אהוביי היקרים!!

מיכל כKן

New member
היי שירוש,שמחה שנכנסת!

האתר הרישמי מדהים כל הכבוד לך על שיתוף הפעולה! אני מעריצה אותך מאוד!(להה ב'מת?:p)

לא נומשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת טוב אני לא רוצה להפחיד יותר מידי.......... אבל פספסתי אותהההההההההה
לא נוראאאאאאא שירי רק רציתי להגיד שאתתתת מדהימההההההההההההההה והקול שלך מפיל אותי לריצפההההההההה מרוב יופייייייייייייייייי הוא כל כך מרגש ואת מרגשת אותי ואני פשוט אוהבת אותךךךךךךך....!!!!!!!!!!!!!!!!! אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שלחתי לך מסר שירי

אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אמן אמן שתראה אותו...... אני מתרגשת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

K i K u S h

New member
שיריי

את מדהימה
איך אני שמחה שאת נכנסת לפורום שלנו ושאת פעילה ותורמת לאתר שלך
כל הכבוד לך הלוואי ורק תצליחי

i4britney

New member
Shiri maimon is the best....../images/Emo24.gif

שירי מימון היקרה, מילים בפי אין לי. אין צורך בהיגדים ואמירות מיותרות שמסבירות עד כמה שאת זמרת מצויינת בעלת איכויות ווקליות כל-כך טוב ואף אומר אדירות,יכולת בימתית אדירה ובקיצור את פשוט זמרת מספר 1# בארץ ישראל. אני מאחל לך מכל ה-
בהצלחה בהמשך הדרך ואני יודע שאת תצליחי להגיע רחוק לאן שתציבי לעצמך,פשוט יש לך את כל הנתונים וכמובן את השאיפה להצליח בקריירה מוזיקלית,בתור אחד שהחיים העיקריים שלו מגיל צעיר הם מוזיקה,אוהב מוזיקה בצורה לא נורמלית: כותב,שר ואפילו רוקד (כן כן...על אף שאני גבר) מוזיקת פופ אמריקאית וישראלית אני יכול להבין אותך כמו שנאמר בסינגל הראשון מהתקליט שיצא לך בקרוב..."עד שתבין אותי" אז הרשי לי לברך אותך בשיר שכתבתי עבורך ובברכת דרך צלחה להמשך. הבלדה שלי עלייך/מילים: נדב טפירו יום של גשם דכאוני יושב וכותב את שאני רוצה להגיד לך ופשוט לא מסוגל מנסה מחדש אבל זה לא קל. הבלדה שלי עלייך אומרת הכל ללכת שבי אחרייך בלעדייך לא יכול. הבלדה שלי עלייך כמו הים הגדול שנמצא עמוק בתוך עינייך וסוחף אותי רחוק. שוב מביט בך, בוערת בי אש החיוך שלך אותי כובש את כל האושר, הטוב הטהור נותנת לי כוח, נותנת לי אור. הבלדה שלי עלייך אומרת הכל ללכת שבי אחרייך בלעדייך לא יכול.

britney4u

New member
בואנה נדב יא חתיכת שקרן

זה שיר של סער בדישי - שרן דנקר שר אותו, יא חתיכת שקרן!!!!!! מה אתה חושב אתה יכול לעבוד פה על אנשים?!

חחחחחח עלק אתה כתבת אותו../images/Emo6.gif

סער בדישי המוכשר!! כתב ורן דנקר שר אותו בשיר שלנו! טוב שלא.. חחחחחח עלק אתה כתבת

שלמות!!!!!!!!! שירי.. בבקשה תקראי!

