אהה ועוד דבר........בנות...........

שורצמן

New member
אהה ועוד דבר........בנות...........

קיבלתי מחזור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומהר מהר נסענו לבית החולים .......ומתחילים טיפולים!!!!!! עכשיו אני על כדורי פריגנובה לשבועיים ואח"כ........זריקות!!!אז.......עכשיו לעבודה!!!!!!!! ביי ושיהיה לכולם רק טוב!!!!!!!!!!!! בייייי סיגל

מירבי*

New member
סיגל, מקווה שאת תפתחי את הדרך

לכולן, מקווה שאחריך יתחילו הדרדסית ובעקבותיכם כל הבנות. פרוטוקול הטיפול שלך זהה לזה של סלי, מקווה שגם ההצלחה תהיה זהה. נשיקות והמון בהצלחה מירבי*

שורצמן

New member
היי מירבי!!!

אני יודעת שהטיפול שלי הוא כמו של סלי כי בפעם הקודמת טופלתי באסף הרופא ושם מטפלים כך. בפעם הזאת ביקשתי לקבל את מה שנתנו לי באסף הרופא כיוון שידעתי שאני מגיבה לטיפול טוב. אין, פשוט אין כמו אסף הרופא בטיפולים וביחס!!!!!!!!!! אני ממש מעריצה את המחלקה שם!!!!!! ואני באמת מקווה להקלט בפעם הראשונה.....א מ ן ....... אז .... ביי בינתיים סיגל

מירבי*

New member
סיגל, ההבטחה לעוגיות תמרים עדיין

בעינה? אשמח מאוד אם תבואי בשבת, נסי לעניי גם את זוג ההורים המיועדים. שבת שלום והמון המון בהצלחה מירבי*

milanat

New member
ב../images/Emo50.gif רבההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סיגלושששששש רק דיברנו שלשום../images/Emo56.gif

בפון ועודדת אותי, את בחורה מדהימהההההההה
ואני כל כך שמחה שאת כאן, למדת אותי דברים חדשים ואני בטוחה שעוד אשכיל ממך המון ומנסיונך בכלל. קודם כל מזזזזזזל טוב על קבלת המחזור מתוקה
מחזיקה לך אצבעות והמן המון המון
אני יהיה בקשר, מקווה שגם בשבילי שלישי הבא יהיה מכריע לטובה סוף סוף, ומי יודע אולי עוד נהיה ברהיון במקביל, נהיה בקשר. ושבת שלום לכל חברי פורום פונדקאות

שורצמן

New member
יאאלה שנהיה בהריון יחד../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

דרדסונית..... שגם אצלך כבר יזוזו הדברים מי כמוני יודעת שזה יכול לשגע פילים.... תודה על האיחולים !!!!! בדיוק אחרי שדיברתי איתך קיבלתי מחזור, ומה זה שמחתי..... ואני שמחה תמיד לדבר איתך!!!! אני בטוחה שגם לי יש מה ללמוד ממך!!! נשתמע ביי סיגל

מירבי*

New member
שבת שלום דרדסית, מקווה שתתחילי

את הטיפול בקרוב מאוד וברגל ימין. ענייני את רונית ובעלה במפגש בשבת..אשמח מאוד אם תגיעו.. בהצלחה מירי*

שורצמן

New member
לכל המאחלות ../images/Emo51.gif

אולי הירח שינה קצת כיוון.....אולי הכוכבים קצת זזים... שיזוז לכולם ויתקדם לאן שצריך.... שתאיר הדרך לכולנו!!!!!!!! שבת שלום ביי סיגל

למעלה