אהה ועוד נושא קטן..

deja vu 23

New member
אהה ועוד נושא קטן..

מה דעתכם על אנשים שמסננים? מתי יודעים שהם לא מעוניינים כנראה בקשר? (ואני לא מדבר בהקשר רומנטי, בהקשר של ידידות). לפעמים אני משאיר הודעות או שולח SMS לאנשים, לא חוזרים אליי, סבבה אחרי שבוע שולח שוב SMS, לא חוזרים אליי. אחרי הפעם ה-3 אני כבר מבין רמז. לפעמים הם חוזרים אחרי הרבה זמן "מצטער/ת, אני עסוק/ה, יש לי מלא דברים על הראש, בוא ניפגש בקרוב" וכו' וכו', אבל כאילו FUCK.. הכי מצחיק אותי אלו שמשתמשים בפסיכומטרי כתירוץ כמו בת-דודה שלי "כן אני לומדת לפסיכומטרי כל היום, בוא ניפגש כשיהיה פחוץ לחץ" (יענו עוד חודש).. נכון, כי אתם לומדים 24 שעות ביממה לפסיכומטרי ואין לכם זמן להקדיש לי אפילו שעה. או כל התירוצים האחרים - "לומדת כל היום, עובדת, וכו' וכו'". גם אני יודע מה זה לעבוד כל היום ולהיות עייף, עדיין אפשר להחזיר שיחה. אין דבר כזה שמישהו

deja vu 23

New member
המשך..

משאיר לי הודעה ואני לא חוזר אליו. אפילו אם אני עסוק - אני אחזור אליו בסוף היום.

אני ככה לפעמים

מאלה שלא חוזרים או לא שומרים על קשר.. אבל אצלי זה באמת לא קשור.. זה לא בגלל שאני מתחמקת או לא רוצה לשמור על קשר או משהו.. זה איזה פאק כזה אצלי. קשה לי לשמור על קשר עם אנשים שאני לא מתראה איתם על בסיס יומי או לפחות שבועי. מרוב הלחץ, עבודה, לימודים ועבודה זה מה שיוצא. ואני לא מדברת רק על קשרים עם בנים אפילו החברות הכי טובות שלי מתלוננות.. ואם זה ככה אז זה באמת לא תירוץ! - תקנו אותי אם אני טועה (ממ.. לא כדאי לכם!!!!)

deja vu 23

New member
הבנתי..

אבל אם החברות האלה משאירות לך הודעה, את לא חוזרת אליהן?

משתדלת שכן.. אבל לצערי לא תמיד יוצא

אבל חברות טובות מכירות את הבעיה שלי וכבר למדו להסתדר איתה הן פשוט לא משאירות הודעות אלה יוצרות קשר טלפוני או אחר בעצמן (כמובן שבמקרים דחופים אני חוזרת), אבל הבעיה היא לא עם חברות טובות שכבר מכירות אותי אלה דווקא עם כאלה שלא כ"כ מכירים ובעיקר עם בנים..

sweetdreams

New member
זה לא כל כך עניין של זמן..

זה עניין שהראש טרוד בעיניינים אחרים, ופסיכומטרי זה עניין נפשי לא קטן... זה כמו סטודנטים בתקופת מבחנים, שכולם מתחילים להתחרפן ולא מסוגלים אפילו לשמוע על לצאת עד שכל המבחנים יעברו.. אני אמנם לא מסכימה עם הגישה הזאת, אבל אני זה לא כולם, וגם אתה זה לא כולם, ויש אנשים שיותר רגישים ונלחצים יותר בקלות, ושזה כן מפריע ומשתלט להם על החיים. והאמת שאפילו אני, שאני לוקחת מבחנים בשיא הקלילות, יומיים-שלושה לפני המבחן אני לא מסוגלת לדבר עם אנשים, חוץ מאילו שלומדים איתי. אני מרגישה שרק הם מבינים אותי באותו הזמן, וכל השאר, לא רק שהם לא מבינים, הם גם מחליצים אותי יותר עם הרוגע הזה שלהם.. כך שאני אישית ממש לא באה בטענות למי שנמצא לדבריו בתקופה לחוצה, במיוחד כשהוא כן מביע התנצלות ומראה נכונות לשקם את הקשר כשהתקופה תעבור..

Double DU

New member
שאלה טובה

אני תמיד מחזיר SMS כששולחים אליי וזה באמת מעצבן ופוגע שאחרים פשוט מתעלמים תהיה הסיבה אשר תהיה. אני הגעתי למסקנה שאנשים פשוט שקועים בעצמם וזה לא בהכרח סינון. אם הם מתנצלים לאחר מכן ביוזמתם אז זה לא סינון. ואם הודעה אחרי הודעה הם לא מגיבים סימן שהם באמת לא מעוניינים בקשר וחבל על המאמץ. בכל מקרה,אל תיקח ללב דברים כאלה.

deja vu 23

New member
כן אבל..

אלה אנשים שהייתי בקשר ממש טוב איתם בזמן הצבא, והיו מתקשרים אליי וזה. לא מבין לאן נעלמו, מה אני עושה לא בסדר.

sh53

New member
הבן אותם ונסה להיכנס לתוך ראשם

עובדה שהם חוזרים אליך, אם הם לא היו רוצים לחזור אליך או להתייחס אליך בכלל ולשים עליך פס - האמן לי שהם היו עושים את זה. עצם העובדה שהם כן חוזרים אליך, זה אומר משהו - ודווקא משהו חיובי. בקשר ללימודים - אספר לך על עצמי - היה לי השנה מבחן מטעם העבודה, לא משהו מיוחד, לא משהו מלחיץ, אבל היה חשוב לי מאוד לעבור אותו ולהוציא ציון כמה שיותר גבוה. אז נכון שלא למדתי 24 שעות, ונכון שהיה לי זמן לדבר קצת בטלפון, אבל העדפתי שלא. העדפתי לנוח, לארגן את המחשבות, לא להיות במצב מלחיץ ולכן העדפתי לשבת בבית, לעשות הפסקות מהלימודים, להכין לעצמי תה (מרגיע אותי בזמן לימודים), לפתוח את הספר וללמוד כל חצי שעה או שעה ולעשות הפסקות קצרות. זה לא שלמדתי 24 שעות, אלא היה חשוב לי שאוכל ללמוד כמה שאני צריכה/רוצה. משהו לסיום ושהפריע לי בהודעה שלך: "הכי מצחיק אותי אלו שמשתמשים בפסיכומטרי כתירוץ כמו בת-דודה שלי "כן אני לומדת לפסיכומטרי כל היום, בוא ניפגש כשיהיה פחוץ לחץ" (יענו עוד חודש).. נכון, כי אתם לומדים 24 שעות ביממה לפסיכומטרי ואין לכם זמן להקדיש לי אפילו שעה. או כל התירוצים האחרים - "לומדת כל היום, עובדת, וכו' וכו'". גם אני יודע מה זה לעבוד כל היום ולהיות עייף, עדיין אפשר להחזיר שיחה. אין דבר כזה שמישהו" אל תשפוט אנשים אל תחליט בשבילם מה הם יכולים או לא יכולים לעשות אל תארגן לאנשים את החיים אל תזלזל בהם פשוט הקשב להם, נסה להיכנס לראש שלהם ונסה להבין את הצד שלהם, לא חייבים להסכים על כל דבר, אבל אל תעשה את מה שכתבתי קודם.

למעלה