אההה שלום זוכרים אותי???
נ נופר המקורית New member 17/11/02 #2 אני לא מאמינה יקירה וואווווווווווווווו איזו הפתעהההההההההההה מאיפה אתה מתכתבת?
נ ניקולי New member 17/11/02 #3 מתוקה ../images/Emo24.gif מה זאת אומרת אם זוכרים אותך?? את לא מתביישת את ב ובנפש שלנו.. מה קרה לך... שמעת?? יש התלחשויות שיש מפגש את באה נכון?????
מתוקה ../images/Emo24.gif מה זאת אומרת אם זוכרים אותך?? את לא מתביישת את ב ובנפש שלנו.. מה קרה לך... שמעת?? יש התלחשויות שיש מפגש את באה נכון?????
מ מיקי 35 New member 17/11/02 #4 מאוווווווו יקרה שלי !!! איזה כיף !!! ידעתי שתופיעי ביום מן הימים אז איך בעבודה החדשה ? למה אני לא שומע ממך ב ? הכל טוב ילדה ? אל תשכחי מפגש במוצ"ש
מאוווווווו יקרה שלי !!! איזה כיף !!! ידעתי שתופיעי ביום מן הימים אז איך בעבודה החדשה ? למה אני לא שומע ממך ב ? הכל טוב ילדה ? אל תשכחי מפגש במוצ"ש
@ @@ New member 17/11/02 #6 מאוווווווווו ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif יפה שלי אל כל מילות האה ה אקשור בסרט אתן אותן במתנה אתן גם ורד למענך אני אתן גם את חיי חולה עלייך ממו´ש שלי, איפה את נורא ת´געגעתי אלייך ייםםםםםםםםםם ו ותתתתתת מתוקות מדבש
מאוווווווווו ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif יפה שלי אל כל מילות האה ה אקשור בסרט אתן אותן במתנה אתן גם ורד למענך אני אתן גם את חיי חולה עלייך ממו´ש שלי, איפה את נורא ת´געגעתי אלייך ייםםםםםםםםםם ו ותתתתתת מתוקות מדבש
מ מאו יין New member 17/11/02 #8 שלום לכולכם!!../images/Emo24.gif אני אכן מהעבודה החדשה... וקצת חוששת לכתוב מפה...אז לאט לאט... אוהבת אתכם ואני אצלצל אליך מיקמוק בקשר למפגש...(טוב לדעת!....) ביי ביי בנתיים..
שלום לכולכם!!../images/Emo24.gif אני אכן מהעבודה החדשה... וקצת חוששת לכתוב מפה...אז לאט לאט... אוהבת אתכם ואני אצלצל אליך מיקמוק בקשר למפגש...(טוב לדעת!....) ביי ביי בנתיים..