אהה דיבוב

ChipsiDub

New member
אהה דיבוב

אני יודע שזה לא יצא כזה טוב, כמה שהתאמצתי הגרון שלי פשוט רדום ואני יושב כאן ומפהק בזמן שאני כותב ' - '
היכונו לקטע של חצי דקה ^^'' פשוט מלא זמן לא העליתי כי לא היה לי רעיון מה לדבב אבל הנה~
(אני מבקש להשאיר אחריכם ביקורת בונה, זה מאוד יעזור)

Miss dub

New member
טוב שלקחת קטע קצר

אני אצפה בקשב אחר כך

Hawkgirl

New member
הקול ש'ך באמת קצת השתנה LOL~

זה היה נחמד 3:
בשורה של "נראה לי שהיא כבר עזבה", האינטונציה לא בדיוק תאמה להבעה של הדמות, הוא היה יותר בלוק כזה של... סאטלה LOL~
כאילו... נשמעת חזק יותר ממה שההבעה של הדמות הפגינה~ היה צריך פחות אנרגיה בשורה הזו~

ה-"אל דאגה" גם כן היה צריך לדעתי לעשות אחרת, את המשך השורה דווקא אהבתי 3:

את ה-"עלמה לוצ'יה, חכי לי שניה"...
קודם כל ה-"עלמה"... אמרת את זה לא נכון XD
אמרת את זה במלעיל ולא במלרע, מה שהפך את המילה בעצם לשם(שם פרטי של בחורה) ולא ל... ל... למה זה בעצם? XD שם עצם? XD לול... מי מבין פה בלשון? XD
בכל אופן, אומרים את זה במלרע, לא במלעיל~

אבל גם המשך המשפט.. הוא נאמר באינטונציה כזו.. קצת משונה...

בכל אופן, בכללי היה נחמד, אבל העובדה שגם לא היה סאונד מאוד הפריע וסביר להניח שבגלל זה חלק מהדברים נשמעו קצת לא טוב..
גם ההקלטה עצמה לא בדיוק משו, שזה עוד יותר מוריד מההנאה~ O;
זה אולי עוד עבודה(וגם די עבודה קשה) אבל תשתדל להוסיף סאונד לפאנדאבים שלך.. זה מוסיף המון...
ותאכלס גם מעביר דברים בצורה אחרת, שכששומעים אותם בלי סאונד הם נשמעים לפעמים מוזר~

ChipsiDub

New member
כן XD

תודה רבה על התגובה הבונה, אקח ללב ואנסה ליישם ^^
(משום מה יש לי הרגשה שרק את ולינוי מגיבות לי על הדיבובים שלי... זה ממש מוריד לי מהמוטיבציה ^^;)
רציתי להעלות את זה כסרטון של 2 טייקים, הטייק השני(לפחות לדעתי) יצא יותר טוב, ובהקלטה כאן... וואו אני פשוט רציתי לדבב משהו וזהו אז עשיתי וואן שוט הדבקתי לסרטון וזהו XD,
בקשר למוזיקה, נשמע הגיוני ^^ אבל הסאונד שאני מוצא מהגרסה בעברית באינטרנט הוא מונו, מה שאומר שאני לא יכול להוציא קולות :\

אשתדל יותר בפעם הבאה ^^

barak97

New member
אל תצפה שאנשים יגיבו ברצינות אם ..

אתה בעצמך לא עובד ברצינות

כלומר, יש דברים מינימליים שפאנדאב צריך כדי שבאמת יהיה אפשר להגיב עליו:
איכות סאונד נורמאלית (בחיאת, תפתור את בעיית הדיסטורשן המטורפת שיש בהקלטות שלך תמיד... תחליש את המיקרופון
) ושהאדם שעבד על הפאנדאב בטוח בתוצאה שהוא מוציא - אני לא אשקיע לשבת ולתת הערות למישהו שהוא בעצמו אומר שעשה שני טייקים ופשוט הוציא את זה.
ואני אומר את זה לא כי אני נגדך, אלא מתוך רצון להגיב. פשוט יש טיפת זלזול מצידך (בין אם במודע או שלא) שגורמת לי לרצות לא להגיב.

Miss dub

New member
תגובה קצרה ועניינית

הכי חשוב בדיבוב אחרי היצמדות לליפס זה המשחק.
אתה חייב לנסות להרגיש את הדמות, לחשוב איך היית אומר את המשפט במציאות ולבחור את האינטונציה המתאימה.
חלק מהן פשוט נשמעו לא שייכות.
אתה יכול להקליט כמה וורסיות של אינטונציות ומשפטים ולשמוע. אחר כך פשוט תבחר מה שנשמע לך הכי טבעי לסיטואציה.
זה יעזור לשפר את הדיבוב.

edden7

New member
נחמד מאוד

אני חייבת לומר שישר שראיתי בהתחלה שכתוב "סערה גדולה" נזכרתי בהוריקן באמריקה:)
היה קצר אבל נחמד,קצת צורם באוזן אבל זו בטח בעיית סאונד שאפשר לסדר. משחק יפה מאוד ,אני לא מכירה את הדמות אבל הקול נשמע לי מאוד מתאים:)
כל הכבוד,ואנחנו מחכים לפאנדאב נוסף:)
המשך כך:)

ChipsiDub

New member
הו תודה ^^

וכן זה משהו בסאונד X_X''
אני ממש רוצה לדבב והרבה אבל אני פשוט לא מוצא דמות שאני מתחבר אלייה מספיק :\
בפאנדאב הזה ממש לא השקעתי, ואני ממש מצטער על זה כי בידיעה שאני מתחרט כמעט על הכל העליתי את זה...
אני מבטיח שזה לא ייקרה שוב. פשוט היה לי דחף לדבב :|

נראה לי שאני אחזור לטאקארו מאיזה מוסומה, הוא כזה נושי לדיבוב <3

edden7

New member
זה בסדר:)

אתה לא צריך להתנצל (לפחות לא לפני) שלא השקעת,אני מבינה את הדחף להוציא פאנדאב ואת זה שלא תמיד יש זמן לעשות אותו מושקע:) ומצד שני אני מבינה את חוסר הרצון להגיב על פאנדאב קצר:)
אין שום סיבה שתתחרט שהעלת אותו אותו אבל תצטרך לדעת שכשתעלה פאנדאבים פחות מושקעים תצטרך להסתפק בדעתי הפחות מקצועי ואני פחות מכירה את האנימות,אבל יש שמסתפקים בזה:)

למעלה