אההה....

בתקווה שהפעם יהיה יותר טוב../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

Y n 2 5

New member
אני לא מבטיח כלום.

אנשים עושים טעויות כשהם מבטיחים, כי הרי מה זו בעצם הבטחה? הבטחה היא שקר פלוס משהו. אין דבר כזה להבטיח בלי לשקר קצת, כי בלי שקר זה לא מעניין, ואם זה לא מעניין ממילא, למה להבטיח? לכן החלטתי לא להבטיח כלום. אלא רק להשתדל. מילה יפה ונקיה. עכשיו, גברת מלאכית16, אני שמח שהשכלת להבין, שאסור להפלות אף אדם על שום רקע, ובוודאי לא על רקע זהות מינית כמו שעשית לי. הפעם אני סולח לך, אבל בפעם הבאה, לא אשב בשקט, ואפנה להנהלת תפוז מחד ולאירגוני תמיכה בהומוסקסואלים מאידך, כדי להוציא מידייך את הכוח לסגור לאנשים את המשתמש שלהם בגלל החלטה גזענית זו או אחרת. לבינתיים אנו יכולים לחזור להיות חברים בדיוק כמו לפני שבועיים, אז להזכיר לך, פתחתי את השירשור הארוך ביותר שהיה פה בפורום מאז היווסדו. ביי לבינתיים.

מממ../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

גברת הילה (מלאכית 16
) חסמה אותך לא על רקע מיני, מה פתאום
היא חסמה אותך בגלל איך שהתנהגת בשירשור הזה. חבל שלא הבנת את זה עד עכשיו וחוצמזה כמה שזה לא נראה ככה זה לא השרשור הכי גדול בתולדות הפורום. תתבססס על עובדות כשאתה מדבר. יום נעים
עדי

inbal145

New member
הלו.

אף אחד לא עושה אפליה על רקע זהות מינית כשאני בסביבה.

Y n 2 5

New member
דבר ראשון,

דיברתי על השירשור של לפני זה. אם תשימי לב היו בו כ40 תגובות. דבר שני, בוודאי שזה היה על רקע מיני. על כל צעד ושעל אני נתקל בשנאה מצד אנשים לא הומוסקסואלים, וכך גם במקרה זה. אבל, בואי נעזוב את זה, מה שהיה- היה, וכעת אנו צועדים לדרך חדשה, בה אכתוב הודעות מסומנות, ואתן בתמורה, תסדרו לי טלפונים של חתיכים.

inbal145

New member
שירשרת אליי בכוונה?../images/Emo12.gif

והיה בפורום הזה כבר שירשור שהכיל הרבה יותר מ- 40 תגובות. הילה [מלאכית16] לא חסמה אותך על רקע מיני, אלא על כך שלא סימנת ספוילר בהודעה שכתבת בשירשור הקודם. לעזוב את מה שהיה נשמע לי רעיון טוב. [ועדיין אף אחד לא יפלה פה מינית.
עד כאן, ענבל, נציגת משטרת ההגנה על הומואים ולסביות.
]

Thestral

New member
אפילו שהיא אמרה לו../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

שהיא תחסום אותו אם הוא לא יפסיק לפרסם ספוילרים לא מסומנים. משומה הוא לא מבין את זה...

אמממ...../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

אני יודעת שהתכוונת לשרשור של ה40 תגובות, ועם כל ההלם והשוק, היו לנו יותר ארוכים
מממ ואני עדיין בטוחה בדברים שלי, זה לא היה על רקע מיני. אסור להילה לעשות דבר כזה והיא לא תעשה.

Thestral

New member
שמע../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

זה שרוב החברה שאתה נמצא בה שונאת אותך בגלל שאתה הומו שזה לא אומר שכל העולם כך ובוודאי שלא אנחנו. אנחנו- מקבלים את כולם כפי שהם אדם באשר הוא וחבל ששפטת אותנו לפני שהספקת להכיר אותנו. לא דרך מעולה להכיר אנשים חדשים.

Y n 2 5

New member
דבר ראשון,

דיברתי על השירשור של לפני זה. אם תשימי לב היו בו כ40 תגובות. דבר שני, בוודאי שזה היה על רקע מיני. על כל צעד ושעל אני נתקל בשנאה מצד אנשים לא הומוסקסואלים, וכך גם במקרה זה. אבל, בואי נעזוב את זה, מה שהיה- היה, וכעת אנו צועדים לדרך חדשה, בה אכתוב הודעות מסומנות, ואתן בתמורה, תסדרו לי טלפונים של חתיכים.

מספיק רגשי נחיתות../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אף אחד כאן לא מפלה אף אחד אחר, בטח שלא על רקע זהות מינית, אנחנו כולנו אנשים נאורים, ואין שום סיבה להגיע לרמות האלה. היה מה שהיה, כל אחד וסיבותיו הוא, ואני מבקשת לא לריב פה, גם ככה אנחנו פורום קטן
אז שיהיה לכולנו פיס אנד לאב

Thestral

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

אני. את. והשירותים בעזריאלי. המשך יבוא...

מלאכית16

New member
תשמע..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אני הסברתי לך יפה מאוד שזה לא היה על רקע מיני. אבל אם אתה כל כך מתעקש- בסדר
תהנה
תפנה לכל ארגון בעולם
אני כל כך מפחדת.....*משקשקת למוות* *מחזיקה כוס חלב כדי שלפחות ייצא מזה מילקשייק
* אנשים כמוך מביישים את הקהילה ההומו-לסבית בכל העולם..חבל..

מלאכית16

New member
לא נסחפנו בכלל...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

את לא קראת את המסרים שהוא שלח לי...והאשים אותי בהתחלת השואה וכל מיני כאלו..

Thestral

New member
אבל איך את יכולה להפלות אישה../images/Emo108.gif

אם את אישה
...

Thestral

New member
תקשיב לי ותקשיב לי טוב../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

חתיכת סקרוט-פוץ-תחת
אם אתה אי פעם תתנשא מעל המנהלת המדהימה הזו [אני מדבר על הילה לא על עדי איתה תעשה מה שבא לך היא לא אוכת פירות
] או תוציא את עצמך צודק מכל הענין הזה [אפילו אתה לא] אני. ומיכל! [סביא להניח שרק אני בסוף] נזיין לך את הצורה. ומעבר לכך, אתה לא תגיד לה שהיא צריכה להשכיל כי סביר להניח שהיא יותר מושכלת מכל המשפחה שלך בכל שלבי האבולוציה גם יחד ואתה לא תסלח לה כי אם יש מישהו שצריך לסלוח למישהו, זה הפורום שצריך לסלוח לך על כך שהיית מספיק אנוכי וגרוע כדי לפרסם ספויילר ועוד להצדיק את עצמך. ומעבר לכך, אם אתה רוצה להיות פה ושייתחסו אליך יפה, לא הייתי פותח את הפה ומזלזל בפורום המדהים הזה באמרות כגון:"אז להזכיר לך, פתחתי את השירשור הארוך ביותר שהיה פה בפורום מאז היווסדו" כי לא היית פה מאז היווסדו. הגעת רק עכשיו, תזכור את זה. לבניתיים, אנו יכולים לחזור ולהיות חברים בדיוק ל]ני כמו שבועיים, אז להזכיר לך, כשהיתה תקועה לך מטריה בתחת. המשך יום נעים, אודי הרכושני ביותר

למעלה