אהההה

מני*

New member
אהההה

אני רואה שכולם (רבצען נוגית והצדיקה בועה ור´ מוטי וכו´ וכו´ וכמובן שיגריס)נמצאים כאן ולא מודיעים לי?
אז נו מוטי תספר לנו איך היה בל"ג בעומר? ואני חייב לספר סיפור קטן שמראה שיש לנו עוד אנשים טובים במדינה הקטנה שלנו: בליל ל"ג בעומר אחי עשה תספורת לבן שלו שהגיע לגיל 3 בביתו בגבעת עדה, כמובן שהכל היה על הצד הטוב ביותר ונתתי לו כמנהג ישראל צ´ק מתנה. חזרנו לבתינו ולמחרת בבוקר בל"ג בעומר מצלצל הטלפון בבתינו ועל הקו נמצא יהודי ושואל אותי הייתם במקרה במירון בלילה? אמרתי לו שלא הייתי, ואז הוא אומר לי פשוט מצאתי על הרצפה צ´ק שלך, אז כנראה שהוא נפל לך או למישהו שנתת בכל אופן אני כרגע קורע את הצ´ק. כמובן שלפי הסכום שהוא נקב זה היה הצ´ק שנתתי לאחי והוא נסע למירון לעשות לבן שלו גם שם תספורת. אז אתם רואים, " עוד ישנם אנשים כמו האיש הוא .......

...Oo

New member
"מי שלא רוקד לא נורמלי"

זה לא אני אמרתי
איזה ברסלב אחד שניסה להרקיד את הקהל בחוץ לצלילי שיר מרוקאי "תרקדו, לכבוד רשב"י שהיה מרוקאי ולכבוד רבי נחמן שגם היה מרוקאי וגם הרבי מלובאוויטש היה מרוקאי, ח´ברה לרקוד!!!" זה היה נראה כמו דיסקו, אני אישית אהבתי יותר את מה שהלך בפנים, למרות החוסר הנורא בחמצן ו.. טוב, אני אחסוך מכם את התאור הזה
יש לציין שהמשטרה עשתה שם עבודה טובה, באמת כל הכבוד! |יש|

זיסער

New member
בועה, חשבתי שהתפוצצת כבר :))))

אז מה עם נסעת ל.......... אסור כבר למסור אות חיים? :))))))) זיסער

בועה, פעם הבאה שאת בצפון....

תקפצי להגיד שלום, please!!!!!
נשמח לארח אותך ל-
ואיזה
או
נו טוב, פיצה אני לא עושה אבל אין כאן אייקון של עוגה וזה ממש לא בסדר
אז מה את אומרת?

מני*

New member
הדובר של בועה../images/Emo8.gif

גם היא רצינית ראי הוזהרת

מני*

New member
אז בשביל מה...

אני מקבל ממך משכורת? בשביל שאני ישתוק?

...Oo

New member
תודה :))

לא נראה לי שאני אגיע לצפת לפני פסטיבל הכלייזמרים אבל אני שומרת לעצמי את ההזמנה

לישראל דגן

יש שיר כזה בועה חביבה
משם הם לקחו את המילים:)))) אכן כל הכבוד למשטרת ישראל שעשו כבכל שנה עבודה מצויינת!!!

leahle

New member
בועההההההההההההה

זה לא קשור לכליזמר, אבל תסלחו לי? את רוצה להגיד לי שהיית במירון בל"ג ואפילו לא אמרת??????

...Oo

New member
איך העזתי לעשות את זה???????

יש לי מחילה? |מתחננן על נפשו|
ד"א, לא ראיתי אותך שם :))

leahle

New member
איך באמת????? :))

הייתי שם כל הלילה...!! פעם הבאה לפחות תודיעי, ולא נורא, שנה הבאה תראי אותי יותר מידי אם רק תרצי:)))

מני*

New member
לאה´../images/Emo131.gifה

אהה זו את שרקדת שם כל הלילה עם הדגלים של .....?

אוי ואבוי...../images/Emo6.gif

ככה שומרים על הצ´ק של ר´ מני שלי??? אני אם הייתי מקבל ממך צ´ק הייתי ממסגר אותו ותולה אותו באולפן שלי!! אנחנו נספר בקרוב על ל"ג בעומר במירון בתוספת תמונות וניגונים בעז"ה:)))))

למעלה