אהההה....לכולם!

Rita Skeeter

New member
אהההה....לכולם!

טוב...קוראים לי ליאת ואני מניחה שכמה מכירים אותי :)-))...היה לי משעמם בפורומי ההארי פוטר האחרים אז באתי לפה...זה לא שלא היתה לי ברירה...רק עכשיו מצאתי את הפורום-נא לא להיעלב! בכל מקרה: אל תנסו את האי-מייל, הוא לא עובד! פשוט הייתי חייבת להירשם לפה....! בכל מקרה...אני מקווה שהפורום הזה מהיר יותר מהשאר ורק רציתי להודיע לכם שמעכשיו אתם אומללים כי החלטתי להידבק לפה...וזהו.... נ.ב-אני מתאימה להיות ווינקי. -ליאת- (מצחיקה שכמוני!)

Rita Skeeter

New member
התמונה לכל המתעניין....

היא של הציירת המהוללת סטאלינג ויש שם תמונות פנים של כמה מתלמידי הוגוורטס-אין וירוס, טוב??

yearak

New member
דרבו הוא

draco is so good looking in this pic. i was sure he was somekinda ugly guy, w/ pale face, midsized but he looks really good in this one. he`s awesome.

נוווו....!

נראה לך שמישהו היה אוהב את דראקוש אם הוא היה מכוער?? הוא אחת הדמויות האהובות עלי...כלומר...הוא בלונדיני ועשיר...סתם...אני לא כזו רדודה! סתם משעמם לי ואני מחבבת אותו כי הוא טוב בירידות, הוא מסלית`רין והוא רשע (או לפחות מנסה להיות)...פעם ממש אהבתי את הטובים! <צחוק פרוע>...אני מוזרה! -ליאת-

yearak

New member
למה- בעיני הוא די מגניב

הוא סרקסטי, הוא יודע לנאום, הוא כריזמטי ולפי התמונה הוא גם נראה טוב... לפחות הוא לא מעצבן כמו הארי, שהוא כל הזמן ילד טוב ומנצח

ב-א-מ-ת?

ומה לדעתך אמרתי?? דראקו הכי טוב בכל הספר אחרי מודי-חמודי וסנייפ...ואולי גם פרד וג`ורג` משתווים לו...אחחח...כמעט....הוא ממש חמוד...וסטרלינג שציירה את זה ציירה טונה תמונות שלו ולצערי גם איורים לפאנפיק שנקראת ``דראקו סיניסטר``/``דראקו דורמיינס`` (וזה די מפורסם באינטרנט...התחלתי לקרא אבל התיאשתי...זה היה מייגע!) ולצערי כל התמונות שם הן של דראקוש ושל עוד בת...לרוב הם בסצינה של כמעט מתנשקים...עצוב...:-( סתם...הכי מוזרה היתה תמונה של דראקו וג`יני...ואז סטרלינג הפכה את זה לכרטיס ולנטיין וצבעה את זה... וואו! אני מדברת הרבה! ביי -ליאת- מצורפת התמונה המבחילה של ג`יני ומאלפוש...

yearak

New member
למה מבחילה?

דרקו נראה נהדר ולמי אכפת מג`יני? היא סתם מתלהבת קטנה... חוצמזה, את כתבת באמצע - ``סתם אני לא כזו רדודה`` ולא שמתי לב שאחר כך כתבת שאת אוהבת אותו אז - סורי. ה דראקו סיניסטר``/``דראקו דורמיינס זה סיפור או משהו - כי מצד אחד את אומרת שזה פאנפיק- ``תמונת כיף`` ומצד שני את אומרת שהתייאשת מלקרוא את זה... אגב, איפה מצאת את זה, תוסיפי את ה URL בבקשה

לאאא!

א` כל: ג`יני לא מתלהבת! היא חמודה נורא!!! (חוץ מהעניין שהיא מאוהבת בהארי הפוץ...) ופאנפיק זה לא FUN PIC אלא FAN FIC מ-FAN FICTIOמ...יענו סיפור קצר שמישהו כתב שמבוסס על הארי פוטר איכשהו...! וזהו... -ליאת-

yearak

New member
אבל מה ה- URL?

אגב, המשמעות של פ ו-פ` מתבלבלות בעברית, עדיף באנגלית

Rita Skeeter

New member
אהההה :-(

הוא היה מזמן בפנדום אם אני לא טועה והשתתף בתחרות כלשהי...אחרי שהתיאשתי וחשבתי שהסיפור משעמם הורדתי את הURL מרשימת המועדפים שלי וחבל כי אח``כ ראיתי מלא ציורים מזה שהיו די מסקרנים...נו, מילא! -ליאת-

למעלה