אההמ, עזרה קטנה

• פותח הנושא SimsY
  • פורסם בתאריך

SimsY

New member
אההמ, עזרה קטנה

יש לי משפחה שחמדתי בבית שלה - אבל הקטע הוא שכשאני מוציא להם צו פינוי ומעביר אותם לרשימת המשפחות - הם לוקחים את כל הציוד שלקח לי כל כך הרבה זמן לעצב כמו שבא לי יש לכם רעיון איך לנפנף את המשפחה בלי שהם ייקחו איתם את הציוד (אם אפשר בלי לרצוח אותם, אני ממש נגד זה)

לחתן את כולם עם משפחות אחרות

ככה הם עוזבים והאחרון מהמבוגרים לוקח את שווי הדירה ואת הילדים איתו ומשאיר לך דירה עם כל הדברים בתוכה... אבל יקח פחות זמן להטביע אותם באיזו בריכה ולמכור את המציבות בתמורה לחמישה סימולאונז לאחת

gal56

New member
לא צריך להיות קדוש..

חוץ מזה הסימים מרגישים כמו גולם..

גולום?

לא... אין טבעות בסימז... רק הטבעות

SimsY

New member
להקת מיסטיק ?

הם ייצגו את תורכיה בארוויזיון 99, הם עדיין מופיעים ?

לא הם לא ייצגו את תורכיה

מהסיבה הפשוטה שהן אנגליות... עוד פרטים - בפורום יש הודעה שלי "למי שלא מכיר"... השיר היחידי פחות או יותר שממש מוכר שלהן בארץ זה Scandalous

Rogue יודע את זה, Rogue רק התבדח

גל לא כועסת על חוש ההומור המוזר של Rogue |אייקון מבט של כלב עזוב ומסכן|

gal56

New member
../images/Emo122.gif

עוד בדיחה אחת ונראה לי שאני אעלם מהעולם..

SimsY

New member
אם מתנהגים אליהם

כמו גולם הם יגיבו ככה - צריך להתנהג אליהם ברגש, באכפתיות באהבה. שני הסימס שלי מקבלים את המקסימום שהם צריכים - נו טוב כמו שאתם רואים הם כבר עוברים אותי כשזה מגיע לחיי אהבה יציבים אבל נו, זאת לא חוכמה - אני שידכתי בינהם, לי לא היה אף אחד שיכיר לי איזה מישהו חמוד אני צריך למצוא לבד.

לפעמים אני מרגיש כמו מישהו

עם Outgoing גבוה וNice בינוני, וPlayful בינוני שאיכשהו לא מצליח למצוא נשים עם מספיק Nice וPlayful בשביל לשדך לעצמי

SimsY

New member
אהההההההמ.....

אצלי לא זאת הבעייה למה אני לא מצליח לשדך לעצמי נשים.... (למה אני בכלל כבר לא מנסה האמת)

למעלה