אהובי הופיע!!!

Digi Lista

New member
אהובי הופיע!!!

נו, ומה בדיוק חשבתם לעצמכם?שאני אתעלם מהעניין?...בלי להעליב את כול מה שקרה בפרק זה שאהובי הופיע וגם דיבר בקולו השטיחי היה הדבר הכי חשוב!מה לעשות?היה לי נורא קשה לא לראות אותו כבר שני פרקים שלמים!!!. קאלומון נתן את הכוח שלו והמשלוש נהיה ורוד ולא אדום כשירד הכוח, נו בסדר, זה היה מהמם. בג´רי כבר נכנס הדיבוק, גם זה בסדר. כשכולם נתנו כוח מהמחשבים זה הזכיר לי שני דברים את הסרט "משחק המלחמה שלנו"(החלק השני בסרט האמיריקאי עם טאי מאט ואומנימון) וגם את סוף הוענה הקודמת עם כול הדיג´יגורלים מהעולם(ואל תשאלו למה, אני בעצמי לא יודעת). לשליט הדיוות ולאלים יש ארבע עיניים, הם הפכו לכיפה אדומה?("סבתא, אם היו לך ארבע עיניים היית יכולה לראות אותי יותר טוב?...")ואנזולוגמון פשוט נראה רזה ודקיק(כתבתי כבר אתמול...)... ואיזה נחמד היה שכול הדיג´ימונים היו ברמת מגה ובאו...וגם מרינאנג´מון... איזה ענק טריירמון עם ,צוצ´אלה"(או צ´ופאלה...) אבל עזבו שטויות, הכוכב האמיתי זה אימפמון ולא יעזור כלום!!! אימפמון חזר! אימפמון לא בילזמון! אימפמון!אימפמון!!!(גם הרופאים התייאשו מלנסות לטפל בי...) ולמי שלא שם לב עד עכשיו- אימפמון שב! אימפמון לשלטון!!!(בעיקר קולות של שטיח...)

DiGiHiLa

New member
אהובה של אחותי הופיעעעעע

ידעתי שתדברי על זה היכ הרבה פרק נחמד אוי מה יהיה מחר?(אל תגלו ליייייי!)אני סתם אוהבת לקשקש ולזבל במוח חח גם אני התגעגעתי כבר לאימפמון

LILO digital

New member
החביבות של ריקה מתחילה לעצבן אותי

ולא ריקה עצמה (ריקה עצמה לעולם לא תוכל לעצבן אותי), אלא שאני ממש ממש מתגעגעת לעוקצנות שלה וליציאות המרושעות המצחיקות שלה... ("זה מטופש..." "פרצוף מחייך?!!" "טאקאטו, ברכותיי, זה הדבר הכי דבילי שראיתי בחיים...") אימפמון חזר, ברגע שראיתי אותו ידעתי שאת תשברי את התקרה מרוב שמחה, יצורת דיג´יביצה שכמוך... נראה שעכשיו הוא באמת יהפוך לחבר שלהם, ואולי יהיה ה"ריקה" החדשה של הקבוצה (כי ריקה שלי כבר נהייתה מתוקה כמו דבש... "קאלומון אתה הגיבור שלי" בוההההה.....) תודו שהרגע שבו ראו פתאום את ג´רי עם העיניים, והייתה גם מוזיקה מבהילה, היה בהחלט מבהיל! לפחות לשניה! ושימו לב שאפילו כשהאפלה משתלטת עליה, היא לא עוזבת את הכלבלב האידיוטי הזה מהיד... היא אפילו שינתה לו את הקול... אפרופו שינוי קולות, זה רק אני או שהחליפו ליאמאקי את הקול???? הצילוווו!!!! לא רוצה! אני כל כך אהבתי את הקול הקודם שלו! כזה נמוך וסקסי... הקול החדש שלו הוא הקול של ג´וצ´אראמון (אחד השליטים, בצורת הציפור האדומה), ואני לא ממש אוהבת את המדובב הזה כי תמיד לוקחים אותו לדובב את הרשעים או את המבוגרים (ב"סופר פיג" את המורה המטומטם ואת אבא של איקי, ב"שינזו" את למנקורס", בדיג´ימון2 את מאלו-מיוטיסמון ואת ויזרדמון המת...) אוף! הקטע של האנשים מכל רחבי העולם דווקא היה ממש צפוי, הם לא יכולים לעבור עונה אחת/סרט אחד בשלום מבלי לערב בכך את כל כדור הארץ... אפילו בדיג´ימון1 כל העולם צפה בקרב עם אפוקלימון... אבל מה ששונה כאן היה שהפעם אלה היו בעיקר מבוגרים...

