אהובי היקר תפילה 3

karen_karen

New member
אהובי היקר תפילה 3

חשבתי עמוקות על הכול... על החיים על המתים... ולא נשאר לי פה הרבה יותר ממני קיים למעלה... תפילה: אלוהינו שבשמיים שמע לליבי אהובי איתך למעלה זקוק הוא לי במקום משפחות להשאיר יתומות.. במקום חיילים הרוגים.. במקום תינוקות.. במקום ילדים.. קח לך אותי כעזר לצידך... והחזר לי את ליבי אשר נמצא תחת כנפך בבקשה.. עזור לי גאול אותי מייסורי אין לי כוח להיות פה יותר נשבר לי ודי אני אחכה שבוע למענה ממך אם לא אטול את חיי בלי עזרה ממך סלח לי על כל חטאי.. סילחו לי כולכם.. אוהבת אתכם.. גם מלמעלה אהיה כאן איתכם.. שלכם... אוהבת מכל... קארן.. מאיה המתוקה - מצטערת קשה לי היום לא יודעת מה קרה פתאום... אוהבת אותך..

מייק 48

New member
קארן יקרה - שמעי נא...

אריק בסדר גמור שם למעלה... יש לו תפקידים חשובים לעשות... שומרים עליו עמיתיו המלאכים... והוא משגיח גם עלייך, כאן למטה... עוד לא קראו לך שם... עוד יש לך משימות חשובות ביותר כאן למטה... אריק עושה מלאכת מלאכים למעלה... שקט יותר ביודעו שאת בסדר למטה... חזקה ותומכת, מסייעת לנזקקים... הוא אוהב אותך לעולם וזה לא ישתנה !!! הוא ימתין לך בסבלנות, כי ארוך הוא הנצח, עד שתיקראי לדגל... אז, ורק אז, תיפגשו בשערי הגן... אני חושב שאריק יכעס על מחשבות החטא האלו... לא יאהב את זה... ואת יודעת זאת היטב !!! אני יודע שקשה לך מאד והדברים חוזרים אלייך, כואבים כל-כך... אבל, קארן מתוקה ואהובה, יש לך כאן למטה משימות של מלאכים... תבכי, תוציאי, תאהבי לעולם ועד את אהובך... אבל בשום אופן אל תשאי נפשך למעלה, למקום שאליו עדיין לא קראו לך !!! אוהב אותך מאד, קארן מתוקה איתך גם בכאב וביגון שלך באהבה מייק

karen_karen

New member
מייקי

אני מרגישה שאריק קורא לי לא יודעת אם לגן העדן או אליו... אני הולכת לקבר...

מייק 48

New member
קארן חומד, זה ודאי שמותר !!!

זה בסדר גמור קארן, מותר ללכת לקבר ולבכות... מותר לדבר עם אריק ביחידות... לכי לך אל הקבר, אולי הוא רוצה לדבר איתך... אבל, אח``כ תחזרי אלינו לדבר... תחזרי אלי, אני אחכה לך... כולם אוהבים אותך מאד וזקוקים לך כל-כך !!! שולח לך כוחות מרגוע שלך באהבה מייק

karen_karen

New member
מייקי לא הבנת...

אריק קורא לי לא יודעת לאן בדיוק ... אולי למעלה... אולי לגן העדן... אני אשאל אותו

מייק 48

New member
כל מה שלא הבנתי - את תסבירי...

אמתין לך כמה שידרש... חיזרי אחר-כך אלי... תסבירי לי כל מה שלא הבנתי... אקבל אותך באהבה שלך בהמתנה מייק

תרנגולת

New member
קארן.. בבקשה. אל תלכי..

תחזרי אלינו. אנחנו נהיה איתך תמיד, אנחנו נהיה שלך תמיד. כאן בשבילך.. בבקשה אל תלכי.

למעלה