אההמ... אההמ...

Treker

New member
אההמ... אההמ...

בתקווה להעמיד את האופנוע למכירה בסוף השבוע הקרוב, תחילות לזרום למוחי מחשבות זימה על SM. התקציב נע בסביבות ה 13K (לא כולל ביטוחים, ציוד בסיסי שכבר יש - רק חסרה חליפה). מוגבל רשיון עד 500. איזה כלי מומלץ במסגרת התקציב (אם יש בכלל חיה כזו). ראיתי בכל מיני לוחות XR\DR ללא רשיונות לכביש - הורדות מהכביש, לא גנובים. בהנחה שהכלי לא ישמש אותי להתניידות יומיומית אלא למסלול נטו, שווה בכלל לפזול לכיוון של כלי כזה? המחירים די מגוחכים. כל עזרה, הצעה, הארה תתקבל בברכה.

45degrees

New member
זה התקציב לכל הכלי?

כולל ההסבה? אתה תקוע אם כך רק עם יפנים ישנים: XT או DR אני לא חושב שיש XR מספיק ישנים, אבל תנסה אצל DAN TAL. אולי אם תצליח לשים את היד על מוטוקרוס 250 באיזה 8K, ותצליח לדחוס את כל ההסבה ל 5K. באופן כללי - משימה די בלתי אפשרית.

כRובי

New member
איך מוטוקרוס אם הוא בפירוש כתב

שהוא זקוק לאופנוע ליום יום ?
טרקר - לא ידעתי שהתקציב כה מוגבל...
לדעתי האישית, אתה זקוק לתקציב של לפחות 20-25K כדי להעמיד אופנוע במצב סביר, שייתן לך פאן יומיומי עם השתעשעות מגרש ועדיין יוסב ל-SM...

Treker

New member
לכן אני שואל לגבי כלים

שהורדו מהכביש. לדוגמא - DR350 שהורד מהכביש רוצים עליו 9,500 אפשר להוריד ל7K

Treker

New member
לכן אני שואל לגבי כלים

שהורדו מהכביש. לדוגמא - DR350 מודל 95 שהורד מהכביש רוצים עליו 9,500 אפשר להוריד ל7K

45degrees

New member
לא כדאי מ DR350

אתה צריך לפחות 250 דו"פ או 400 מודרני או 650 מיושן 350 מיושן, או דו"פ קטנים לא טובים ל SM.

alophind

New member
שפיצר מוכר את ה RM שלו ,

אני לא יודע איזה שנה הוא , אבל הוא כבר מוסב , שנת 97 עולה באזור ה 13 נדמה לי... בכל מקרה , רק שתדע...

Treker

New member
לפי מה שאני יודע

הבעיה הגדולה בדו"פ היא התחזוקה. בתור מתחיל אני אצטרך הרבה שעות אימון דבר שיעלה באחזקה שלו. תקנו אותי אם אני טועה.

שחרלרט

New member
TT BELGRADA 95-96

אחלה אופנוע,אחלה מיתלים,מנוע בעל מומנט מעולה מתחיל מלמטה(עומד בתאוצות קצרות עם הKTMׂ). ניתן למצוא המחירים מצחיקים.

alophind

New member
רשמתי "רצוי" , ולמה אתה שואל...

ההתיחסות היתה לTT . (אופנוע זול מבלי שהורד מהכביש) שהוא יצטרך להגיע למרוץ שיהיה קצת רחוק מהבית ולא יהיה עגלה להעמיס את האופנוע , או שסתם יתחשק לו לסוע בערב , עדיף שיהיה רשיון.

שחרלרט

New member
תוספת קטנה

אם אתה הולך על הבלגרדה,עדיין תצטרך תקציב של כ 16000,במידה ותימצא כלי המחיר סביר(כמו שאחד מהחברה שלנו מצא).

fungas

New member
המוטו שלי

אומר (אם אופציה ליוצאים מן הכלל): קנית בזול, תשלם ביוקר. הייתי יורד מהעניין בסכום הזה. FUNGAS.

למעלה