א אזירפאל New member 13/7/07 #28 ../images/Emo124.gif ביי אנשים ../images/Emo3.gif סתם רציתי לעשות רעש מזה שאני לא הולך להיכנס לאינטרנט בשבוע וחצי הקרוב. נו, הארי פוטר, ספויילרים וכל זה. אז שיהיה לכם שבוע מצויין וקריאה מהנה (אם אתם מתכוונים לקרוא )!
../images/Emo124.gif ביי אנשים ../images/Emo3.gif סתם רציתי לעשות רעש מזה שאני לא הולך להיכנס לאינטרנט בשבוע וחצי הקרוב. נו, הארי פוטר, ספויילרים וכל זה. אז שיהיה לכם שבוע מצויין וקריאה מהנה (אם אתם מתכוונים לקרוא )!
B b u s t e d New member 13/7/07 #32 ../images/Emo6.gifביי נתגעגע תחזור ותספר איך הספר! (בלי ספוילרים, כמובן ) נו, אז תספיק לקרוא לפני המפגש..!
../images/Emo6.gifביי נתגעגע תחזור ותספר איך הספר! (בלי ספוילרים, כמובן ) נו, אז תספיק לקרוא לפני המפגש..!
L limors2 Well-known member 13/7/07 #33 הספר רק יוצא טיפה לפני המפגש יום או יומיים אומשו כזה ב21 אם אינני טועה, שזה שבת. אז מוצ"ש/ראשון! ביום של המפגש! לא אוכל לעשות שיעורי בית עד שאסיים את הספר
הספר רק יוצא טיפה לפני המפגש יום או יומיים אומשו כזה ב21 אם אינני טועה, שזה שבת. אז מוצ"ש/ראשון! ביום של המפגש! לא אוכל לעשות שיעורי בית עד שאסיים את הספר
L limors2 Well-known member 15/7/07 #63 כן, אני איטית. אני לא זאת שלוקח לה חצי שעה לקרוא הודעות בפורום
B b u s t e d New member 15/7/07 #67 סליחה באמת שאני רוצה להתעמק|מגלגל| לפחות אני משקיעה מספיק ונותנת כבוד לכותב ההודעה
R RenanaD New member 13/7/07 #46 תהנה! ../images/Emo24.gif../images/Emo131.gif במשך כל הזמן הזה אני רוצה שתזכור דבר אחד: אם הספר הארור הוא מה שימנע ממך להגיע למפגש, דמך בראשך
תהנה! ../images/Emo24.gif../images/Emo131.gif במשך כל הזמן הזה אני רוצה שתזכור דבר אחד: אם הספר הארור הוא מה שימנע ממך להגיע למפגש, דמך בראשך
R RenanaD New member 15/7/07 #62 לא קשור ../images/Emo131.gif את כל ה- שרשרתי להודעה הראשית שלי, כולל את זו של מעין. פשוט הרבה אנשים נצל"שו את מעין ודחפו אותי לסוף
לא קשור ../images/Emo131.gif את כל ה- שרשרתי להודעה הראשית שלי, כולל את זו של מעין. פשוט הרבה אנשים נצל"שו את מעין ודחפו אותי לסוף