אההה....

ואי ואי ואי..

לא קצת הגזמת? הבנאדם סך הכול משתף אותנו.. תפסיקו לרדת על המסכן.. אז תיקנו אותו שחשב שהילה חסמה אותו על רק מיני.. בכול מקרה.. בואו וכולנו נחייה בשלום.. כי זה הפורום שלנו ואנחנו אוהבים אותו..
*נטע חשה רגשנית* פייייס אנד

Y n 2 5

New member
תרשו לי

להתעלם מהערותיו הנאציות של טסטרל. אגב, לא ראיתי אף אחת שמתקוממת נגד סגנון דבריו הבוטה והמשתלח שהזכיר לי משום מה את סוג הכתיבה של ה"שטירמר", אי שם בשנות ה30. גם כל אלה שהצהירו על עצמן כ"שוטרות של הסדר למען ההומוסקסואלים", קולן נדם לנוכח ההיטלר הזה. אבל למה לי לפתוח נושא זה מחדש? אולי עדיף שאגיד לכם היכן הייתי בשלושת הימים האחרונים. ובכן, יצאתי עם יזיז לאילת. כן, קצת נופש. אבל למען האמת, אני חייב לומר שלא נחתי לרגע, לפחות לא בלילות. כיוון שהוא רק יזיז ולא בן-זוג, יצאנו יחדיו לחפש את חתיכי בירת הנופש של ישראל. אני חייב לומר שההיצע נהדר. לאחר שלושה ימים, אני יכול לומר שאני אחרי 5 (!) בחורים. שהיו בסדר גמור. אבל בלט מתוכם בחור שהציג את עצמו כאופיר. הייתי איתו בחמישי בערב. מה אגיד לכם ? חתיך כזה לא ראיתם בחייכם. לא גבוה אבל... עור שחום כזה סקסי, שיער שחור ארוך קצת מסורק יפה. גוף... אלוהים! כלי חבל"ז, ואיך שהוא במיטה! א"א לתאר !!

Y n 2 5

New member
חחח

אני חושב שעם חתיך כמוהו גם טסטרל היה הופך להומו...

מלאכית16

New member
אודיל'ה הקטן כבר הומו...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

או שמא, אודי, לקרוא לך, מיכאל
(תפתיעעעע
*קול פאקצי*
)

Thestral

New member
XDDDDDDDDDDDDD../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

אהההההההההה ילדה! תרגיעי סבבה?*לועס מסטיק בקולניות* יא חתיכת לאסבית. אני רק מקאווה שהסרט לא מאפחיד מידיי...*יד מתנופנפת* את בטוחה שאת לא כיתה?

Thestral

New member
שתי בעיות../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

ממש לא עם אופיר[
] ועם הייצוג שלך למשהו שאמור להיות הומוסקסואל- ממש לא. ופגשתי כמה בחיי אז למזלי אני יודע יותר טוב

Thestral

New member
ילד,../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

אני יוצא חוצץ, כנגד זה שקראת לי היטלר. כי אתה פשוט טועה. אני יותר גרוע*חיוך רחב* ואיכס, אופיר.
אם אתה רוצה אני יכול לשדך אותך עם אחת שמה הדס^-^ לומשנה. ובכולופן, אתה מוזמן ללכת לחוגי אנגלית פה ושם, ת'סטרל- הוא המונח. אולי אם לא היית כל-כך בוטה ומגעיל ומתנשא בהודעה שלך היית מקבל יחס יותר נחמד. סלח לי, אבל מי שיוצא כנגד הילה [והפורום] יוצא נגדי. ולא מומלץ. המשך יום נעים.

Y n 2 5

New member
מה זה?

שבוע שעבר זיינתי דוגמן-על ואתם אדישים??? אם הייתם רואים אותו, או לפחות שומעים את הצעקות שלו בסקס, לא הייתם שרויים בשקט מחריש אוזניים הזה !!!

עד כמה שכולנו גאים בך../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

ובמיניות המתפרצת אשר בלתי מוטלת בספק שלך....זה לא בדיוק המקום לספר לנו על החוויות שלך בלילות, בבקרים, או סתם בשעות צהריים נטולות מעש...

Y n 2 5

New member
אח, מאיה

אם רק היית גבר, הייתי יכול להתאהב בך... אבל מה לעשות? את אישה, פור גאד סייק !!!

t h u m p e r

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אוהבת את הבחור הזה
מה העניינים? נראה לי שזו הזדמנות טובה להציג את עצמי, אני מיכל. אשמח לקרוא עוד מההודעות שלך. למרות שנראה כאילו הפורום לא ממש מעריץ שלך, אתה תמיד מצליח להעלות לי חיוך על הפנים. רק שתדע שאני נורא גאה במיניות שלי. תודה אלוהים, או ליתר דיוק, תודה אבא ואמא על שבראתם אותי אישה. אם בא לך לדבר על עברי לידר וכאלו, אתה יכול ליצור איתי קשר במסרים...

Y n 2 5

New member
סנדלר הולך יחף.

ובחורות דלוקות על הומואים. כך זה היה וכך זה ישאר. אממממ... אני שמח שאני מעלה חיוך על פנייך, זה תמיד טוב. האמת, שאני מעלה חיוך על פניהם של הרבה אנשים. עכשיו, בואי נדבר תכל`ס. יש לך איזה אח חמוד או משהו? ... כי איתך כנראה שלא יצא כלום... אם היית מוסיפה א` והיו קוראים לך מיכאל זה היה נשמע יותר טוב... חחח ...

אני לא חושבת../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

שלהוסיף לשם "א" זה מה שיעשה את ההבדל
ולפי הסיפורים שלך לא חסר לך אקשן

למעלה