכת לישון מאושרת, כי אני יודעת שאני אראה אותך בחלום. ושם אתה תהיה שלי. רק שלי. אבל לצערי זה רק חלום...

אהוב יקר........./images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אהוב יקר לא עצרתי אפילו לרגע לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארתי גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר זה לא אתה שמשתנה לי אהוב יקר לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עול הלי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר אתה רואה את השלכת וזה הזמן ללכת <רונית שחר>
שלא תחסרו אחד לשני....

לך לאן שתלך..ואלי בסוף תשוב../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

לך לאן שתלך האבק יהיה אותו אבק בכל מרחק לך לאן שתלך הכאב יהיה אותו כאב בצד הגוף כי ממני באת ואליי תשוב לך לאן שתלך התרמיל את זכרונך יכיל עיקבות הגיל השרב ימשוך הגורם לחזור או לא יהיה אותו ליטוף כי ממני באת ואליי תשוב לך לאן שתלך הגבעות יהיו אותן גבעות תוכל לראות שהפחד מושך אל אותו הסוף אותו הסוף הסוף העצוב כי ממני באת ואליי תשוב (מאיר גולדברג)

ש ו ש ו

New member
אישה אחרת../images/Emo26.gifפשוט אישה../images/Emo26.gifודרדס

שלושתכם פשוט נשים! כמ שאני אוהבת! כותבות <אפילו שזה לא המקור> כמו שאני מרגישה אתן נהדרות קבלו ממני ח"ח ענקי

מעדן

New member
לזכור ש...

עלינו למנות את הטובות שנופלות בחלקנו ולא את הרעות. אנו נתגבר למרות הכל, כי בתוכנו טמונות כל התשובות. עלינו להפעיל את תבונתנו, לאזור אומץ, להתחזק. תהיו חזקות!!!

למעלה