אההה...היו ימים...

dpascal2

New member
אההה...היו ימים...

אני משער שרק גוררי הקטטר מבין דרי הפורום (כמוני
) זוכרים את דיויד אטינבורו המיתולוגי. הימים היו ימי סוף שנות השבעים תחילת שמונים, ואני זוכר את עצמי הזאטוט מתישב מול המסך ובשיא הרייטינג צופה (יחד עם כל עם ישראל) באליל שלי אטינבורו מסביר בקולו החם והחביב על יחסי מין של קרפדות בהרי פפואה ניו גיני. בהתחלה זה אפילו שודר בשחור לבן. חיפשתי ב-Youtube קטעים שלו ומצאתי רק פרודיות. העולם נהיה ציני
. הנה פרודיה של נאור ציון: http://www.youtube.com/watch?v=V2FzVpOuQDY

איפה אתה חי?

בערוץ BBC Prime המעולה שקיים בכל חברות הכבלים בכל החבילות האפשריות (ערוץ 30 בהוט) יש עדיין תוכניות של הדיוויד ההורס אינבורו. כרגע משודרת סדרה מעולה על חייהם של היונקים. על פי מיטב הבנתי אבל שווה לבדוק בעיתון שוב הפרק הבא ישודר ביום שבת בשעה 17:00 צפה ותהנה!

dingaleboom

New member
וגם צעירים כמוני

מכירים אותו וראו אותו גם בעבר וגם היום.

Mar1Zipan

New member
../images/Emo124.gifהלו,

דיויד אטינבורו מלך...נראה לי שאין חובב חיות מושבע שלא מכיר את השם

chimp

New member
הוא מדהים

אבל הוא מדהים בעיקר אותנו, חובבי הטבע המשוכנעים ממילא. את רוב הציבור הוא משעמם. רוב הציבור מעדיף במשבצת שלו פסיכי כגון סטיב ארווין. מה עושים?...

dim18

New member
הציבור צריך את סטיב ארוין

או לפחות אנשים מסוגו, כי מה לעשות זה לפעמים הדבר היחיד שיכול להוציא את הראש שלהם מהמשחק של מכבי, אודטה, או העונה ה90 מליון של היפים והאמיצים. אם צריך לעשות את ההקרבה הזאת כדי שאנשים יבינו איה יופי הולך מולם והם מחמיצים אני בעד. בנתיים אפשר לצפות ב-BBC ואם אני לא טועה יש לו גם תוכנית מדהימה באנימל פלאנט הנקראת "חיי ציפורים".

Mar1Zipan

New member
לדעתי? יש מקום לכולם,

סטיב אירווין, עליו השלום, ושכמותו מצליחים להגיע לאנשים נוספים ולהפיץ קצת יותר אהבת חיות-בר... אני מצליח להנות משניהם באותה מידה

דויד אטינבורו

בן אדם מדהים אנימל פלאניט עדיין שמים מדי פעם סרטים שלו עם הסברים לרוב עד עכשיו יש את הסדרה חיי היונקים כמעט כל יומיים מוגשת סידרה אחרת מדהים אני עוקב אחריה פשוט מדהים הידע הכול שצברתי ממנה אנימל פלאניט בכללי היא הערוץ הכי טוב לראות ולהבין ולדעת על חיות יש הרבה דברים שבחיים לא הייתם יודעים אני הכי אוהב את הSOS וה PET RESCUE כול הסדרות שמציליים בעלי חיים פשוט מדהים ביותר!!!!! ממליץ לכולם אני יחסית בן 16 ולגילי יש לי ידע בבעלי חיים הרבה מאוד ואני לא מכיר אף אחד בגילי שיש לו ידע זה ( חח)

למעלה