אההה!!! הצלחתי!!! *מתעלף*

Mentos

New member
אההה!!! הצלחתי!!! *מתעלף*

סופסוף הצלחתי להתחבר לשרת ה***** של האקטיב ליסט!!! אז למי שיש אס"ק (איציק בשבילכם) שיכנס ללינק ששמתי למטה ובמקום המספר שעמוס נתן תכתבו 127838901 מי שלא מבין שירשום לי באס"ק ואני אסביר הכל -=MentoS=-

sarah

New member
נשאלת השאלה...

איך קרא הדבר לדארת´ ווידר (אף אחד לא יודע פרט למי שכן) כנראה שזה קרא להם באותה הדרך...או שוולדמורט הא...עשה ניתוח פלסטי שרה בלי מפלצת

Mentos

New member
נראה לי שלא הגבת במקום

המתאים... אנשים תיכנסו

הצטרפתי!

אבל אל תעשה שאפשר להתקבל אוטומטית. ככה שרק חברי הפורום יוכלו להירשם... s@me @ne

המ...

כתבתי שאני רוצה להצטרף וזה כתב שאני אוכל להצטרף כשהליסט תהיה אונליין, אבל כשאני נכנסת למקום באיציק עם ה"אקטיב ליסטס", הרשימה לא מופיעה לי! דה הורור! המ...נראה כבר מה יהיה...! -ליאת-

Mentos

New member
המממ...

אני מחזיר את זה זמנית להצטרפות אוטומטית וחוצמזה במילא התכוונתי להעביר לך את הניהול עליה (הרשימה) אז בינתיים מי שרוצה יכול להצטרף ואם כבר אס"ק מישהו יודע מה האס"ק של שרה? מה היא סתם רצתה שנפרסם אותם? (ליאת תכנסי לאס"ק) -=MentoS=- ולכל אלה שפוחדים לפרסם מספר זהות אז נהה!! 300890498

רחלי!

New member
הצטרפתי!

איך עשית אקטיבליסט
רחלי

P. Patil

New member
רק ש...

משום מה אני לא מצליחה להתחבר לזה, למרות שכבר הצטרפתי. תשובה?

Mentos

New member
בוקר טוב

יאללה אנשים תתחברו!!! יש רק 5 אנשים מהפורום באקטיב ליסט ויש לי ברשימה לפחות 30 אנשים פעילים מהפורום (חוץ מsarah אררג!!) *מקפיץ למעלה את ההודעה* -=MentoS=-

?!

יש 5 אנשים אונליין?! בשעה הזו של היום?! וחשבתי שרק אני כזו מטורפת...^-^ בכל מקרה, שלחתי בקשה לאקטיב ליסט וזה עדיין לא מופיע לי ברשימה! הלפ מי...! -ליאת-

Mentos

New member
לא, לא באונליין! אלה שקיימים

בטח שכחתם שרק אני דפוק מספיק כדי להיות ער בשעות האלה... תנסי למחוק אותה ולהתחבר שוב -=MentoS=- "בוקר טוב לכל החניכים, לכל החניכים בוקר טוב *ברקע: שיר משנות השמונים*"-רכזת מחנה-06:20

חחח

זה "יש לנו חיים יפים...אוי אוי אוי אוי...בלה בלה...זה קשה אבל משתלם אוי אוי אוי אוי"...חחח... --- =אהמ=, בכל מקרה, זה העניין-זה אפילו לא נמצא ברשימת האקטיב ליסטס! ומי כבר נמצא שם? -ליאת-

למעלה