אהה.... סטאגאדיש?

Lucky Bob

New member
אהה.... סטאגאדיש? ../images/Emo6.gif

שלום לכולכם! אני הוא לירי, וכעת עשיתי את דרכי הוירטואלית גם אל הפורום הזה! ו... זהו, קבלו אותי בתופים ובמחולות...

tkz

New member
סנר...... באזים..... טרטרטרטרטא

וואלקם אבורד!!!!!

Drums

New member
לירי כץ המפורסם !

מה קורה?! [ זה נועם ].. הצעיר של הפורום..

Lucky Bob

New member
../images/Emo98.gif כן כן, טנק יו ורי מאץ´...

אפתח בבשורה המשמחת: אבא קימבן לי רייד סביאן "20 מהסדרה הבלעדית של ז´אק דה ז´אנט! כתחליף לסט מצילות הקודם שלי, שנגנב ממני באכזריות בהופעה אחת.. יהי זכרו ברוך..
אבל לא משנה, ז´אק דה ז´אנט! OH YEAH!

Lucky Bob

New member
אממ...

הן בינתיים נשארו, אבל אבא סידר עוד קראש.. DARK THIN 18" K של סילדז´יאן מצלצלת ממש טוב!

m O r P h E u S

New member
fuck

לדעתי ולטעמי האישית!! זאת המצילה הטובה ביותר! וברוך הבא לפורום הקטן והחמוד שלנו!

elad2002

New member
יו איזה באסה

שגונבים לך מצילות בהופעה כמה מצילות נגנבו איזה כיף למי שגנב אותם,יש לו פתאום עוד מצילות .....
הם נגנבו עם סטנדים (סתם מענין אותי) ???

Lucky Bob

New member
חחח.... כן, תודה על העידוד ../images/Emo6.gif

אז כן, זה באמת מבאס.. בייחוד כשזה נגנב אחרי שאתה משלם לברנש מהשמירת חפצים 20 שקלים חדשים בכדי שישמור על התיק, שכלל היי-הט ZBT 14", קראש זילג´יאן 16", לא זוכר איזה.. אממ ורייד, CUSTOM K 20" בת-שרלילה! מה-זה אהבתי אותה...
אבל יש לי עכשיו את הסביאן מהסדרה של ז´אק דה-ז´אנט, והיא גם ממש בובה! אז לא נורא
אה וגם היה לי בין האלה שנגנבו ספלאש 10 או 12 של זילג´יאן, לא זוכר.. ועוד איזו קראש של מיינל, גם משהו חמוד.. לא נורא, עכשיו אני יודע שלמרות שמשלמים כסף לזה מהשמירת חפצים שישמור על התיק כמו שצריך, זה לא מספיק! את הלקח שלי למדתי
ולא, זה היה בלי סטנדים... אל תגזים

Drums

New member
לירי !

ה - Dark Thin 18" K היא זאת שהייתה ליד הדלת שלכם כל הזמן? ולמה לא לקחת אותה לפניי, לא היה לך סטאנד או משו?

למעלה