אהובי היקר....

נשואה23

New member
אהובי היקר.... ../images/Emo23.gif

אהובי היקר! התכנסתי בתוך עצמי, מעשנת סיגריה אין ספור להיום, לוגמת מכוס קפה, שוקעה בפנטזיות שלי... גירשתי כל צל של צחוק, את כל האי שפיות הכנסתי עמוק עמוק אל תוך תוכי, עוצמת עיניים ורואה אותך. התמונה מטושטשת קצת, אבל אט אט היא מתבהרת... הנה אני רואה את העיניים שלך, את השפתיים. אתה מתקרב אליי, ידיך נשלחות לעברי... אני שוקעת יותר ויותר עמוק, תובעת בתוך הים של הפנטזיה המתוקה שלי. שפתייך נצמדות לשפתיי, עיניך נעצמות, לשונך נוגעת בלשוני, ידיך מלטפות אותי - את שיערי, את כתפיי, את גבי... מלטפות אותי, מחבקות ברכות קטיפתית... ואני הולכת לאיבוד בתוך ים של עונג, ים של אושר עילאי, מסרבת לפקוח עיניים, להתעורר למציאות של החיים...... ..........................................................

ראבק ילדה.....

פפפפששששש "יש עליך" זה יפה, רק מה... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * אני מקוה שאנשים לא ירוצו לאונן עכשיו......

monimi

New member
פנטזיה????????../images/Emo13.gif

המטרה לממש פנטזיות עד כמה שניתן וכמו שזה ניראה אצלך לא ברור למה זה הולך כ"כ קשה אז תעשי מאמץ קטן נוסף וכולנו פה בפורום תקווה שזה יצלח בידך ביי נשואה

שרי 43

New member
ואת טוענת לאי שפיות זמנית??????

מה קרה לך?????????? תתענגי כל עוד את יכולה...מה בוער בלחזור לעבודה השגרתית והאפורה... אהבתי...גם את התעוזה של אמצע היום חחחחחחחחחחח

למעלה