אההה תשמעו...

מההההההההההההה?!

לא ייתכן!!!!!!!!! ללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rds15

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם לא מכיר

מנוול!

עד שהתרגשתי, עד שחשבתי שסוף סוף אני לא לבד בעולם הקר מנוכר והאכזר הזה... ככה אכזבת אותי!!!
חחחחח סתאאם האמת גם אני לא מכיר את הסדרה ראיתי רק קטע אחד קטן וזה נראה לי נחמד...

dogli3

New member
נו טוב, אז אני מכירה

לא ראיתי את כל הפרקים, אולי 3-4. את הפרק של שלשום לא ראיתי עד הסוף כי נרדמתי, אוף :/ ראיתי רק עד החלק שהמתאבל אמר שהפצצה מתחת למכונת הצילום. ראית את ההמשך?!?! אם כן, ספרי לי בבקשה!!

המממ

באיזה חלק מהקוסם השחור לא הבנת שאני בן
בקשר לפרק... ראיתי רק את הסוף... ראו את הנוול ההוא וראו איזו אישה אחת שהרשע לכד אותה בתוך תא ומילא את התא במים... הרשע ברח וג'ון הציל את האישה ונתן לרשע לברוח... סוווווף

dogli3

New member
אוקיי

האמת היא שלא דאגתי להסתכל בכלל על הכינוי, סליחה אם פגעתי. בקשר לפרק, אני מורידה אותו ואראה כבר את סדר ההתרחשויות מאז שנרדמתי. תודה בכל אופן.

RoyalWizard

New member
אוי אוי אוי אני חשוב שאני מכיר!

זאת לא הסדרה הזאת עם האיש הזה שהוא עושה דברים כאלה ויש לו חברים ואיש ממש רע? אם כן אז אני לא מכיר אם לא אז אני גם לא מכיר

למעלה