יאקומו

New member
תגידי, את...

קוראת מחשבות?! כל, אבל ממש כל, מה שכתבת, זה מה שאני חושבת! המבט של "ג´רי החדשה" לא יצא לי מהראש עוד מהבוקר, תאמיני לי, זה היה מפחיד... אולי זה ישמע תינוקי, אבל כשראיתי את השידור החוזר, בקטע הזה מיד כשהראו אותה, אני לקחתי כרית והצמדתי לראש, כדי לא להבהל שוב... בקשר לריקה, אחרי המשפט הזה "טאקאטו, ברכותיי...", היה את הקטע האהוב עלי: (טאקאטו) גילמון, שברת את זה! (ריקה) גילמון,אני חייבת לך טובה... אני פשוט נקרעתי ממנה! באמת העוקצנות הטיפה-סנובית שלה חסרה... נכון לפני שג´רי נעלמה עם הבובה, רואים שהבובה אומרת לה "אפשר למחוק את העצב..." וגוררת אותה? אז אם שמתם לב, רואים שהבובה דיברה לבד! אפילו ג´רי נבהלה לרגע! זו ההוכחה החותכת שמישהו רע השתלט עליה!

LILO digital

New member
גם אני..

נבהלתי! ואחותי אשכרה צעקה (המבט היה באמת מפחיד!) אבל הבובה שלה לא מדברת לבד, לג´רי פשוט יש כישרון לדבר מהבטן... את זוכרת שכשקאזו וקנטה קינאו בטאקאטו, ואמרו לו שהם "לא רוצים לשחק יותר בדיג´ימון כי זה תינוקי", וג´רי הסתכלה עליהם מהצד רבים, היא עשתה כאילו הבובה אומרת "אני יודע למה! בנים הם טיפשים!" וגם אז היא לא הזיזה את הפה. יש אנשים שמצליחים לעשות את זה. זה מה שחשבו האנשים ברכבת בעונה הראשונה, כשיוקומון צעקה על התינוק שמשך לה בגבעול, אז סורה העמידה פנים שהיא מדברת מהבטן כדי להציל את עצמן... אני מקווה נורא שריקה תחזור ליציאות שלה!!!!!

יאקומו

New member
את לא ממש הבנת אותי...

בשאר הפעמים היום, כשהיא דיברה (או יותר נכון הבובה דיברה) ראו את הפה שלה זז, ואילו בפעם הזו ראו שהבובה התעצבנה (נשכה את הלסת התחתונה של עצמה), וראו לפי איך שהשיער של ג´רי היה משוך לאחור, שהיא "נגררת"...

pokegirl

New member
חחחחחח הכלב-גרב של ג´רי

מזכיר לי את מיסטר האט מסאות´פארק

LILO digital

New member
אלא שמיסטר האט הוא...

כלי של חוסר שפיות בידי אדם מבוגר בעל מוגבלות נפשית (מיסטר גריסון).... והכלב של ג´רי הוא סתם שעשוע ילדותי... את צודקת גם אני נקרעת מצחוק בכל פעם שמיסטר גריסון עושה את השטויות שלו עם הבובה הזאת...

