אהובי היקר....

נשואה23

New member
אהובי היקר.... ../images/Emo23.gif

אהובי היקר! התכנסתי בתוך עצמי, מעשנת סיגריה אין ספור להיום, לוגמת מכוס קפה, שוקעה בפנטזיות שלי... גירשתי כל צל של צחוק, את כל האי שפיות הכנסתי עמוק עמוק אל תוך תוכי, עוצמת עיניים ורואה אותך. התמונה מטושטשת קצת, אבל אט אט היא מתבהרת... הנה אני רואה את העיניים שלך, את השפתיים. אתה מתקרב אליי, ידיך נשלחות לעברי... אני שוקעת יותר ויותר עמוק, תובעת בתוך הים של הפנטזיה המתוקה שלי. שפתייך נצמדות לשפתיי, עיניך נעצמות, לשונך נוגע בלשוני, ידיך מלטפות אותי - את שיערי, את כתפיי, את גבי... מלטפות אותי, מחבקות ברכות קטיפתית... ואני הולכת לאיבוד בתוך ים של עונג, ים של אושר עילאי, מסרבת לפקוח עיניים, להתעורר למציאות של החיים...... ..........................................................

רקדן

New member
פשוט וואו................מהמם../images/Emo42.gif

תיארת את זה יפה ומיוחד... ממש לקנא בך אהבתי ונהנתי לקרוא רקדן

נשואה23

New member
רקדני,

קיבלתי השראה בפרק הירקון בדשא הגבוהה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רקדן

New member
אך היו ימים......על שפת הירקון...

איזה רוע לב יש לך... דורכת על יבלות חחחחחחחחחח סתם סתם לא להתעצבן..<תגידי את מרוקאית?>

מו שיקו

New member
יופי,,בשקט בשקט

מנצל את ההזדמנות שאת עם עיניים עצומות ולוחש לך (שלא תתעוררי)איחולים מכל הלב הרבה פנטזיות וים של חלומות מושיקו

טאקילה~*

New member
מוישיקו אהלן....../images/Emo39.gif

מה שלומך היום?? תעשה חיים שם רחוק מעבר לים. שיהיה לך המשך אחלה יום

אהבתי אהבתי אהבתי

עדין ורוגע...ומי בכלל רוצה להתעורר מפנטזיה שכזו חזרה לשגרת העבודה האפורה?

riki30

New member
מושיקוווווווווו../images/Emo124.gif

תגעגעתי נורא לאן נעלמת??..... איפה אתה

מו שיקו

New member
ריקי אהלן

אני מתנצל,,, יצא לי לעבוד קצת היום מה את אומרת על נשואה 23? שיחקה אותה אה?????????

טאקילה~*

New member
נשואה 23....ממממממ

כמו שאמרתי אני המתמחרת של יפיוף ...כמובן יש לי תמלוגים.. אז ככה אין לי ספק שהפנטזיה שלך...היא יפיוף...ובצדק שווה. שווה מלאן תאלפים עוגיות...אבל כדי שהתיאור יהיה יותר מוחשי למרות שהמדובר בוירטואלי,לעת עתה,ואולי לתמיד,זו כבר החלטה. אז ככה ממי,יפיוף הוא ממש בונבון,גבוהה גוף רזה אתלטי והכל טוב.. מפוזר מכף רגל עד ראש, הוא שחרחר,עם עיני שקד,חיוך החיוך שלו שווה מיליון דולר$ ,ממי זה רק לקלף אותו ולמרוח בלי להוסיף תבלינים,יש בו הכל...אז תעצמי עיניים ושיהיה לך בתאבון..... תביא ביס...

sahr12

New member
טאקילה............טאקו....טאקי.....

בחייאת....כבר לא נעים לי בחיי....היא כתבה סתם כזה.. בלי שום התייחסות.....אני לא מכיר אותה....ולא רוצה להכיר אותה.... היא אישה נשואה וגם אני .......ואין לי כל רצון..להיכנס לחייה.... הכל בגדר הפורום.....כל אחד-ת כותב...להנאתו....ולשם ההומור בלבד. עד כאן בנושא זה.

טאקילה~*

New member
סער...12

האמת הרי הפורום הוא צחוקים.. אבל בלי כוונה קורה גם סחף. אז אל תקח את זה כבד, אתה לא מחוייב כלפי אף אחת, ככה שאל תרגיש ..אחרת אתה אחלה יפיוף. הכל הומור חמוד במיפגש הבא.. אני ימרח אותך על הבר אין ברירה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

sahr12

New member
תגידי את נורמאלית?????????

אני יושב פה....אחרי מקלחת בחדר הלבשה....ג´ינס בלי תחתון מלמטה... (ככה זה אחרי משחק)...קורא....ועכשיו אסור לי בכמה דקות הקרובות.. לקום!!!! חחחחחחח.... תארי לך שממש עכשיו מישהו יצטרך.. אותי.... אני אצטרך לדחוף יד דרך הכיס....."ולהדביק" אותו....חחחחח איזה בושות...

טאקילה~*

New member
יפיוף מה מה......

קרה ?. תראה איך אתה נהנה ועוד מספר שאתה בלי תחתון.. ובמצב כזה אתה לא צריך לקום, אם יצטרכו אותך אתה רק תצטרך לדחוף....חחחחחחח אל תתביש..... סער פתחתי איתך זירת מילחמה?? יחמוד. טוב בלי פוזות תביא תמלוגים.

sahr12

New member
את יודעת .....

שאני לא נלחם באף אחד-ת.....ואני יודע שהכל בצחוק,ובהומור.... אבל את צריכה להבין שזה פורום...פתוח..וזה מאוד מחמיא שאת חושבת שאני יפיוף עם עיני פיסטוק...:) אבל זה לא פייר כלפי נשואה... כשאני כותב בלי תחתון ווכ"ו...זה בשביל הצחוק...ובשביל להחמיא לה על מאמר נחמד,רומנטי....שנכתב בלי שום כוונה לאף אחד....(כך אני חושב) כמו שהרבה דברים נכתבים פה....בשביל להחכים,לחייך,להביע דיעה... תחשבי רגע...לא כל אחד,אחת, יודע שאת כותבת זאת בהומור....אני במקרה יודע. אז נישאר ידידים...בלי עצבים...ובלי קריזות... ובלי כל קשר אני שחור משחור....ולא שחרחר.....:)

למעלה