אהובה

ניקו 45

New member
אהובה ../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ממיסה אותי ברוך קולך , מבקש אני את כל כולך . כשלוחשת באוזני שמך , רוצה לחלוק איתך יצועך , בכל כוחי ותשוקתי אחבקך , ברוך ידי שיערך אלטפך . אתמלא באושר לשמע נשימתך, אוהב כל כך זו נישמתך . וממעל צופים באנו המלאכים , זו אהבתנו היפה מברכים . בניצוץ שבבי אבק כוכבים , דרכינו המשותפת מאירים . והפיות עלי כותרת מפרחים, למסענו זה לנו משלחים . היי חזקה לא תיפול רוחך, כי אני אוהבך ולא אמוש ממך. בואי הושיטי לי ידך , כי תמיד אהיה כאן לצידך. את כה קרובה כה רחוקה , סבלנותינו לא תהיה שחוקה . ברכתי אהבתי אלייך שלוחה , והדרך לפנינו כה ארוכה .

אהוב ../images/Emo127.gif../images/Emo23.gif

אהובתך רוצה להיות, במציאות, לא באשליות. אהובה אמיתית, קיימת, צמודה אליך....נושמת. נמסה מעצמת חיבוקך, נרגשת, כשחודרת לאוזני לחישתך, נרעדת ממגע ידך שאת גופי חוקרת....לוטפת, נטרפת, מנשיקתך, מלשונך, שלמעמקי פי חודרת. מילותיך מעוררות בי מחשבות, על אוצר של חלומות, וכאילו יצאנו מתוך האגדות, מוקפים בנסיכים ונסיכות. אתה תהיה לי מלך העולם, ואני אהיה שלך...לעולם.

ניקו 45

New member
אותך ../images/Emo23.gifאוהבך../images/Emo79.gif

רוצה אותך תמיד, אהבתי תעיד. איתך להיות , איתך זה לחיות . איתך לגדול , בלעדייך אחדול. כשראשך על חזי , מלטפת ביטני, מנשקת שפתיי, לוחשת באוזניי, מחייכת אלי , נושקת שדי, נישענת עלי. אני בשחקים, אגמע מרחקים, עד אלייך אגיע, זאת אהבתי אביע. לא אמוש מגופך, אתענג על עורך , אלטף שיערך , בעוצמה אחבקך , כל גופך אנשקך , אל האושר הביאך , בידי השתיים אשאך, אוהבך בכל ליבי, חדרת עמוק בקירבי, אהבתי לך שלוחה, היי את ברוכה .
מלך העולם : שלמה ארצי

אוהבת אותך../images/Emo23.gif

שולחת אליך את אהבתי, כמֵהָ עד מאד אליך ליבי, יוצאת אליך בכמיהה נשמתי, מכוונים אליך כל חלומות ערגתי. ורוצה אותך עד מאד, ורוצה איתך כל הזמן להיות, ורוצה לצידך לחיות, עד מאד...עד מאד. ואהבתי אליך פורחת, ותקוותי אליך צומחת, ותשוקתי אליך גדלה מיום ליום, מתי כבר תהיה עבורי מציאות, ולא חלום. וחולמת עליך, וחולמת אליך, וחולמת אותך, וחולמת איתך. וחושקת אותך, עד מאד לדעת. ורוצה בך, כל הזמן לגעת, ומשתוקקת אותך, למלא בזר של נישוקים, להטריף לך, את כל החושים. לא אחדל בך לגעת, לא אחדל אותך לדעת, לא אחדל בך לחשוק, לא אחדל אותך עד אין סוף לאהוב.

ניקו 45

New member
לכשתבואי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

לכשתבואי אלי בערבו של יום, אלי תקרבי עד הלום , בעינייך אביט עד בלי די , ותראי עד כמה ..היה כדאי . לכשתבואי אלי בלב מרשרש , חששותיך ממך באחת אגרש . לכשתבואי אלי לא אמוש ממך, באוזנך אלחש אני אוהבך . נו כבר שיעברו השעות , סופר את כל הדקות , כל כך רוצה איתך להיות , ואת זה הקסם ...לחוות . אז תדעי עד כמה אמיתי, אעביר לך את כל תחושתי, בנימי גופך תחושי אהבתי. בואי כבר לא עומד במתח , מלראות אותך יפתי בפתח . אחבקך כפי שמעולם לא חיבקוך , אפנקך כפי שמעולם לא חיבקוך, אלטפך כפי שמעולם לא ליטפוך . אוהבך כפי שמעולם לא אהבוך , והזמן זוחל בעצלתיים , עד שנהיה יחד בשניים .

לכשאבוא...

לכשאבוא, התרגשותך תחלוף. לכשאבוא, אקרב אליך עד הלום. לכשאבוא, אותי תחבק, בחיבוק אוהב...עוטף. לכשאבוא, אצלול בתכול עינייך, לכשאבוא, אשמע מקרוב את לֶטֶף קולך, לכשאבוא, אושיט לך את ידי, לכשאבוא, תאהב את מבטי... את חיוכי הביישני. לכשאבוא, וזה את זו נראה, לכשאבוא, החשש שלנו יתמוסס, לכשאבוא, הרגש שלנו יעלה ויגאֶה, לכשאבוא, החלום שלנו יתגשם, ואהבתנו העזה תתממש. לכשאבוא........

