אההה ציטוט קל:

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

supes

New member
זה קל

לפחות אני מקווה שזה זה אהי חושב שזה דאפי דאק מהסרטון על המערה של עלי באבא

IC4

New member
לאאאאאאא

כמובן שהגיוני שאמרו את קונסקוונסז שמונסקוונסז בעוד הרבה מקומות אבל האמת היא שהלכתי על דוגמה ! DOGMA

חזיר בר

New member
נכון,דוגמא סרט ענק

ויש לי שאלה,באיזה עוד סרטים מופיע בוב השקט והחבר שלו פרט לזה ועכברי קניונים?

morcheeba

New member
הם משחקים ב..

אני לא זוכרת את השם אבל יש סרט ענק איתם בשחור לבן אחד מוכר במינימרקט והשני עובד בחנות וידאו

IC4

New member
CLERKS

הסרט הראשון של קווין סמית´ (סיילנט בוב) או בעברית: מוכרים בלבד הסרט השני כבר הוזכר MALLRATS השלישי CHASING AMY לרדוף אחרי איימי, סיפור רומנטי, לא סרט קליל כמו האחרים הרביעי DOGMA שלדעתי הכי טוב החמישי שיצא בקרוב JAY AND SILENT BOB STRIKE BACK ENJOY

חזיר בר

New member
תודה רבה

ולא הזכרת את עכברי קניונים,אבל תודה רבה. מאיפה הידע הזה?

IC4

New member
LOL

:) כן הכרתי MALLRATS וחבר שלי "לימד" אותי לאהוב את kevin smith והוא לקח את כל הסרטים שלו ו...מכאן הידע גם הוא חקר קצת ב www.imdb.com בטריויה על הסרטים אם אתם ממש אוהבים אז יש שם עובדות חביבות

אמממ.. למען האמת.

דוגמא הוא ~לא~ הסרט הרביעי. הוא סרט נפרד, בגלל שהוא לא עוקב בדיוק אחרי Jay ו-Silent Bob. מה שכן, דמויות ממנו מופיעות בתפקידי אורח ב-Jay & Silent Bob Strike Back.. (כמו למשל כריס רוק). אה כן, ו-Dogame kicks ass!!

^nurv^

New member
אחחחח....קווין סמית....

הבן אדם גאון. (ותודה, איי סי פור, שהזכרת אותי בהודעתך הנ"ל). כל הסרטים שלו ממש מומלצים. לרדוף אחרי איימי (הסרט השלישי), הוא אכן סרט קצת יותר רציני, אך גם מצחיק (ויש בו רק סצינה אחת של ג´יי וסיילנט בוב), אך למרות שהוא מספר על סיפור רומנטי...הוא רחוק מלהיות הסרט הרומנטי קיטשי הוליוודי הטיפוסי. מוכרים בלבד זה סרט קורע, אבל הוא לא מתאים לכל אחד. בקיצור, תיראו את כל הסרטים שהוזכרו..מומלץ לכם לעשות איזה מרתון קווין סמית מתישהו.. have fun..

למעלה