*אהההמממ אהההמממ*

טיפים ../images/Emo91.gif

שרשרו כאן את כל הטיפים שיש לכם/ן ..שאספתם במשך השנים ... הטיפים יכולים להיות על כל הנושאים.. טיפ קטן ...יכול לפעמים לשנות בגדול.

להיות ב- ../images/Emo82.gif

מול ההנאה והכייף של להיות בבית ישנם הרבה תיסכולים בעקבות השהות בבית !!! לכל אחת מאיתנו הסיבות שלה להיות בבית ... ספרו על הסיבות שלכם ... על הכייף .. וגם קצת על התיסכולים...

סדר יום ....../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif

האם יש לכם סדר יום קבוע ...או שאתם זורמים עם היום ...??? האם אתם מתכננים מראש מה תעשו ומתי ???

אני עקרת בית רק ב-40% מהזמן...

בשאר הזמן אני עובדת. האמת רק לפני 3 חודשים ביקשתי להקטין את היקף המשרה - הואיל ורציתי יותר זמן לעצמי ולעיסוקים שאני ממש אוהבת. בתכל'ס...הזמן נוזל בין האצבעות, בימים החופשיים שלי אני די מתבטלת, ומרגישה טעם של החמצה. היום כשעבודות הבית נתמכות בעזרים מפה ועד להודעה חדשה- עבודת עקרת הבית (בכל אופן כשהילדיןם כבר בוגרים) היא מועטת, וצריך לתכנן היטב את היום ומראש- יום שאני לא מתכננת מראש - די מתפספס לי...וחבל.... ערב טוב

bell2002

New member
בבדאי! סדר יום קפדני.

אני יודעת מה אעשה ומה אני צריכה לעשות כמה ימים מראש, אחרת איך אצליח להרים את העסק ואת הבית וגם לגדל שלושה אפרוחים? יש לי ימים שאני לא מצליחה להספיק כל מה שתיכננתי ואז אני עושה תכנון מחדש אבל בגדול אני מאוד מתוכנתת. בסדר יום השבועי שלי אני גם דואגת להכניס דברים שאני מאוד נהנית לעשות כמו תחביבים וקצת ספורט (שזה לא הנאה אלא הכרח).

למעלה