אוף למה פיספסתי אותה.. למה???????? אוףףףףףףףףףף! היא החיים שליי! שירוש... אוהבים אותך! בואי לבקר יותר! ואם את רואה את ההודעה הזאת רציתי להגיד לך שהחלום שלי זה לפגוש אותך.. חח.. תצחקי אבל כן.. אני מעריצה מטורפת עליך! מדברת עליך כל היום! נמצאת באתר שלך כל היום, בפורום שלך כל היום! רואה אקזיט קוראת כתבת שלך! השנה גם היה לי את היומן של אקזיט ((דרך אגב חבל שאת לא עושה יומן מלך..זה היה יכול להצליח)) ואני שומעת המון את השירים שלך ומחכה כבר לדיסק ((שאותו אין מצב שאני מפספסת.. בשניה שאני רואה אותו אני קנה)) שירי יש לי יום הולדת ביום רביעי הקרוב.. והייתי כל כך רוצה להפגש איתך.. ((אני ודעת שאת עסוקה ובטח מלא רוצים להפגש איתך..)) אפילו רק לרבע או חצי שעה.. משהו קטן לא יותר מזה! חח.. בקישתי ליום הולדת עוגה ועליה התמונה שלך! לפחות אם את לא יתי ביום הולדת שתיהיה לי על העוגה חח..! חח.. היית מדהימה ביום חמישי בתוכנית עליך ואין לך מושג כמה בכיתי.. ממש לא רק דמעות בעיניים אלא ממש זלגו לי.. ((פ'חח..)) ושוב ניגבתי ושוב הדמעות פשוט.. יאאאאאאאאא את כזאת מושלמת שאין לי איך לתאר את זה במילים! שירי את הכוכבת שלי ושל כל הפורום הזה! בואי לבקר יותר..! ואם את רוצה לדבר איתי ((חח.. אני סתם מפנטזת חח.. אין לי בכלל סיכוי.. ואין בכלל מצב שזה יקרה)) תכתבי לי או למייל שלי או במסר.. מה המייל שלי? [email protected] ח.. ועוד 2 דברים חשובים ((חח.. איזה מגילה כתבתי לך אה? חח.)) בניתי לך אתר.. חדש! חח.. הוא ממש יפה! ואני משקיעה בוא את הנשמה שלי! ו...שירי חבל שאת עוזבת את אקזיט. באמת חבל אני לא כל כך מבינה למה.. אבל אני בטוחה שאת תצליחי בכל מקום שתיהיה בוא.. כי את כוכבת! ושאת עוזבת את אקזיט בטוח אני באה לספישל פרידה.. ואני מכינה לך מתנה קטנה...! חח. ואני עובדת על זה קשה עכשיו חח..! אבל אין.. הכל עושים בשבילך! חח.. אז סליחה על המגילה..! :)

../images/Emo115.gifשירושששששש!!

האתר מדהים כבר אמרתי!! שירי אני חולה עליך ואת פגשת אותי פעמיים
אני ליאל עם את זוכרת

superman2006

New member
היייייייי שירי

היי שירי מה המצב????? דבר ראשון סחתן על האתר שיהיה בהצלחה ( מלח שום בצל)
את בטח לא מכירה אותי אבל אני גם לא אותך אני הבחור שסהר הכירה היא בחורה מדהימה ואם אתן חברות אז זכית כמוני גם בכל מקרה אולי אפילו נראה אותך אצל סהר בדירה החדשה אז.......... ביייייייייייי

אהההההההההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני בשוק,אני בהלם,אני המומה
שירי מימון המושלמת שלי
אני
אותך מאוד,שירי מימון
קוראים לי שיר
אני מעריצה שלך
שיר

skaatit 1

New member
שירי!!!!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif

יואו, אני לא מאמינה.....
אני חולה עלייך, מתוקה!

וואו איזה כייף../images/Emo99.gif../images/Emo90.gif

חבל שלא נשארת ליותר זמן ורק כתבת הודעה אבל בכל זאת אני אגיב ואומר שאת זמרת מוכשרת ובלבי תמיד!! אה וכמובן תתחדשי על הלוּק החדש של האתר הרשמי והמון בהצלחה בהמשך דרכך! מוואההההה
אוהבת
פז

איזה מתוקהההההההה../images/Emo99.gif

האתר מדהים!! ואת מדהימה
אוהבים אותך המוןן!!!

למעלה