אהההה

RenanaD

New member
אין לי שמץ ../images/Emo131.gif

תנסי. מבטיחה לך שלא יענו לפני שתשמעי אלבום שלם

b u s t e d

New member
וכמובן

שכל היום אחרי שכתבתי את ההודעה לא הצלחתי לפסיק לשיר את זה

RenanaD

New member
לא נראה לי ../images/Emo131.gif

ככה לפחות זה היה במסלול שלי, אם אני לא טועה. ידעתי כבר שמבחינת מבחנים ומיונים כבר התקבלתי, חיכיתי רק לתוצאות של התחקיר הבטחוני בשביל התשובה הסופית.

a b u y a

New member
רגע,

הם מנפים אנשים גם אחרי התחקיר? ואם הגעתי לתחקיר, זה אומר שעברתי את השלבים הראשונים? (או יותר נכון- את הראיון, כי את המיונים הם אמרו לי שעברתי)

RenanaD

New member
מהתחקיר מנפים את מי שנכשל בו ../images/Emo131.gif

לקחת פעם סמים? תגיד שלום למודיעין. כאלה. זו סתם בדיקה שאתה בן אדם שפוי/נורמטיבי/לא קרימינל/איך שלא תקרא לזה. עוברים את זה די בקלות. אממ... אני לא סגורה על זה, אבל נראה לי שהמיונים והתחקיר הבטחוני הם שני דברים שלא קשורים אחד לשני. חייבים לעבור את שניהם כדי להתקבל (מן הסתם), אבל זה לא שצריך לסיים אחד מהם כדי להתחיל את השני, לא שלבים. לאן אתה מתמיין? הסתקרנתי!

a b u y a

New member
האמת, אין לי מושג../images/Emo6.gif

בגדול אני מתמיין לשני מסלולים- בטחוני ואלקטרוני, אבל כל אחד מהם כולל כמה תחומים- ביטחון מידע, מחקר, וכו', ככה שאין לי ממש מושג לאן אני אגיע בסוף

RenanaD

New member
הו ../images/Emo131.gif

ואין לזה שמות? שחקים, תלפיות, משהו?

a b u y a

New member
לא נראה לי

אחותי חייבת להפסיק עם ההרגל המגונה של לדבר איתי ולהיעלם, אני לא פעם מוצא את עצמי מדבר למחשב

RenanaD

New member
חבל ../images/Emo4.gif../images/Emo131.gif

איזה משעשע זה היה אם היית מגיע למסלול שלי! XDDDDDDDDDDD

וואו ../images/Emo2.gif

אני הייתי מתה לציון כזה!
התגעגעתי...
וגם שכחתי איך לעשות אייקונים...

limors2

Well-known member
שנים לא היית פה../images/Emo2.gif

מפגש בראשון הבא! את באה?

אני מקווה לקחת יום חופש...

דיברתי על זה עם המפקדת שלי והיא מיוזמתה שאלה על מתי אני נפגשת איתכם ואני ישר קפצתי ואמרתי ב-22!! ואז בנונשלאנטיות היא שאלה אם אני רוצה לקחת יום חופש, ואני כזה כן!! (רק רגוע יותר) וכל מה שאני צריכה עכשיו זה לחתום על רגילה וכסף להגיע לת"א...

RenanaD

New member
שלום לחצופה! ../images/Emo24.gif../images/Emo131.gif

את מוכנה להסביר בבקשה מה היו כל הסינונים האלה בחודש+ האחרון?!
התגעגעתי

למעלה