ניקו 45

New member
הגשם הראשון../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

הגשם הראשון הגשם הראשון שמכונה יורה , בעצם על מגמה לנו מורה , על שינוי בעונת השנה , ראשיתה של תקופה חדשה , תקופה שלנו מבטיחה , ובנו משרה תקווה . הגשם הראשון בריח ניחוח , שלניבגי פיטריות לצמוח , מכאן נובע ריחו המבושם, זמן שכולם מחליפים מלבושם. וכך גם זו אהבתנו, באה בעוצמתה אלינו. צומחת ממליוני נבגים , ובכך בטוח ואיני מגזים. ניחוח אהבתנו גדול הבשמים, אני שלך ואת שלי לעולמים. זו התחדשות יפה של הטבע , אנו משתלבים בה ובשפע . אהבתנו היא חלק מצמיחה , את עברנו מאיתנו משכיחה .
אוהב אותך

ניקו 45

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo79.gifזמן

מחוגי השעון נעים בעצלתיים , אט עוברת שעה וכמעט שעתיים. סופר כל דקה וכל דקותיים . טרם בואך עד שנהיה בשניים . כה קשה לי מלך חכות , והדקות כלהכעיס מתארכות . מעסיקה אותי במחשבתי , מדירה שינה ממנוחתי , בחום מציפה ביטני , קורא חרש בשמך, אהובתי. לו יכולת להאיץ גלגלי הזמן, לזו התחושה חיכיתי ממזמן. את כה קרובה , כה רחוקה , מלחכות נישמתי נעשית שחוקה . בואי קרבי אלי אשה אהובה , גופך בגופי תהיה שלובה .

זמן...

תיק תק דופק השעון, בים בם הולם ליבך בשאון, והזמן כאילו עומד מלֶכֵת, ואתה מצפה לי, עד בלי פֶסֶק. והזמן הוא אבסורדי עד מאד, מתעתע בנו, ללא כל חשבון. כשרוצים שיחלוף מהר, הוא לאיטו מזדחל, כאילו רוצה בנו להַתֵל. כשנצפה ממנו שיתן לנו את הזמן, רק ליום אחד, אולי לעוד קצת, שיעבור לו לאיטו, ויתחשב בי, שרוצה כמה שיותר להיות איתו, עם האיש שאוהבת, הזמן גורם לי להיות מאוכזבת, חולף על פניי כטיל משייט, ואני נותרת עם תחושת הכמיהה והגעגוע, עמוק בלב.

ניקו 45

New member
../images/Emo79.gifסתיו../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

יום חדש לנו הפציע , יום של תקווה מגיע. יום שכולו אהבה , לי הוא ברכה . השדרה מתכסה במעטה צהוב, של עלי שלכת בגוון זהוב . אובך הקיץ התחלף בבהיר , והשינוי פתאומי וכה מהיר . החצב פורח במלוא הדרו בלבן , וממעל כבר שט לו בנחת ענן . זהו הסיתיו שמופיע בפתח , בשורה חדשה מביא הוא לבטח . בשורת התחדשות לטבע , כמו כל שנה בדרך קבע . והרוח פורעת שערותיך הרכות, מסתיר עינייך היפות מלראות . קרבה אלי עם הרוח בגבך , ויודעת את שאני כאן אוהבך.

סתיו../images/Emo42.gif

הייתי רוצה להיות עלים של שלכת, שאת שדרתך מכסים, שאת צעדיך שומעים. הייתי רוצה להיות עלים של שלכת, שמסביב לראשך חגים , מעופפים. הייתי רוצה להיות עלים של שלכת, ואז ממך לא הייתי כל הסתיו נפרדת. הייתי רוצה להיות הרוח, רוח שעל פניך נושבת, הייתי רוצה להיות הרוח, רוח שאת שערותיך סותרת, הייתי רוצה להיות הרוח, ומידי ערב הייתי את כל גופך לוטפת. הייתי רוצה להיות השמש, ובבקרו של סתיו, אותך הייתי מחממת. הייתי רוצה להיות השמש, לפעמים נעימה וחובקת, לפעמים עזה ולוהטת. הייתי רוצה להיות השמש של חייך, ולהאיר לעולם את כל ימיך.. אבל אני רק אהובה חסרה, רק אהובה רחוקה, רק פנטזיה מקסימה, שנשלחה אליך מתוך סיפור של אגדה. וממרחקים אהיה איתך, וממרחקים אוהב אותך, ואתה...אותי. ומיום ליום אהבתנו תתעצם, מי יתן וביום אחד של סתיו - היא תתגשם!!!

ניקו 45

New member
אהובה שלי לא חסרה ../images/Emo23.gif

את קרן האור שמחמם אותי בסתיו הקודר . הפיה הטובה שיצאה מסיפורי האגדה , יפה כתיבתך

למעלה