אהוביי....

קארן_@

New member
אהוביי....

:cool: אתמול לא הצלחתי לשלוח הודעות.... B-( ועכשיו, חייבת ללכת... אני כבר מאחרת לשיעור פסנתר.... ;-( כ``כ רוצה לישון. רק לישון. היום הזה חייב להגמררררררר!!! מה שלומנו??? נשיקות. }{ }{ }{ ק א ר ן.

קארן_@

New member
הי שניאוש מתוקה!

חזרתי. את עדיין כאן?? מה שלומך יפתי? }{ }{ }{

קארן_@

New member
איזה כיף לשמוע מתוקה,

אני מקווה שהמצב רוח הטוב ישאר לתמיד!! אני... חושבת שאני בסדר, היה לי מבחן בבוקר, אין לי מושג איך עשיתי אותו, מתפוצץ לי הראש ואני קופאת מקור, רוצה כ``כ לישון ואין סיכוי שזה יקרה היום! מקווה שהמשך היום יהיה לך מקסים ושתהני מתוקה שלי. קארן אוהבת אותך מ-ל-א! :)

קארן יקרה

היום הזה אכן יגמר...אם נירצה ואם לא. רק קצת סבלנות ואורך רוח...הכל יעבור בסוף. חמודה אולי תנסי לשתות קצת? כאב הראש לא יחלוף לו לבדו...הוא צריך מעט עזרה. גם זה וגם הקור יכולים להיות כתוצאה מעייפות... אז אולי בכל זאת כדאי לך לישון קצת אחרי הכל. בינתיים - קבלי חיבוק אוהב שאולי יחמם לך את הלב. לגבי המבחן...אני סומכת עליך. ונסי לישון קצת...עם כמה שנרצה אנחנו לא רובוטים. ואני לא מדברת כאן על ``דלקים`` אחרים המעוררים תהיות...רק על שינה. אוהבת אותך ודואגת אני.

קארן_@

New member
מאיוש....

היום הזה פשוט לא יגמר, אני אומרת לך... יש לי עוד כ``כ הרבה דברים עשות ואני לא מספיקה כלום. והמיטה שלי כ``כ רחוקה, בקצב הזה אני שוב לא אגיע אליה היום... הראש מתפוצץ ושום שתיה כבר לא עוזרת. לא טעים לי לשתות! לא טעים לי כלום..... סתם יום מגעיל..... תודה על החיבוק. הוא עזר. גם ממני, בדרך אליך. תודה על הדאגה, תודה על הכל. אוהבת אותך, קארן.

קארן_@

New member
ושוב חייבת ללכת......

וסליחה שאני לא יכולה להשאר, הייתי עושה זאת בכיף..... 8-( נשיקות לכולם, קארן

מתוקה

לא טעים לך לשתות? אגלה לך סוד קטן...לא טעים מת מזמן! הוא פשוט לא החזיק מעמד אחרי כל כך הרבה לאווים. חמודה אני לא אומרת שאני לא משתמשת במשפט הזה...כי אני לא אוהבת לשקר ואני משתמשת בו יותר מידיי. אבל מה? לפעמים אין ברירה...ומוצאים דברים ``ניסבלים`` כדי לא ללכת בדרכו של ``לא טעים``. ואני לא אומרת שזה פשוט...בכלל לא. יש תקופות שלא איכפת לי מכלום וזה מה שיוצא לי מהפה בכל הזדמנות שאני אמורה לפתוח אותו. אבל אני יודעת שאני לא רוצה להגיע לאותם המקומות בהם ``ביקרתי`` בתקופות הללו. ואני מנסה לעמוד בהחלטות...גם אם זה קשה. בשביל זה יש משהו שמאוד מטריד באותם הזמנים...אבל זה גם הדבר היחיד שיכול אולי לעזור...בצירוף עם החלטה. קוראים לזה ``נודניקים``, או במילה אחרת ``קרציות``. כמו שמייק תמיד אומר...הם יושבים על הוריד ולא מרפים עד שמשיגים את המטרה...ולפעמים זה מה שצריך. אספר לך משהו... לדוגמא - היום הייתי אמורה ללכת לעשות בדיקת דם. והייתי צריכה להיות בצום. כמובן שמותר מים...אבל מי שותה מים? בכל מקרה, מי כמוך יודע שזו לא בעיה בכלל. אולי רק משהו קטן...קשה לי לזוז בבוקר בלי כוס הקפה שלי. אבל זזתי כמו גיבורה והלכתי לעשות את הבדיקה. אחריה הייתי מסוחררת אבל קמתי כמו גדולה וחזרתי הביתה. למזלי לקחתי איתי את הכלבה שלי והיא הובילה אותי כל הדרך חזרה כי אני לא הצלחתי לראות ברור. הגעתי הביתה ונפלתי לי על המיטה...מי חושב על לשתות בכלל? אחרי שעה או יותר קיבלתי טלפון...ממייק. הוא הזכיר לי שצריך לשתות משהו אחרי ושההרגשה הרעה לא תעבור לבד. את חושבת שאני לא יודעת? בטח שאני יודעת! יש לי לנסיון מר בקטע הזה...אבל לא לומדים אף פעם. יש תקופות שגם זה לא עוזר לי...ואז זה בא בצינורות. אבל אני לא רוצה לחזור אליהן. אז הכנתי לי קפה ושתיתי כמו גדולה. מסקנה? אם רוצים מספיק אז אפשר! ואני לא אומרת לך לשתות לימונדה מלאת סוכר כמו שמישהו אחר אומר לי לשתות...(כן - אתה שם! עלה על העץ!) גם אני לא שותה כאלו דברים. אבל מים או משהו אחר שנראה לך סביל...רק כדי לא להגיע לצינורות השנואים. ואם את צריכה נודניקים...יש פה שלל קרציות שיסכימו להתנדב. ואני ביניהן. אוקי..די להתקרצץ. אני מרגישה כמו דודה פולניה...(יש לי דוגמא אישית). אבל אל תשכחי לאן את רוצה להגיע...או יותר נכון לאן לא. אוהבת אותך סליחה אם אני קרציה תורנית אבל אני דואגת לך. קיבלתי את החיבוק שלך...תודה. והנה עוד אחד לחימום {}. נסי לשמור על עצמך. אוהבת אני.

למעלה