אהההה בטא 618!!!!

אהההה בטא 618!!!!

יום 17 אחרי הזרעה. וואייי אני לא נושמת!!!!!!!!!!!!!
איך אני עכשיו עוברת עוד יומיים עד לבדיקת הכפלה??? זה לא אנושי כל ההמתנה הזו בחיי...

בבוקר עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית. העפתי את השמיכה מבעלי וקפצתי עליו, נשכבתי מול הפרצוף שלו וצעקתי לו "יש שני פסים!!!" ואז התחילה הסאגה שהוא לא מאמין, והפס בהיר והוא לא מכיר את המושג פס זה פס... נסעתי לעשות את הבטא וקיבלתי עכשיו את התשובה. וואייי.... בא לי לצרוח!!!!

לפי החישוב אני בשבוע 4 + לפי טבלאות ערכי הבטא שראיתי הכמות של השבוע הזה היא עד 425. האם ייתכן (הלוואי אמן!) שמשאלתי הנוספת התגשמה ויש מצב לתאומים?

מאחלת לעצמי הריון משעמםםםםםם רצחחחחח ואמן וכולכן תהיו בהריון ותחבקו תינוקות קטנטנים וריחניים בקרוב.

Mommy2BSoon

New member
בשעה טובה

הבטא שלך תקינה ליום שבו את נמצאת, טווח הערכים מאד גבוה... לגבי תאומים, אי אפשר לדעת לפי הבטא, אבל דווקא זאת לא נחשבת בטא גבוהה מדי לשבוע שלך, אז לא הייתי בונה על זה
מאחלת לך המשך תקין ומשעמם!!!

Keep calm

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה יופי מאחלת לעוד שמונה חודשים עם ילד בידיים!!!

רחלי 177

New member
בשורות טובות, המון המון מזל טוב

מאחלת לך ששתי המשאלות שלך תתגשמנה גם הריון וגם הריון של תאומים

oshritu20

New member
איזה כיף לקרוא הודעה כזאת על הבוקר!!!

מחזיקה לך אצבעות להמשך הריון קל ונעים!!!!ריגשת אותי...

עשיתי היום הכפלה ואין ערך מדויק

כתוב "1000 IU/L-גדול מ" מישהי יודעת למה לא כתוב תוצאה מדויקת?

acka

New member
זה תלוי מעבדה

ומכשיר. יש מעבדות עם שני מכשירים - לערכים נמוכים עד אלף ולערכים גבוהים מאלף. ואם המכשיר הראשון לא מספיק ויש הוראה מעבירםי לשני.
בכל מקרה - את כבר פטורה מלהמשיך ולבדוק. זה נראה טוב.

shoosh101

New member
זה כי הרופא נתן לך לעשות בדיקת בטא איכותית

ולא כמותית - בבדיקה האיכותית הערכים ניתנים עד 1000 יחידות ואח"כ רק כתוב גדול מ- 1000 (וכמובן שאין לך מושג בכמה גדול). בבדיקה הכמותית מקבלים את הרמה המדוייקת, גם אם מדובר במספרים גבוהים מאוד.
בכל מקרה- בשעה טובה!

למעלה