אהובים שלי.
איך מתחילים....וואו. כל מי שהייתה (והיה
) היום במפגש כבר יודע, אבל אני אגיד לכל השאר. התקבלתי לקורס קצינים, ולכן אני עוזבת את הניהול. [גם בפורום עברי...] פשוט לא יהיה לי זמן לנשום לכיוון הפורום.
היום או מחר אני כבר אעבור לצבע אדום ושקסי, ולהתראות לתקופת ניהול מדהימה. אתן כבר יודעות הכל, אתן יודעות כמה אתן יקרות לי, וכמה אני לא לוקחת אף אחת מכן כמובן מאליו. כמה שכיף לי שיש לי אתכן, כמה שאני יודעת שאתם תמיד תהיו כאן בשבילי, ואני אהיה בשבילכן. עצוב לעזוב, אבל אני יודעת שזה לטובה. הארכתי (אולי יותר מדי
) במילים בפורום עברי, אז אני אשתדל לקצר קצת כאן. כל מה שכתבתי שם, רלוונטי גם לכאן, שלא יהיה לכן ספק
. עמית מאיפה נחתת עלי, תגידי? ילדה מקסימה שאת. אין לי מילים להתחיל ולהודות לך, פשוט אין. את לקחת את המקום הזה כשלי ולשחר היו ידיים מלאות בעבודה, ופשוט השקעת את כל כולך. אין גולשת כמוך, פשוט אין. ואין חברה כמוך. את מדהימה אותי כל פעם מחדש ואני לא יכולה להתחיל להסביר לך עד כמה. פשוט תודה.
שחר אהובה שלי. את זוכרת את היום הזה שנסענו למשרדים ברמת גן?
אני זוכרת כל שניה, כאילו זה היה אתמול. והנה אנחנו היום, אני מפנה את המקום שלי, ואני בטוחה הרי שאת תישארי ותמשיכי את המקום הזה בדיוק כמו שהוא היה קודם. כל הנכונות שלך, כל האהבה שלך למקום הזה וליואב, פשוט רואים את זה. אני אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אותך, ואין לי מילים בכלל לבטא עד כמה. כל משפט שאני אגיד סתם יגרע, כי אני לא באמת יכולה להסביר לך כמה את יקרה לי. תודה על הכל...הכל הכל הכל.
יואב קשה לי עם זה. אבל אתה מבין אותי, נכון? יואבי, מהיום שנכנסת לי לחיים הם פשוט השתנו. תודה על הכל. תודה על המוזיקה שלך תודה על ההופעות תודה על החיבוקים תודה על מי שאתה, בנאדם נדיר ומיוחד כ"כ. לא עוזבת בחיים...גם באדום.
ולכן, בנות יקרות שלי. אני סומכת עליכן שהפורום הזה רק יגדל ויגדל, רק בזכות מי שכאן. בנות איכותיות ומיוחדות אחת אחת. אוהבת אתכן אהבה גדולה, ולא עוזבת. רק משנה צבע
. אוהבת הכי בעולם, הגר
איך מתחילים....וואו. כל מי שהייתה (והיה