LILO digital

New member
אה, אז אולי זה באמת היה הכוח האפל

יכול לראות, אני אראה את הקטע עוד פעם... מה שבטוח זה שמה שאת אומרת הוא הגיוני, כי אצל כוחות האופל אף פעם אי אפשר לדעת זה ממש מוזר! בתחילת העונה אני ניסיתי לנחש איזה דיג´יגורל (מאמן) יותקף בידי כוחות האופל, שינצלו את עצבותו ואת רגשי האשם שלו. ידעתי שזה יקרה משום שזה קורה בכל עונה (ראשונה- מאט, שניה - קן, שלישית - הילד הזה עם הבנדנה ששכחתי את שמו SORRY) בכל אופן כצפוי מיד ניחשתי על ריקה, איך לא, שהיא זו שעליה ישתלט האופל. אבל השתמשו בתחושות האופל שלה מוקדם מידי בעונה (עם אייס-דוימון) ולפי סדר נכון בתסריט זה היה דבילי וגם לא הגיוני שהיא שוב תותקף בידי האופל. אז התלבטתי בין הנרי לאימפמון (וצדקתי בנוגע לאימפמון, אלא שהוא לא הותקף בידי האופל אלא בחר בו, כדי לקבל כוח...). ממש ממש לא דמיינתי אפילו שזו תהיה ג´רי, הילדה המתוקה והעליזה! הם בהחלט הצליחו להפתיע אותי... (קראתי שהאופל ישתלט עליה עוד לפני שליאומון בכלל מת, ולא האמנתי לזה, הייתי בטוחה שהאתר ההוא עובד עליי..)

pokegirl

New member
ב"הילד הזה עם הבנדנה"

בטח התכוונת לקוג´י, מהעונה הרביעית

Snake Bandage

New member
רגע רגע רגע...

ממתי קוג´י מנוצל על ידי כוחות האופל? הוא סתם זאב בודד. לא כל הזאבים הבודדים חייבים להיות מנוצלים על ידי כוחות האופל, אתם יודעים. אני מתכוונת, ריקה היא סוג של זאב בודד, אבל אף כוח אפל לא ניצל אותה.

Snake Bandage

New member
ואייס דוימון הוא לא כוח אופל

הם היה סתם דיג´ימון מטורף שרצה להיות חזק יותר.

"תודה אדון שליט היה מגניב"....

פרק מדהים ג´רי הפחידה אותי מאוד וזה לא צחוק ואני לא קולטת איך קאזו וטאקאטו לא שמים לב לזה שאין לה אישונים כלומר ואוו זה כל כך ברור שהיא לא תחייך להם,כלומר לפני כמה רגעים היא הייתה עצובה לגמרי.... קלמון מתוק לגמרי והוא לא מתוק כמו קארי{שהמתיקות שלה ממש נזלה...} הוא חמוד בצורה מאוד חמודה..... ריקה נהיית יותר מדי מתוקה למזלנו יהיה לנו עדיין את טרירמון עם היציאות שלו....

Digi Lista

New member
"היי, אני צריך את הרגל!"

