אהובים שלי.

האגוש

New member
אהובים שלי.

איך מתחילים....וואו. כל מי שהייתה (והיה
) היום במפגש כבר יודע, אבל אני אגיד לכל השאר. התקבלתי לקורס קצינים, ולכן אני עוזבת את הניהול. [גם בפורום עברי...] פשוט לא יהיה לי זמן לנשום לכיוון הפורום. :( היום או מחר אני כבר אעבור לצבע אדום ושקסי, ולהתראות לתקופת ניהול מדהימה. אתן כבר יודעות הכל, אתן יודעות כמה אתן יקרות לי, וכמה אני לא לוקחת אף אחת מכן כמובן מאליו. כמה שכיף לי שיש לי אתכן, כמה שאני יודעת שאתם תמיד תהיו כאן בשבילי, ואני אהיה בשבילכן. עצוב לעזוב, אבל אני יודעת שזה לטובה. הארכתי (אולי יותר מדי
) במילים בפורום עברי, אז אני אשתדל לקצר קצת כאן. כל מה שכתבתי שם, רלוונטי גם לכאן, שלא יהיה לכן ספק
. עמית מאיפה נחתת עלי, תגידי? ילדה מקסימה שאת. אין לי מילים להתחיל ולהודות לך, פשוט אין. את לקחת את המקום הזה כשלי ולשחר היו ידיים מלאות בעבודה, ופשוט השקעת את כל כולך. אין גולשת כמוך, פשוט אין. ואין חברה כמוך. את מדהימה אותי כל פעם מחדש ואני לא יכולה להתחיל להסביר לך עד כמה. פשוט תודה.
שחר אהובה שלי. את זוכרת את היום הזה שנסענו למשרדים ברמת גן?
אני זוכרת כל שניה, כאילו זה היה אתמול. והנה אנחנו היום, אני מפנה את המקום שלי, ואני בטוחה הרי שאת תישארי ותמשיכי את המקום הזה בדיוק כמו שהוא היה קודם. כל הנכונות שלך, כל האהבה שלך למקום הזה וליואב, פשוט רואים את זה. אני אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אותך, ואין לי מילים בכלל לבטא עד כמה. כל משפט שאני אגיד סתם יגרע, כי אני לא באמת יכולה להסביר לך כמה את יקרה לי. תודה על הכל...הכל הכל הכל.
יואב קשה לי עם זה. אבל אתה מבין אותי, נכון? יואבי, מהיום שנכנסת לי לחיים הם פשוט השתנו. תודה על הכל. תודה על המוזיקה שלך תודה על ההופעות תודה על החיבוקים תודה על מי שאתה, בנאדם נדיר ומיוחד כ"כ. לא עוזבת בחיים...גם באדום.
ולכן, בנות יקרות שלי. אני סומכת עליכן שהפורום הזה רק יגדל ויגדל, רק בזכות מי שכאן. בנות איכותיות ומיוחדות אחת אחת. אוהבת אתכן אהבה גדולה, ולא עוזבת. רק משנה צבע
. אוהבת הכי בעולם, הגר

../images/Emo43.gifפרישת המנהלת../images/Emo43.gif

אנו מודים להאגוש על ניהול הפורום עד כה, על הזמן וההשקעה ומאחלים לה הצלחה בהמשך הדרך
. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

amitshilo

New member
הגרי.

הנה את, קמה מהכסא המכובד שישבת עליו, עוזבת איזשהו מקום מאוד משמעותי בפורום והולכת לך לדרכך. אני יודעת שאת תהיי פה איתנו, וכמה שהיית עד היום, תהיי גם עכשיו, אבל עדיין... זה שינוי. זה בהחלט שינוי. והנקודה הזו זו נקודת מפנה מספיק משמעותית כדי שאני אגיד לך כמה מילים, ממני - אלייך. הגרי, בחצי שנה + הזו, שזכיתי לחבור אלייך ואל שחר באירגון הפורום, אני למדתי כ"כ הרבה. רק משיחה פשוטה איתך מרגישים איך אדם יכול לקחת כל תפקיד שהוא ולהפוך אותו למקצועי, לבעל משמעות, ולחשוב. את הראית לי, גם כשהיית פה וגם כשלא מה זה להקים, מה זה להיות אסרטיבית, מה זה לדעת בלב שלם שהאנשים שאת מדברת איתם והמוזיקה שאת שומעת הם הדברים הכי טובים שיש, וכולם צריכים לדעת את זה. את לימדת אותי להיות מלאת ביטחון במה שיש לנו, את לימדת אותי לנווט ולהוביל את הפורום הזה, גם בקטעים יותר חשוכים שלא ברור לאן צריך ללכת. את לימדת אותי לעשות את זה בנחישות, בתבונה וברוגע. הנוכחות שלך פה נותנת לי ביטחון שלא יתואר, וזה משהו שאת משרה בכל הסביבה שלך. ביטחון של "הנה, הגר פה, אפשר לנשום". כי יש, יש עם מי להתייעץ, עם מי לדבר. ותמיד יהיו לך את הדברים הנכונים להגיד, ואת העצות הטובות, ואת הכיוון מחשבה הכ"כ בריא והגיוני הזה. אני יודעת שאם רק בתפקיד של מנהלת פורום הצלחתי להרגיש ממך כ"כ הרבה דברים שיש בתוכם המון מנהיגות, ירגישו את זה בכל מקום שתלכי אליו. והנה, את הולכת למלא תפקיד משמעותי וחשוב בצה"ל, ואני יודעת שאת לא מהאנשים שדחפו לשם, ואת לא מהאנשים שהלכו לשם מחוסר רצון, או שהצליחו להכנס בקושי. את לא מהאנשים, נקודה! את הגר חיו, ואת החלטת שאת הולכת על זה, ואת נכנסת לשם, ואני יודעת שאת תעשי עבודה לתפארת, עבודה משמעותית וטובה שתחזק את הסביבה שלך, ובעיקר אותך. אני שולחת אותך בגאווה וידיעה שאת תהיי בסדר, כי זו באמת את, ועם הידיעה שאני פה, תמיד, בכל רגע, בשבילך. לחבק אותך, לחזק אותך, לשמוע סיפורים וחוויות, להתרגש איתך מההצלחות, ולעזור לך בנפילות. אני כאן, לא הולכת לשום מקום, ולא שוכחת כמה נתת לי וכמה את חשובה לי. שיהיה לך בהצלחה, הגרי! ותודה, באמת באמת תודה. אוהבת מכאן עד השמיים, עמית.

