אהההה אמא!!!1

רותם ג

New member
אהההה אמא!!!1

היה לי ביום ראשון את הסיפור הכי הכי הכי הכי מפחיד בחיים שלי אני בטראומה! קורה לכם שיש לכם פחד ממשהו כי אתם חושבים ``מה היה קורה אם...`` אז ביום ראשון היה לי את הדוגמא הקלאסית!!!! נסעתי לנתניה (חבר שלי, היום כבר שבוע,גר שם) אז אניביררתי את הקווים נשאארתי אצלו היה ממש כיף!!! הקיצר הוא מלווה אותי לתחנה (שכחתי לציין שלא ספרתי להורים שלי לאן אני נוסעת כי הם היו דואגים...נתניה, מה לעשות?) אנחנו רואים את הקו חולף על פנינו בסערה השעה 23:00 בלילה בררתי ויש עוד קו אחרון אבל אחרון!!!! ב23:30 ...אני מחכה לקו אמרתי לו בינתיים נלך לאכול הלכנו, ואז אני רואה את האוטובוס מתחיל להתניע ופשוט לסוע אני עם הקולה ביד רצה!!! פשוט רצה , אתם לא יודעים מה זה לרוץ אחרי אוטובוס בכביש ריק אבל פשוט ריק לגמרי אני עושה ריצת ``משמר הפרץ`` זורקת את הקולה הצידה פתאום אני רואה את חבר שלי (כבר שכחתי ממנו לגמרי בזמן הריצה) מגיע מהצד השני ואומר לו משהו האוטובוס עצר אני לא הצלחתי לדבר מרוב שרצתי.... זה לא הסוף, אתם יודעים מה המקום האחרון שאתם רוצי להיות בו ב 00:00 בלילה? נכון!!! התחנה המרכזית של ת``א!!! יש שם יותר מ600 רציפים, המודיעין סגור והקו האחרון מגיע ב00:00 פתאום אני רואה את הקו האחרון פשוט חולף על פני ואני רצתי אחריו עד מחוץ לתחנה! עד שהוא קלט אותי ופשוט לא הפסיק לרדת עלי :``לא מתאים לנסיכה לרדוף אחרי אוטובוס נסיכות נוסעות במונית`` תחשבו מה הייתי עושה אם לא הייתי משיגה את האוטובוס... ההורים שלי היו $$*@%%&^## אותי במכות!!!! קרה לכם פעם דברים של מה היה קורה אם?

ויקי.ש.

New member
לא ממש...

אני לא יודעת בקשר ל``מה היה קורה אם`` אבל פעם חברים שלי ואני נסענו לחוף כנרת ליד עין גב שתחנת האוטובוס הכי קרובה לשם היא צמח.אחרי 4 ימים של סתלבט החלטנו לחזור.לקחנו את כל מיליון התיקים שלנו(ירושלמים לא מורגלים לקמפינג...)לקחנו מונית שירות והגענו לצמח.אכלנו בבורגר ראנץ` וחיכינו לאוטובוס...חיכינו וחיכינו...והאוטובוס לא בא...אחרי מספר בירורים נאלצנו להודות שהאוטובוס האחרון כבר קרוב לירושלים. זה היה ממש מעצבן.עם כל התיקים שלנו תפסנו טרמפים חזרה לעין גב וישנו באיזה דשא של קרוב משפחה של אחד החברים שלנו.היתושים...הבוקר...הקריזות מרוב עייפות.. בקיצור הכי גרוע זה לא``מה היה קורה אם`` אלא ``זה קורה!!!`` מוסר השכל: לבדוק זמני אוטובוסים, לא לקחת יותר מדי תיקים ולזכור שבסוף צוחקים מדברים כאלה. ויקי

מה היה קורה אם ...

אבא שלי לא היה רושם אותי לכדורסל בכיתה ד` ... מממ .. הרבה דברים היו קורים ! מה היה קורה אם לא הייתי מבין במוזיקה ... מממ .. הרבה דברים היו קורים ! מה היה קורה אם לא הייתי נולד ... מממ .. שום דבר לא היה קורה, העולם היה משעמם לחלוטין.

luka

New member
אני שונאת את השאלות הלאה

הכי מעצבן זה הילדים הקטנים האלה: מה ההית עושה אם היית זוכה בלוטו מה אם ההית זה, אבל אני לא, אז דיי, עזבו את זה. ומה אם לסבתא היו גלגים, איזה משפט של הורים זה... אז היא היתה נוסעת... יערה.

למעלה