אההה..ענק ענק

juggernaut

New member
אההה..ענק ענק

בגלל הסרט וכל זה אז הכניס אלמנטים מהסרט לגלקסיס... קבלו תמונה מדהימה#!@#$#

Jedi Force

New member
זה לא משחק רשת?

Star Wars: Galaxies זה לא משחק רשת עם תשלום חודשי? בכל מקרה, אחלה תמונה

Earth Jedi

New member
רגע מישו מהרשת משחק את גריבוס?

יעני איך זה עובד? אתה יכול לבחור כללללל דמות במשחק הזה ? או שגריבוס זה המחשב?

Jedi Force

New member
לא כל דמות

לפי מה שקראתי בסיקור באתר של גיימר, אתה לא יכול לשחק כל דמות במשחק. אתה פשוט יכול לשחק כדמות של אחת הגזעים, אבל לא כדמות מהסרט עצמו. למשל, אם תבחר להיות ג'דיי, אתה לא תהיה אובי-און, אנאקין וכו', אלה דמות שאתה תיצור, מרגל ועד ראש. אפשר גם להיות וויקים, ובטח גם חייל משובט וכו'. ייתכן והם עשו את קפטן גריבוס כבוס או משהו. אבל למה בתמונה רואים אותו עם חרב לייטסייבר אדומה כמו של דארת' מאול? צריך להיות לו 4 חרבות לייזר בצבע ירוק וכחול.

tactical

New member
תראו....

לפעמיים בארועים מיוחדים הם מכניסים למשחק כ"אורח" דמות ידועה מהסרט.... למשל יש איזה קבוצה שהיא בעצם מתפקדת כדיוויזיה מדברית שמוצבת בטאטואין יש להם גם שם ומספר: "אלפא קומפאני- לגיון 203 של משלחת חיילי סער לטאטואין" בקיצור בתור צ'ופר החליטו לעשות להם ביקור של דארת' ווידר בכבודו ובעצמו... אתם יכולים לקרוא על זה בכתבה שהתפרסמה בזמנו ב-NRG.CO.IL: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/880/953.html מומלץ להכנס גם לאתר שלהם שיש שם עוד הרבה תמונות מהביקור היי ג'אגרנאוט אולי תלך לחפש בטאטואין את החברה האלה ותביא תמונות?

juggernaut

New member
כן אני יודע מי אלה

הם גילדה שלקחה את המשחק הזה ממש ברצינות זה היה כזה ענק אני זוכר שהיה ממש הרבה רעש...הם היו עושים לנו הרבה צרות...כאילו...הם היו מגיעים לערים שלמות של מורדים ופשוט מורידים אותנו אחד אחד.. אני חושב שזה כבר קורה פחות...בכל מקרה..שווה להציץ....בקרוב גם המורדים מקימים כזאת יחידה..

Jedi Force

New member
אתה משחק במשחק?

"הם היו עושים לנו הרבה צרות"...מה, אתה משחק את המשחק הזה? אבל זה בתשלום חודשי, כמה אתה משלם לחודש?

juggernaut

New member
כן אני משחק בו.

אני משלם 14 דולר בחודש. וכן זה שווה את הכסף.

juggernaut

New member
אוקיי הנה התשובות:

גרייבוס הוא לא שחקן...הוא NPC. כלומר Non Player Charecter או בקיצור - הוא ה"מחשב". חלק מהשרת... זה לא משחק רשת. זה משחק המוני. שכן זה שונה כי ברשת אפשר עד משהו כמו 30-40 איש ובהמוני בסרבר אחד יש משהו כמו 10000 איש. ולא אתה חי ביקום של סטאר וורס. מבין? אתה בוחר גזע מאיזה 10 גזעים ופשוט בונה את החים שלך בעולם...יכול להיות לוחם...מרקסמן...יש מא מקצועות וזה ממש כייף..אקשן אינסופי והמון הנאה... אתה גם יכול לבחור צד וזה...טוב קיצר מלא דברים וזה...אם בא למישהו להצטרף הוא מוזמן לדבר איתי ואני אפנה אותו למקומות הרלוונטיים...

funkey monkey

New member
הם לא כרגע שיבשו לחלוטין ת הטימלין?

כאילו, המשחק לא מתרחש בין 4 לפרק 5? מה קורה כשהורגים את גריביוס? עושה ספואן?

juggernaut

New member
לא זה סתם צ'ופר כזה

הוא לא ממש קשור למשחק סתם בגלל הסרט וכל זה הם עושים מלא צ'ופרים לשחקנים וזה...אז המון רצו להילחם בגרייביוס אז הביאו אותו חח..

juggernaut

New member
אה...

תראה אני לא ג'דיי...אפשר לומר שהיה לנו קרב מהיר למדי...למרות שכן פגעתי בו קצת...אבל החרב אור הזאת מחזירה את היריות שלי...

למעלה