סופסוף הצלחתי להתחבר לשרת ה***** של האקטיב ליסט!!! אז למי שיש אס"ק (איציק בשבילכם) שיכנס ללינק ששמתי למטה ובמקום המספר שעמוס נתן תכתבו 127838901 מי שלא מבין שירשום לי באס"ק ואני אסביר הכל -=MentoS=-
כתבתי שאני רוצה להצטרף וזה כתב שאני אוכל להצטרף כשהליסט תהיה אונליין, אבל כשאני נכנסת למקום באיציק עם ה"אקטיב ליסטס", הרשימה לא מופיעה לי! דה הורור! המ...נראה כבר מה יהיה...! -ליאת-
אני מחזיר את זה זמנית להצטרפות אוטומטית וחוצמזה במילא התכוונתי להעביר לך את הניהול עליה (הרשימה) אז בינתיים מי שרוצה יכול להצטרף ואם כבר אס"ק מישהו יודע מה האס"ק של שרה? מה היא סתם רצתה שנפרסם אותם? (ליאת תכנסי לאס"ק) -=MentoS=- ולכל אלה שפוחדים לפרסם מספר זהות אז נהה!! 300890498
יאללה אנשים תתחברו!!! יש רק 5 אנשים מהפורום באקטיב ליסט ויש לי ברשימה לפחות 30 אנשים פעילים מהפורום (חוץ מsarah אררג!!) *מקפיץ למעלה את ההודעה* -=MentoS=-
יש 5 אנשים אונליין?! בשעה הזו של היום?! וחשבתי שרק אני כזו מטורפת...^-^ בכל מקרה, שלחתי בקשה לאקטיב ליסט וזה עדיין לא מופיע לי ברשימה! הלפ מי...! -ליאת-
בטח שכחתם שרק אני דפוק מספיק כדי להיות ער בשעות האלה... תנסי למחוק אותה ולהתחבר שוב -=MentoS=- "בוקר טוב לכל החניכים, לכל החניכים בוקר טוב *ברקע: שיר משנות השמונים*"-רכזת מחנה-06:20
זה "יש לנו חיים יפים...אוי אוי אוי אוי...בלה בלה...זה קשה אבל משתלם אוי אוי אוי אוי"...חחח... --- =אהמ=, בכל מקרה, זה העניין-זה אפילו לא נמצא ברשימת האקטיב ליסטס! ומי כבר נמצא שם? -ליאת-