אהוביי היקרים!!

אהוביי היקרים!!

אני שמחה לבשר על הפתיחה הרשמית של האתר המחודש!!!!!!!!!
בפגישה חשאית עם הדס, חנן וליאב באישון לילה כשצלמי פפראצי רודפים אחרינו בניסיון לגנוב את העיצוב החדש סגרנו דברים אחרונים ואנו שמחים להודיע לכם כי אתם יוצאים למסע חדש מלא בהפתעות!!!!!!!!!
אז למה אתם מחכים? - כנסו לאתר! גלישה נעימה! אוהבת אתכם המון שירי מימון

Miss Nushi

New member
שירייייי../images/Emo12.gif

פעםם ראשונהה שנאיי לאא מפספסתת אותךך.. יואווו. האתר מדהים..והסרט אתמול היה מדהיםם.. ואת משוגעת ואני מתה עלייך..
ובהצלחהה עם הדיסק

שירי מושלמת שלי! כנסי

פספסתי אותך איזה באסה !! אני רוצה מאוד ליפגש איתך !! מקווה פעם הבא לתפוס אותך יותר בזמן דיקלה

לירן 22

New member
ש..שי...שירי..שירי ??

אוי..אני מקבל התקף לב...שירייייייי אממ האתר שלך יפה והוא מתאים לזמרת מוכשרת ויפה כמוך!! :) מי יתן ותצליחי בעתיד !!!!

MaT15

New member
שירי מימון!!

אני מכיר אותך!!
יוו יש לי כל כך מלא דברים להגיד לך, אני לא יודע מאיפה להתחיל! אממ איך זה להיות דיווה?

Cm 2004

New member
אהובתי היקרה! (שירי)

קודם כל תחדשי על האתר החדש :) ושיהיה רק בהצלחה! עשית דרך ארוכה וענקית במיוחד, מגיע לך!!!!!!

Dorushh 3

New member
שיריייייייייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךך

קושתוש

New member
שירוש נשמתי!!!

טוב פה פספתי אותך.. אבל בפורום של הרשמי לא (אני שניקוש) שבת שלום!!! מתה עליך כל כך מחכים לדיסק!! באהבה גדולהההההההההה

ליאתוש15

New member
היי מהממת!

פספסתי אותך ברישמי בטח גם כאן...בכל מקרה תודה שנכנסת לכתוב בשני הפורומים ואני אוהבת אותך מאוד מאוד ואת מלכה והסרט עליך היה מדהים ו...ו...ו...נראה אותך ב-7.7 בב"ש אה? תודה על הכל! ליאת

ghsufvi

New member
לשירי

הסרט אתמול היה ענק כמו שאת ענקית. אוהב אותך מאד.נתראה בכפר המוזיקה אני כבר לא יכול לחכות. עידו

ששירווששש../images/Emo24.gif

היי קוראים לי נעם
אני נוראא אוהבת אותך
ואת י ודעת שאני לומדת בכיתה עם בת דודה שלך , ניקול

נועוW

New member
שירוששש../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

וואי את פשוט מלכה
את שרה מהמם ואני חולה עלייך
אני שומעת אותך שרה ואת מרגשת אותי בטירוף ואני כמעט בוכה
אבל אין מה לעשות עם קול כמו שלך מה מצפים
תמשיכי לכתוב בפורום ולשיר שירים יפים ומרגשים