אהובים יקירים שלי

אהובים יקירים שלי

אני כותבת לכם עכשיו שלא מהבית... אני נמצאת בבית חולים כלשהו, ומקבלת בונוס תמורת שיתוף פעולה - חצי שעה אינטרנט. אין לכם מושג כמה אתם חסרים לי וכמה שאני מתגעגעת אליכם. כל כך מוזר לי לשבת עכשיו פה ולא בבית.... אני כנראה אשאר פה לפחות עד תחילת שבוע הבא. אין לי ברירה כרגע. אני יודעת שניב ביקשה מכם לכתוב וישלחו לי את מה שכתבתם...אני לא אספיק לכתוב הרבה בחצי שעה...אבל זה כבר משהו. אכנס עכשיו לקרוא קצת, להתעודד ולהתחזק מכם. אוהבת אתכם כל כך ותשמרו עליכם בשבילי בינתיים... חיבוק חזק מרחוק שלכם תמיד תמיד מאיה

כן...אני פה...אבל כבר זזה.

נגמר לי הזמן....צריכה לסיים להיום. כמה טוב לחזור לכאן...התגעגעתי עד השמיים לירח וחזרה. מחר אכנס שוב, אני מקווה. אוהבת אותך.... תתקשרי כשתוכלי. וכולכם - א נ י א ו ה ב ת א ת כ ם!!!!!!!!!!!!!! שלכם מכל כל הלב מאיה

מייק 48

New member
מאיונת אהובה שלי...

אני כל כך מתגעגע אלייך... אני גם מתפוצץ מרוב גאווה על אומץ ליבך המופלא... על כך שאפילו ברגעים הכי הכי קשים את מוציאה מעצמך כוחות... ואת מחליטה לבחור את הדרך הנכונה... כי הדרכים האחרות מובילות רק למטה, למטה... כולם נותנים לך יד, כתף, לב ונשמה... לא ניתן לך לצעוד לבד בחושך... אני אוהב אותך כל-כך, פשוט אי אפשר לתאר כמה... לאורך שביל החלב ובחזרה, ומכאן עד כוכב הצפון... (שהוא לנו המצפן ומורה הדרך בחושך) וממנו בחזרה עד לתוך נשמתך המתוקה... מאיונת חומד, החזיקי מעמד - את חזקה ואמיצה !!! וכולם כאן איתך ובשבילך בלב ובנפש !!! אוהבים אותך נורא ומשתוקקים לשובך במהרה. שלך אני לתמיד מייק

A-naT

New member
מאיה שלי!!!

יו!! הנה את! איזה כיף! אה.. מייק די תימצת את ההרגשה שלי- אני גאה בך שגם בתקופה כזאת את מוצאת את הדרך לדאוג לעצמך. ו..אני אוהבת אותך המון המון, ואני כל כך מתגעגעת אלייך וברגע שתצאי אני אהיה בקשר, אפילו לא נתת לי זמן להתקרצץ עליך.. לא נורא, זה יבוא לך בהפוכה. ;-) מתה עלייך עינת

למעלה