טוב, אני אנסה לכתוב בספיד כדי לא להפסיד מאית שניה מהפרק האחרון לעונה של סמולוויל... בבוקר לא הצלחתי אפילו להתרכז בציטוטים, כי... אימפמון הופיע! אז כפיצוי(לעצמי שאני לא ארגיש חייבת...) הינה הציטוטים שכשנרגעתי קצת(טיפ טיפ טיפ טיפה)רשמתי. הכותרת שייכת לקנטה, מה יקרה אם מרינאנג´מון יקח לך את הרגל?מה שחשוב זה המוח והוא אצל קאזו(רבע ממוח שלם...) קאזו נהיה פסיכולוג- מה שהוא אמר על ריקה שהכול היא צריכה לעשות בדרך שלה, הבנאדם כנראה מושפע קשות מהעולם הדיגיטלי. " תודה צ´וצ´אלה, היה מגניב" טריירמון ביציאה מדהימה. "ריגעון, ריגעון יאמאקי!" אבא של הנרי לקח כמו לופמון את המילה לטריירמון, בושה איפה המקוריות?... "הרגשתי רגש מגונן עמוק, לא רק כלפי אלה שאני אוהבת אלא כלפי כול היצורים החיים" אני מודה שנדהמתי זה פשוט עמוק, ריינמון למרות הרגשות העמוקים שכמעט טובעים מהם של חמלה הייתה חייבת להישאר קשוחה והמשפט הבא "אם הוא יתחיל לעצבן אני אקשור לו את הפה במטפחת!" סליחה? את יורדת על אהובי?תבושי ותיכלמי, בורה ועמת ארץ(ובלי קשר דיג´ימונית אהובה עליי ומגניבה בטירוף- פפאפניקית...) שמתם לב שבקטע שלפני שיר הפתיחה(בפרק הקודם...) היה משפט "סייברדראמון וריו הלכו אחריהם" מסתבר שלא רק לילו מלכת קוצי הקיפוד הקצוצים עושה ניתוחים לשינוי מין, גם שרון טייכר(דיוויס ולא יעזור לו כלום)ושמאיקס(זה השם נכון?) עוסקים בתחום והפעולה הראשונה הייתה להפוך את ריקה וריינמון לבנים!(נכון, זה לא כזה חשוב ואפילו קטנוני אני פשוט מושפעת מהבגרות בלשון, כתבתי בה על דיג´ימון למי שתהה). הציטוטים האחרונים הם של אהובי(אחרונים ומאוד מאוד מאוד חביבים כי הם נאמרו מאימפמון בעל הקול השטיחי- אהובי) "את יצאת מדעתך הקטנטנה והפצפונת תגידי?"(הקטע של הקשוח לא עובד עליי, הוא מתוק ונשמה טובה) ואחרי שריקה שמה למתוקי את המטפחת הוא אמר "רק אם תבקשי יפה, את לא עובדת עליי" מסכן הוא כבר לא מאמין שלמישהו איכפת ממנו(חכו כשאני אמצא את המקום בו אפשר לאמץ אימפמונים...)וריקה ענתה "אם כן תעבוד גם עליי!" זה היה חמוד לאללה... לגביי מה שכתבתם על ג´רי, כתבתי נדמה לי ביום שישי(אני באמת לא זוכרת מתי) שאיכשהו קלטתי שבעונה הזאת יש כמה זאבים בודדים- ריקה בגלוי אבל הנרי וג´רי בסמוי, כלומר את הנרי לא הראו מסתובב עם אנשים\יצורים אחרים חוץ מטקאטו, גילמון טריירמון והשאר וג´רי נראית כול כך רגישה ושברירית, מאלה שבקלות יכולות לשקוע בדכאונות, קיצוניות ואובססיה(כמו הפרק בו היא החליטה שקאלומון הוא הדיג´ימון שלה), כלומר תראו איך כול הזמן היא מדברת לבובה שלה ובעצם לעצמה זה מוכיח שעם אנשים אחרים אין לה שיחות ממש עמוקות וכדי להתייעץ או להחליט משהו היא חושבת בקול רם...הגיוני שהיא תושפע בקלות ממוות ועוד כפול ותיתן לכוחות אפלים לשלוט בה...(את ההמשך תמצאו באחת המגילות...). זהו, הלכתי לראות סמולוויל, אני מקווה שאני אחזור אחר כך

star_female

New member
תמונה שמתאימה לפרק... ^_^

ואפילו יש אימפמון... בגלל שאני זוכרת מאיזה אתר זה לקוח (לא ממש קשה..) אני אגיד.. זה מאתר יפני שקוראים לו Furry Tails ויש בו המון פנארטים של כל מני חיות/יצורים מאנימה ^_^

Digi Lista

New member
../images/Emo99.gifבתמונה ובאתר אבל...

אני לא מוצאת את התמונות של אהובי(עברתי על כול הגלריות, נדמה לי),אני זקוקה נואשות לאהובי...

הלדין

New member
פרק טוב

מוטיב ה-"תועבה" בדבריו של זואקיהמון חזר כמה פעמים יותר מדי אבל בסך הכל הוא היה מרוצה. עכשיו נראה אם ימאקי היה מעוניין להחזיר רק את הילדים או שהוא באמת השתנה. העיניים של ג´רי הפכו לעיני-דיג´ימון- לאף אחד מהדיג´ימונים אין למעשה לובן.(בדומה לחיות) כמובן, הם בני אדם ובני אדם מעולם לא הצטיינו בהבחנה בדברים מובנים מאליו. למעשה, יאמאקי אשם בהתעוררות האויב האמיתי. סביר להניח כי הדייוות נשלחו במקור כדי להשיב את קולומון(שבכל מקרה עדיף שיהיה בעולם הדיגיטלי) אבל במהלך ניסיונותיו של יאמאקי לחסל את הדיג´ימונים, הוא הפעיל כוח קדום בעולם הדיגיטלי- את הדי-ריפרס. הפרק נוכחתי שאין סינכרוניזציה אמיתית בין העולם הדיגיטלי לעולם האמיתי. הם עבדו על זה שלושה שבועות אבל בעולם הדיגיטלי בקושי חלפו כמה שעות!

למעלה