אהובות שלי, תודה

פרח75

New member
אהובות שלי, תודה

בנות יקרות. אני רוצה להודות לכן מקרב לב על הבית החם שקיבלתי כאן ועל התמיכה המדהימה שלכן בכל התקופה המשברית האחרונה שלי (עם ההריון החרדתי נורא וההפלה שבעקבותיו). לא תיארתי לעצמי שבנות שלא מכירות אותי באופן אישי יכתבו לי כל הזמן מסרים והודעות כדי לבדוק מה שלומי ולתמוך בי. זה נגע לי בנימים העמוקים ביותר של בלב והילדה הנטושה שאמא שלה מתה נזכרה שוב ושוב שעדיין יש אנשים שאכפת להם בעולם. תודה לכן על ההרגשה הזה, בימים הטובים ובימים הרעים. אני אוהבת אתכן ומרגישה שאני מכירה אתכן גם בלי ממש להכיר. זו הסיבה שאני כל כך רוצה שיהיה מפגש בקרוב כדי להכיר אתכן, לחבר שם ופנים לנשמה שהתגלתה לי כאן בפורום. תודה לכן על הכל. אוהבת אתכן...

../images/Emo24.gif

מקסים ומרגש מה שכתבת. שמחה שנעזרת ...

vered51

New member
חיבוק ענק

אני באמת מחבקת אותך ואני רוצה שתדעי שאת באמת לא לבד....

את יודעת.....

כדי שיהיה אפשר להעניק למישהו כל כך הרבה תמיכה, עזרה, אהבה... הוא גם צריך לדעת לקבל.. אז את מוזמנת גם להודות לעצמך על כך ששיתפת אותנו והסכמת לקבל את כל התמיכה והאהבה שלנו! אל תקחי זאת כמובן מאליו.. ומעבר לזה.... זה אכן פורום נפלא וחיובי ביותר!! למרות הנושא הקשה והמורכב שלו יש כאן הרבה בנות שלומדות וצומחות מתוך כל הכאב והקושי..
לך.. ולכולן כאן!

פרח75

New member
תודה על כל התגובות החמות ../images/Emo9.gif

אתן מדהימות ומרגשות!

../images/Emo20.gif לפרח המקסימה

פרח יקירתי, מגיעה לך התנצלות ענקית ממני על שלא הגבתי לשום הודעה שלך .מרגישה לא טוב עם זה.. הסיבה היא שפשוט לא ידעתי מה להגיד, אבל תדעי שאני קוראת את מה שאת כותבת בעוד "מקום" קטן כלשהו שמשותף לשתינו (מקווה שהבנת ....) ויודעת כמה קשה היא הדרך וכמה אומץ היה לך לעשות את זה. מצטערת שהעניינים התגלגלו ככה, מקווה שבקרוב יהיה לך צאצא קטן וחמוד על הידיים ותהיי מאושרת עד הגג.. מחזקת ומחבקת אותך.
הוקוס פוקוס..

פרח75

New member
מתוקה

אוי חומד, את לא צריכה להתנצל. לא תמיד צריך להגיב לכל הודעה. גם אני לא תמיד מסוגלת לעשות זאת למרות שאני קוראת וליבי תמיד עם הבנות שכותבות. זה בסדר, תודה שהגבת עכשיו למרות הקושי. אם תרצי לכתוב לי מסר ולהתכתב על מה שכתבת, אשמח מאד. אם לא, זה גם בסדר גמור. תודה על הכל

למעלה