אהההה לא הוגןןןןן

Shinara

New member
אהההה לא הוגןןןןן

אתם כולכם שם בהופעה ורק אני בבית משתעממת ומתה להיות שם....... אני מתגעגעת אליו ואתם אלה שזוכים לראות אותו! אז מכיוון שאני מתה לקבל קצת פרטים על ההופעה: איך היה? מה היה? והכי חשוב- איך הואהיה? (למי שלא יודע- "הוא" זה חבר שלי...מתן..ששר קצת בהופעה. וג'ו- אני יודעת שפגשת אותו! אני צריכה לדבר איתך דחוף ;) אז זהו, ספרו מה היה!

היה משובח. למרות שהייתי צריכה

לפרוש אחרי שני שירים של ברזליקה. (התחייבויות קודמות וכאלה). היה כל כך כיף לראות אנשים. והוא שר ממש קצת ובמיקרופון גרוע אחוש.
כל כך חבל שלא באת...

SaffRaal

New member
גי'זס!

שני חברים שלי היו. אמרו שהם הלכו אחרי שני שירים כשברזליקה הופיעו... זה הם שמצבעים את סנטריות בחיםה או משהו והעלו לyoutube? כי אם כן, הקול של הסולן שלהם ממש גרוע.

SaffRaal

New member
ניחא הקול:

זה עוד עיניין איכשהוא של טעם (למרות שלא אהבתי). אבל הוא זייף חבל על הזמן. בסוף של סנטריום (fear of living on...) זהכבר נהיה בילתי אפשרי וכואב להקשיב לו.

gurke

New member
הממממ

תשמע בבקשה את הדי.וי.די של אתמול (היום) ואז תחליט, בסדר? כי האיכות שם הייתה ממש גרועה, ולכן זה כך. או שיש מלא שקרנים בעולם

NYMets Man

New member
לא עשינו את סנטריום בבארבי

וחוץ מזה זו הייתה סתם הופעת ניסוים מול 2 וחצי אנשים שהעלנו כדי לקבל טיפה ביקורות

nany12

New member
אם אני לא טועה זאת היתה הופעה

ראשונה או מבין הראשונות של הבנאדם...וצריך להתחשב מאד בזה שהוא שר מעולה את שאר השירים...ונתן את כל הגרון...ובבארבי הוא בכלל פיצץ...אז בקיצור הוא תותח היה הופעה מעולה בחורים!

SecondFace

New member
כן זה הוא!...

היה באמת בן פרוצה!! יחזקאל מדוע לא תצטרף לפורום?

זה אכן אני!

וחשבתי שראיתי אותך בהופעה, ורציתי להגיד לך שלום! אבל אז נעלמת (כי מסתבר שזה בכלל לא היית אתה ><)

אם תוציא את המילה "נספח"

מההודעה שלך ותקרא אותה שוב תגלה משפט הרבה יותר נכון

למעלה