אהההה....

~*~gaL

New member
חחח!

אבל למה און דה ביץ´ ולוקדאון?! הם עוד לא שודרו! ו.. *אהמ* זה נחשב ספויילר: לובי?! לוקדאון?! לוקדאון זה פרק קארבי! קארבי פלוס אפילו! *גל לשלוח הודעה..*

mya 6

New member
ביגלל זה אמרתי..

שיראה שמה שקרה לא זה לא סוף העולם.. יש דברים יותר גרועים בעולמנו... (אבי וקרטר מת...מתנ.. לא משנה!)

~*~gaL

New member
כיין, אבל עדיין ../images/Emo13.gif ( ../images/Emo58.gif )

אם הגלשן הוא באמת "לובי" את לא חושבת שהוא יכול להפוך ל*קארבי* אחרי שהוא יראה את לוקדאון?! אגב, הגלשן הוא קארבי. אם הוא לא כזה, אני רוצחת את אלדר.

Eternal Flames

New member
הפכתם את הגלשן שלי לדמות מאי אר?

אני אתגבר על זה.... למרות שהוא עכשיו לא לידי, בודד, בזמן שאנשים זרים מורחים עליו כל מיני חומרים כדי לתקן אותו... למה לך לרצוח אותי אני בן-אדם "נחמד"... נכון גל? (במחשבה שנייה אל תגיבי...)

mya 6

New member
הוא לובי בכול נישמתו!!

ואם זה לא ככה אני רוצחת את אלדר..(למרות שאני לא מכירה את אלדר..איתך הסליחה...!!!)

~*~gaL

New member
אתה לא נחמד!! ../images/Emo8.gif

ו.. הוא קארבי! הוא בהחלט קארבי! ואלדר גם קארבי!

Eternal Flames

New member
אני יודע.....

אתם מדברים על דברים שאין שום מושג בהם, ואתם הפכתם אותי ואת הגלשן לחלק מהתוכנית? מה עובר לכם בראש אנשים??????

mya 6

New member
כן! הגלשן שלך הוא כן

אישיות חשובה!!.. בעונה ה-11 הוא יבוא כשחקן אורח וכול הרופאים ינסו לטפל בו.. זה יהיה אתגר וכול הרופאים יתגייסו למסימה! חוץ מ-ז´ון-ז´ון..(קרטר)" כי זה לא לרמה שלי" הוא טוען(תמיד ידעתי שהוא מפונק מידי.. כדברי סוזן "מה קרה? סבתא התקמצנה על חימום הבריכה??"..). חוץ מיזה כבר פתחתי בתהליכי קידומו ופירסומו של הגלשן הנ"ל כי הוא רוצה להפיץ שלום ואהבה בעולם על ידי הים(לא שמעת?!.זה הגלשן שלך!!).. נו, שיהיה... עם זה מה שעושה לו טוב... אגב, מה שלומו? עשית אל מה שאמרתי לך לעשות?

אההה גל

כמה פעמים צריך להגיד שפורום זה לא המקום להודעות פרטיות?!

Eternal Flames

New member
מה אכפת לך?

אנחנו מנהלים דיון! וזה איכשהו קשור לאי אר... (הגלשן שלי הפך לדמות חשובה.....) את מוזמנת להצטרף!

למעלה