אההה! איזה בלגן!!!

Black Star

New member
אההה! איזה בלגן!!!

טוב, החדר שלי שבר את שיאי הבלגן, וזה קשה, בהתחשב בעובדה שזה החדר שלי. המיטה שלי מכוסה רובה (ומזל שהיא מיטה וחצי, אז יש לי מספיק מקום לישון, אבל לא יותר) בבגדים, הרוב בגדי ריקוד שרוקנתי מהתיק של הבגדי ריקוד שלי כשחיפשתי משהו ללבוש לשיעור האחרון, ואח``כ לחזרה. על הפוף זרוקים עוד בגדים, ועל הכיסא, איפה שבדר``כ נוח לי להניח קצת יותר בנורמליות כמה בגדים (עוד), מונחות כל התלבושות שלי להופעה שיש לנו ביום רביעי- וזה *הרבה*. מאוד. ואני לא יכולה ככה כבר, גם ככה החדר שלי פיצי, ואני חייבת למצוא את הטייץ הלבנים הקצרים שלי להופעה, אחרת... אי אפשר אחרת, אני חייבת אותם!!! בכל ריקוד שרוקדים עם שמלות (ריקודי עם שכאלה) צריך טייץ קצרצר ממתחת. אתמול לא מצאתי אותם והייתי רק עם בגד גוף מתחת וכל הזמן הייתי צריכה לדאוג בסיבובים שהשמלה לא תעלה ולהחזיק אותה עם הידיים. מה שכמובן לא עזר לריקוד שלי. מיותר לציין שאני לא מוצאת *שומדבר* בבלגן ונמאאאאאאאס לי שאני תמיד מבלגנת ת`חדר תוך יומיים אחרי שהוא מסודר. ואין לי זמן לסדר את זה. אוףףףף! ביי ביי יעלי.

HodY@KambodY

New member
אני מזה מבינה אותך...

גם החדר שלי הפוך לגמרי, אצלי הבגדים כבר על הריצפה, והספרים על המיטה ובקיצור בלגן שלם אז תתנחמי בזה שיש עוד אנשים איתך. HoDAyA נ.ב מישהו רוצה לבוא לסדר לי את החדר?

אני מסדר את החדר שלי בעצמי..

כבר מיום רביעי הוא מסודר... מאוד נחמד ככה... אני יכול למצוא את התווים יותר בקלות (וגם יש איפה לישון)

מתח

New member
חדר קטן

(חושב איך הוא יכול לצאת מגניב מול בגדי ריקוד ותווים...) אה, כן, גם החדר שלי מאוד מבולגן. כל השוטים ובגדי-העור זרוקים בכל מקום, אהההה, כן, ושוקולד למריחה על הגוף זרוק הפוך, חצי על הרצפה, ליד המחשב... אהה.. כן, אה, וסט הסכינים שנותנים רק לסמוראים שלמדו 12 שנים בתאילנד זרוקים ממש לידם בבלאגן שלם... ו.. אה... קרטון מכתבי האהבה שקיבלתי בשנה האחרונה מפוצץ עד הסוף ומכתבים דולפים החוצה כמו מים מתוך כיור מוצף (דימויים, דימויים).. כן. החדר שלי מבולגן. אה, וגם יש בגדים וספרים בכל מקום.

MOR@N

New member
אתם מתלוננים ?

עד לפני יומיים החדר שלי היה ....איך להגדיר את זה?....אחרי מלחמה ! למזלי לפעמים חברות שלי עושות לי טובה ומסדרות שזה הדבר הכי מרגיז בעולם כי אי אפשר למצוא כלום רוב החדר שלי לא מבולגן בגלל בגדים זה כבר נושא אחר הכול בארון (מבולגן כמובן)הבלאגן בחדר הוא בגלל עיתונים מיליון ואחת מה לעשות יש לי מחלה אני לא יכולה ליזרוק עיתונים שקניתי לפני חמש שנים ועוד איזה עיתונים? גרמנים צרפתיים אנגליים ...ועוד......ועוד... אבל זה בסדר כמו שאמרתי לפני יומיים סדרתי זרקתי בערך מאה עיתונים איזה כאב לב.... מורן .

Black Star

New member
נראה לי שליד החדר שלי...

שלך ייראה כמו החדר הכי מסודר עלי אדמות, לפי התיאור שלך. אצלי גם ככה הוא קטן, ועם כל הרהיטים שיש לי יוצא ששטח הרצפה הכמעט יחיד תפוס ע``י הפוף ומעמד העיתונים ומעמד הדיסקים. זתומרת שיש לי איזה 2 סמ``ר של רצפה נטו. ואלו מכוסים. תמיד!!! בכל מקרה אני שמחה להודיע שמצאתי את הסליפ (טייץ) הלבן ואף את השחור!!! וסידרתי את כל התלבושות להופעה בשק תלבושות והן תלויות בארון. ובא שלום על ישראל. או שלא. :)

החדר האינטימי והמבולגן שלי!!!

החדר שלי....זה פשוט אתר ארכיאולוגי ממש ככה!! אני מסדרת אותו כל פעם שבאה המנקה-שזה יוצא פעם בשבועיים,ולא כבר רשות העתיקות הייתה מכריזה על החדר שלי כאתר לשימור :) יש לי ככה מיטה וחצי שתופסת את אמצע החדר,ארון ע-נ-ק מצד אחד-שולחן וספריה ומערכת... מה שמשאיר לי גם ככה איזה שני סמ``ר לעצמי... והם מפוצצים בגדים-פשוט אין לי כח לסדר הכל על המיטה.. והמון המון ספרי-תקראו לי תולעת אבל אני מכורה!אני קוראת איזה חמש-שש ספרים בהמשכים ככה... כנראה שזה תכונה משותפת,הא?

למעלה