אהההה

PopPy

New member
אהההה

הצילו! אתם לא שפויים! כלומר הפעם לא במובן החיובי של המילה :) חשבתי שDD ו-DS הם פאניפיקים חביבים שמחולקים לפרקים, ובוא נאמר שאין יותר מחמישה-שישה עמודים לפרק. אימא`לה!!! זה באורך של ספר מלא!!! בחיי אתם התחלקתם על השכל.... לטובתכם שזה יהיה טוב כי העתקתי את הכל (בקופי פסט!!) למחשב, כדי לעיין בזה Off-Line. לטובתכם! :) *דופקת את הראש בקיר (עליית שלב!) כי לא בא לה לקרוא אנגלית אבל בא לה לקרוא פאניפיק שווה!*, |S| פופי |S| נ.ב תגידו לי אתם יודעים כמה ארוך יכולה להימשך קריאה של כל ההודעות של כל היום? בחיי אנשים מה שלא צריך לכתוב אל תכתבו!

שי!!!

New member
לאט לאט...

כדי לקרוא את DD ו-DS למרות שזה אכן יכול לקחת ימים על ימים... (מעשה בחבר שלי שקורא DD ו-DS בשעות לילה מאוחרות....הוא קרא פעם עד 3 וחצי בבוקר, אבל הוא התחיל הרבה אחרי 1...(לפנות בוקר!) החסרון-מזיק לעיניים לשבת מול שעות מול מחשב ולהתאמץ לקרוא...אני לא מעוניין במשקפים! ולא כדי לנסות להדפיס-זה יוצא אלפי עמודים-ידידה שלי עושה הדפיסה-ומהר מאוד נגמר לה הדיו.. גביע האש-קטן על DD ו-DS... אל תיקראי את כל ההודעות של כל היום-הרוב מכילות זבל ושטויות של אנשים אם יורת מידי זמן פנוי ויותר מידי משועממים... לאט לאט את מתחילה ללמוד איך לסווג את ההודעות ששוות קריאה-והאלה שחבל``Z (במובן המילולי...) יש באמת פתרון לקריאה הורסת עיניים על המחשב? (אפשר לבקש מג`ים דייל או איך שלא קוראים לו/א , שיקריא את DD ו-DS...) וכדי גם לאמץ ספויילרים לפאנפיקים... ודרך אגב-יש עוד פאנפיקים מומלצים?

PopPy

New member
כן שמתי לב לזה...

פסיכים - בקיצור :) אני אפילו לא חושבת לנסות להדפיס, בDS יש בסביבות ה50 עמודים כל פרק (ויש 13 אם אני לא טועה) כך שזה טירוף... כבר למדתי לסווג, אתה באמת חושב שמשעמם לי בחיים ואין לי מה לעשות חוץ מלשבת ולקרוא את <כל> ההודעות ששלחתם כל היום? אני מעיינת בהם כשיש לי זמן פנוי והמון שיעמום... יש בהחלט עדו פאניפיקים מומלצים, בעברית, הבעיה איתם שהעלילה מקסימה והשפה ברמה נמוכה כך שזה הורס די הרבה מהחוויה של הקריאה... ולא תודה, אני לא יודעת מה איתכם אבל אני אוותר על הקראה של איזה פסיכופט שלא עוצר לעולם את כל האינציקלופדיה הזו, ותודה ששאלת, לקרוא את זה יספיק לי בהחלט :) השיטה הכי מוצלחת שמצאתי זה להעביר את הקבצים ל- PDF, זה לפחות יותר נוח לקריאה, גם מומלץ להגדיל את הכתב באותה הזדמנות ל-16 כי זה יפחית את המאמץ לעיניים, אני אומרת את זה מניסיון :) |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
וואה..

אני זוכרת שאחרי שקראתי את דראקו דורמיינס וסיניסטר אני פשוט השתגעתי... ורציתי להדפיס את הכל ולשים בקלסרים שיהיה לי!!!!!!! לתמיד!!!!!! אבל לא... זה כל כך הרבה דפים!! עכשיו, בקשר לפאנפיקים... יש אתר מדהים הנקרא בעולמנו הקט www.fanfiction.net והוא מכיל פאנפיקים על הכל, פשוט הכל!!!! ועל הארי פוטר יש מלא.. ברגע זה שחמש עשרה אלף.. והחלטתי שאני חייבת לקרוא את כולם!!!! שזה קשה.. כי האתר מתעדכן יומית... יש שם גם ארוכים עם מלא פרקים, גם קצרים, יש הומוריסטים, רגילים, דרמטיים, והכל!!! אז תלכו.. זה שווה, מדי!!! -ענבל שכבר מזמן מכורה לאתר-

Nagini Potter

New member
אם באמת יש בערך 50 עמ` בפרק......

אז יש לנו פה ספר שלם!!!!!! 650 עמודים זה לא צחוק, חבוביי!!! זה יותר ארוך מהארי פוטר הראשון והשני ביחד!!!!! זה ארוך כמעט כמו הארי פוטר הרביעי!!! בלי צחוק!!!! הלו חבר`ה למי יש זמן לקרוא כל כך הרבה?!?!?! Nagini Potter

אני בהתחלה ניסיתי לקרוא את זה במחשב

אבל גם בנתי שאם אני ימשיך ככה החשבון אינטרנט שלנו יגדל עוד יותר ממה שהוא עכשיו וגם באמת התחלתי לראות מטושטש אז החלטתי להדפיס אז הדפסתי שלושה פרקים ראשונים וזה יצא איזה 25 עמודים! s@me @ne נ.ב. אוי ואבוי! עברתי למקום שמיני ברשימה למטה!

שי!!!

New member
למה לקרוא בזמן שאתה און-ליין?

ניסית לקרוא את DD בזמן שאתה און-ליין? זה בזבוז! מעתיקים את הפרק לוורד מתנתקים מהאינטנרט-וקוראים! ויש עוד מלא שיטות אחרות... לשמור את הדף..וכו`...

LuNaTiC

New member
אצלינו יש שילום חודשי...

ותודה על זה!! אחרת לא הייתי מרשה לעצמי להישאר מחוברת כל היום...

לא לא לא לא לא!

בהתחלה קראתי את זה תוך כדי גלישה בזמן שכל מיני עמודים עולים וכאלה... אבל אז גמרתי לגלוש והעברתי את זה לוורד אבל אחרי כמה זמן כבר התחלתי לראות מטושטש והתחלתי להדפיס אבל אז ראיתי שככה יגמר הנייר אז עכשיו העתקתי ה~כ~ל לוורד ואני קורא את זה בחלקים כל כמה זמן...

Lady_Voldemort

New member
לי יש טרמפ

*מקווה ששרה לא תקראה את זה* שרה הדפיסה הכל ועכשיו אני בדרייקו סינסטר אבל יש לי בעיה קטנה.. איבדתי את החלק הראשון של הפרק השני שזה 18 עמודים ואני לא רוצה להתבלבל לגמרי אז אולי מישהו יעדכן אותי מה קורה שם? הלוררד מיצי שולט!!!

שי!!!

New member
תקראי בנט...

וזה ממש טרוף להדפיס את זה...אבל עדיף.. יכולים להוציא את זה כספר רישמי...

למעלה