אהה דיון

אהה דיון ../images/Emo22.gif

עד כמה אתם בוטחים באנשים שאתם מדברים איתם מהאינטרנט? בשנה האחרונה היו לי יותר מידיי מקרים של לסמוך על אנשים שניים היו בסדר, שניפגשתי וראיתי שזה כלום השאר, אתם יודעים מה, כבר אין לי כוח להיפגש עם אף אחד מהאינטרנט כול הקטע של הלחשוד הזה, להתחיל לספר להורים, להיפגש במקום ציבורי עם חברה וכול השטויות האלה.. בגלל זה מעצבן אותי הקטע הזה של המחשב, אני הכי אוהבת להכיר בפגישה של כמה חברים, ב...חוג מסוים שיוצא לי להיות בו, אבל אינטרנט-זו סקפטיות אחת גדולה! אז מה אתם חושבים, סומכים על מישהו מהאינטרנט בקלות? סקפטים? אהה..באמצע? נגד כול הקטע של הפגישות מהאינטרנט או בעד? אני רק יודעת שאינטואיציה, זה ללכת על חבל דק כאן... [וסליחה שאני אומרת את זה-במיוחד לנו, הבנות, זה מסוכן, זו האמת.]

facundo te amo

New member
זה נחמד, כי זה מאטרקץ

אין לי בעיה עם זה, אני גם לא אחת שהולכת ומחפשת להכיר ככה אנשים אבל אם יוצא אז יוצא- מה רע?

Spotless Mind

New member
זה נחמד כי זה מה?

אני עצמי נייטרלי... זה יכול להיות מועיל, ולשמש ככלי חיובי לפגישות, אבל צד שני כמו שמייק אמר, יש יותר מידי מקרים שזה נגמר בטעם רע...

אני..

אני מכיר קרובה-רחוקה שהכירה מישהו באינטרנט והיום הם נשואים + 2 ומקביל אני קראתי מלא כתבות על פדופילים/אנסים שמחפשים מפגשים והכרויות דרך האינטרנט

חרא חרא

New member
כל כך מתאים לך הדיון הזה..חחחח

לדעתי, לא צריך להיות פרנואידי ברמה שלך..
אבל גם לא צריך לזרום יותר מידי.. אם את מדברת עם אדם חצי שנה ויותר, לא חושבת שיש סיבה לחשוד בו אם הוא נשמע לך בסדר... למרות שלא חסרים מקרים.. בכל מקרה, זה נשמע לי כסוג של אתגר, אז למה לא ללכת על זה?

לא הייתי באף פגישה

כל הפגישות שאמרו לי לבוא בפורומים וקומנות ..לא הלכתי עליהם ..אפילו אם רציתי,אני לא יודעת מה יביא לזה תועלת ,זה נחמד וכ'ו מדברים פה ושם,וזה נחמד להכיר ,ההורים שלי בכל מקרה הם לא מסכימים לי אפילו אם דיברתי עם מישהי/ו שנתיים ,זה מפחיד ,ואפילו תחשבו על זה מה היה קורה שאילו אתם הייתם ההורים והייתם שולחים את הילדה שלכם והיה קורה לה חס וחלילה משהו,זה אתם אשמים!לכן לא מסכימים לי לבוא,אפילו שזה פול אנשים וכ'ו,אני לא חושבת שהאנשים שקרו להם לא היו פשוט זהירים..זה כן שהיו זהירים..כי כל אחד אומר את זה שהוא זהיר אבל תלוי באיזו רמה. קיצר,אני לא יוכל לבוא למפגש ,סליחה,אני מקווה שאתם מבינים וחופשה נעימה=)

לא נורא

למרות שאולי זה כן אבל שאראה אותך איפשוהו ,ברור שאגיד לך שלום...אם יקרה דבר כזה.

SadClown

New member
אממ...

בדיוק ביום רביעי האחרון חברה שלי התחתנה עם מישהו שהיא הכירה באינטרנט. סיפור קצת הזוי, היא- כמעת בת 20 חיה בישראל. הוא - בן 27, יהודי שחי בהולנד. הם התחתנו ועוברים לגור באמסטרדם... קצת הכניס לשוק אבל נקווה שיהיה להם בהצלחה. עכשיו, כמה אני בוטחת? קשה לי לומר... אני בדרך כלל בוטחת, גם פגשתי כבר במציאות אנשים מהרשת. לא חושבת שצריך לבטוח בכל אחד. וקשה לקבוע במי כן לבטוח ובמי לא... זה יכול להיות מאוד מסוכן. ככה שקשה לי לענות על השאלה הזאת... תמיד טוב לחשוד, ולא להיות תמימים מידיי (בעייתי אצלי קצת), אני גם לא אגיד לך שכן להיפגש עם מישהו מהאינטרנט כי סה"כ זה כן לקיחת סיכון. אבל אני גם לא אגיד לך שלא... זה שיקולים שאת צריכה לעשות. לבדוק כמה את בוטחת בו.

למעלה