אהה...!!!

אהה...!!! ../images/Emo7.gif

אחרי שהלכתי לישון לקראת 3 אמא התקשרה והעירה אותי ב8 ועשרים!|
מה עשיתי? מה? ואני מתחילה ללמוד רק ב12 וחצי... אהה..

shaiush4

New member
מצבי יותר גרוע...

אם זה מנחם אותך... הלכתי לישון ב-5 אחרי שסיימתי סמינריון שהייתי צריכה להגיש היום (כזאת אני - דוחה הכל לרגע האחרון) ולא הצלחתי להרדם עד 6 בערך, או 6 וחצי. אחרי זה התעוררתי עוד איזה אלף פעמים מזה שלא הצלחתי לנשום בגלל שאני מצוננת, וב-9 כבר הייתי חייבת לקום כדי להספיק עוד כמה דברים לפני תחילת הלימודים. אוף. זה מגעיל להיות חולה ביום הראשון ללימודים, ועוד כשאי אפשר לבטל את יום העבודה שמחכה לי... נקווה לטוב.

droriko

New member
גברתי

פה זה פורום חתולים וצבעי שיער הבעיות שינה שלך לא מעניינות פה אף אחד

gavrik

New member
או, אמרות מלחמה!

כמה צרפתים צריך כדי להגן על פריס? אף אחד לא יודע. הם לא ניסו את זה.. כמה הילוכים יש בטנק צרפתי? 5 הילוכים. 4 הילוכי רוורס, ואחד קדימה, למקרה שיותקפו מאחור

droriko

New member
?

מה הקשר בין זה שהוא ישן שלוש וחצי שעות ל"העבודה משחררת"?! לא קוראים יל דרור, אם את רוצה לצאת נאצית אז לפחות שתיהיה לכך סיבה

shaiush4

New member
נראה לי שהיא התייחסה לזה שהוא עבד

המון... איזה 13 שעות או משהו כזה... תקני אותי אם אני טועה...

droriko

New member
אז זו היתה בדיחה גרועה

בדיחה טובה זה בדיחה שכולם יבינו את הבדיחה הזו יבינו רק האלה שמחזיקים בעותק של לוח זמניו של חומצה חנקנית או איך שלא קוראים למוזר הזה

טבלה מחזורית?

אני מודה שזו הייתה בדיחה פרטית... פעם הבאה אני אשתדל להביא בדיחה שכולם יבינו.. נגיד כזו <בדיחה מתורגמת> איש אחד אובד במדבר כשהגמל שלו מפיל אותו ובורח מהמקום. האיש חסר אונים מסתובב כמה ימים מתחת לשמש הקופחת ומחפש מחסה, פתאום הוא רואה מרחוק נווה מדבר, בעודו זוחל בכל כוחו לכיוון הנווה כשהוא משנן את המנטרה "מים... מים.." הוא רואה איש זוחל מולו שאומר: "מקטורן... מקטורן..." הוא מהרהר בזה מעט וקובע כי הבן אדם כנראה השתגע מהחום... כשהוא סוף סוף מגיע לנווה הוא פוגש בן אדם שמודיע לו כי הכניסה לנווה מדבר היא בחליפה בלבד <וואי, גם מתורגם וגם כתוב... בטח הרסתי אותה לגמריי!!>

gavrik

New member
..top that

חבורה של בנות, יצאו לחופשה, והגיעו למלון חמישה כוכבים עם שלט עליו כתוב: "לנשים בלבד". מכיוון שהן היו בלי החברים שלהן, הן החליטו להיכנס. איש הקבלה, גבר מושך מאוד, הסביר להן איך זה עובד. "יש לנו חמש קומות... עלו למעלה, קומה אחרי קומה, וברגע שמצאתן מה שאתן מחפשות, אתן יכולות להישאר שם. זה קל להחליט, מכיוון שבכל קומה יש שלט שאומר מה יש בתוכה." אז הן מתחילות לטפס, ובקומה הראשונה השלט אומר: "כל הגברים כאן מאהבים איומים, אבל הם רגישים וחמודים." הבנות צוחקות, ובלי התלבטות עולות לקומה הבאה. השלט על הקומה השניה אומר: "כל הגברים כאן מאהבים נפלאים, אבל הם מתייחסים לנשים בצורה גרועה מאוד." זה לא היה מספיק טוב בשבילן. אז הן עלו לקומה השלישית וקראו בשלט: "כל הגברים כאן מאהבים נפלאים, ורגישים לצרכים של נשים." זה היה כבר טוב, אבל היו עוד שתי קומות, אז הן עלו לקומה הרביעית. על השלט שהיה ממש מושלם: "כל הגברים כאן נראים טוב, רגישים, מאהבים נפלאים, והם גם רווקים, עשירים, ואינם הומוסקסואלים." הנשים היו מרוצות, אולם הן החליטו שכדאי להן קודם לבדוק את הקומה החמישית לפני שישארו ברביעית. כשהן הגיעו לקומה החמישית, הן מצאו רק שלט שבו היה כתוב: "אין כאן גברים.

למעלה