האגוש

New member
עמית ../images/Emo10.gif

תודה לך, על אחד הדברים הכי יפים ונעימים שאי פעם אמרו לי. אני לא לוקחת את זה כמובן מאליו, ואני לא לוקחת אותך כמובן מאליו. לא היה לי מושג ש"לימדתי" אותך את כל הדברים האלה, ואני עדיין חושבת שלא
כי הלו! את עמית! סופר עמית! שמסוגלת להכל ויודעת בדיוק מה היא רוצה. בגלל זה את כאן. אם הענקתי לך איזשהי תחושה של בטחון, אז אני גם בטוחה שהתחושה הזאת לא תעלם, ותישאר כאן. כי את פה, ואת מחזיקה את כל החתיכות יפה יפה ביחד
. ריגשת אותי מאוד, ואני מודה לך שוב על הכל. אוהבת המון, הגר

../images/Emo126.gifקוקי שלי!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

את רוב מה שהיה לי להגיד כתבתי לך בעברי... את חלק גדול מהפורום הזה, [כאילו, הקמת אותו וכאלה
] ואת גם תמיד תמיד תהיי. את הכי מדהימה בעולם, ואני הכי גאה בך ומאחלת לך מלאמלא בהצלחה בקורס קצינים [של המד"ניות
-->"תתגייסי כבר!!@#$@#$^] אוהבת אותך הכי הכי הכי שיש! ומחבקת מפה ועד אינסוף, מנטוס

הגר../images/Emo24.gif

וואו זה באמת סיום של תקופה... אני מעריכה אותך המון על כל מה שעשית בשביל הפורום הזה... באמת שנתת את כולך והשקעת בו המון.. בלעדיך לא היה קורה הרבה ממה שקרה פה, א המון המון תודה!
מאחלת לך המון הצלחה בקורס קצינים!! ותבואי לבקר פה לפעמים [הרבה!!
]

inbarIL

New member
כתבתי כבר בעברי,

אז אני רק אגיד שאני אוהבת אותך. ולא יותר.

shahar1989

New member
לא ברור לי למה...

אבל אני לא מצליחה לחשוב על שום דרך לכתוב מכתב סיום.. אני לא מרגישה בסיום, אני לא מרגישה שאתה בסיום של משהו, אני באמת פשוט לא באווירה של סוף. אבל הגרי, מעבר לשינוי הזה ומעבר לחילוף ולמה שקורה בפורום, מעבר להכל אני רוצה להגיד לך תודה. תודה שנתת לי יד והרמת אותי לכאן, תודה שחיברת אותי לתהליך המדהים הזה, תודה שהיית איתי ונתת לי להיות איתך, תודה שחלק איתי רגעים מרגשים, עצובים,משמחים, טובים, מצחיקים. תודה שהכנסת אותי לבית שלך וגרמת לי להרגיש הכי משפחתית וביתית שיש [אהה כן.. ושלא תחשבי, אני עוד אחזור לשם!!!! שומעת?!?!?!?!111] תודה שהיית את ונתת לי להיות אני איתך ביחד. אני מאחלת לך את כל ההצלחה שאפשר בקורס, הריי אני יודעת כמה רצית וכמה חיכית, ונראה לי שאת יודעת כמה חיכיתי איתך וכמה אני שמחה שקיבלת את זה.. אני מאחלת לנו שנמשיך להתקיים כאן בפורום הזה ביחד, אני במצב שלי את במצב שלך, הרי זה לא באמת משנה מה הצבע, לא? אני אוהבת אותך אהבה ענקית! ענקית ענקית ענקית!!!!!!1 ו.. זהו. אני אוהבת הכי אוהבת!

O f r i s h

New member
רק עכשיו שמתי לב

שהניק שלך אדוםO: ואז חיפשתי איזה שרשור כזה.. ופתאום מצאתי אותו! כולי בשוק! אני באמת מאחלת לך המון בהצלחה[!] בכל מה שתעשי. שיעבור לך בהרבה עניין והנאה. תזכרי שיש לך כאן בית, והמון אנשים שאוהבים אותך! תודה על הכל, גם על הניהול בעברי, שנראה לי קצת מצחיק שאני אגיב שם גם עכשיו.. אז, תודה בכלל על הניהולים המדהימים והמושקעים בטירוף, ועל היחס החם. אוהבת.

למעלה