אההה... לא יודעת...

sweettomato

New member
אההה... לא יודעת...

קוצים של פחד דוקרים את הלילה. אומרים שזה אור כוכבים רחוקים - זה הפחד קרע בשמיים חורים. הירח זה פצע עמוק משנים. כל פחד מואר וכל חושך אכזר והצל הוא ענק אם אזיז את היד אלטף את הגג של בניין מרוחק. אומרים שבבוקר הכל מסתדר - זה אותו הסיוט רק עכשיו אתה ער והשמש היא פצע גדול שבוער. כל פחד מואר וכל יום שום דבר והאור הוא חזק אם ארים את היד אתלקח מיד בענן של אבק. קוים של דאגה מסתמנים על פנינו אומרים שאנחנו פשוט מזדקנים - דאגות כמו סכין חותכות את הפנים והפחד קורע עמוק מבפנים. כל פחד מואר וכל חושך אכזר וכל יום שום דבר ואנחנו מתים והפחד נשאר. (ענבל פרלמוטר... היא תמיד עושה לי את זה... ביומיים האחרונים יותר מתמיד... ועכשיו אני אחזור לחור שלי... הייתי צריכה להשתחרר קצת, זה הכל)

מי זו ענבל פרלמוטר?

לא את כתבת את השיר הזה
בכל מקרה הוא אמור ה-מ-ו-ן- אפשר לראות שם את היאוש וחוסר התקווה בבירור.. בעיניי לפחות.. רן.

sweettomato

New member
ענבל פרלמוטר../images/Emo14.gif

סולנית להקת "המכשפות" ז"ל... אחד האנשים שאני יותר מעריכה ומעריצה... הטקסטים שלה תמיד גורמים לי צמרמורת... והקול בכלל... עברו עליי יומיים פשוט נוראיים ושהיר הזה, כנראה, מבטא את זה הכי טוב...

ענבל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

"להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך", "פארנויה זמנית", "עד העונג הבא", "קסם על ים כנרת" וכל השאר... מתוקה ודורסת, את האור מכבה וזורמת הלאה עד העונג הבא...

sweettomato

New member
סופסוף מישהי שמבינה על מי ומה

אני מדברת... כמו שחברה טובה תמיד אומרת- "ענבל, אם זה נגמר זה חבל"
אבל את יודעת מה מוזר? שהשיר שלהן שהכי עושה לי את זה מבחינת מילים זה "ציפור" שהוא דווקא של יעל...

למעלה