אההההממממ...

shany5

New member
אההההממממ...

אוקיי... נכון שהפורום הזה מצויין אבל יש לי בעיה אחת איתו..אתם בכלל לא מדברים על זמרים אחרים מלבד אלו שהמדיה עשתה להם יחסי ציבור טובים ע"ע הרולינג סטונס או דייויד בואי חלילה וחס אני לא מזלזלת בהם אני אפילו מעריצה אותם אבל יש זמרים אחרים כמו ג'ף באקלי או אביו (גם באקלי רק ששחכתי את שמו הפרטי ששיריו מתבססים על פולק)..יש גם את BADLY DRAWN BOY (למרות שהוא לא קשור לשנות ה70 אבל גם נירוונה לא) ועוד רבים וטובים אחרים. אז לתשומת לבכם... שני.

Sith Master

New member
בכיף...../images/Emo19.gif

תכתבי סקירה או משהו... אין שום התנגדות. אנחנו לא נמנעים מלדבר עליהם. דברי עליהם בכיף, תביאי סקירה יהיה יותר טוב. מה שבראש שלך!

תראי,

אני מאוד אוהבת את ג'ף באקלי (אך מסתבר אמנים משנות ה90 לא רצויים כאן),ואת אביו,טים באקלי,שבטח הרבהיותר רצוי פה,אבל לא מדברים עליו ממש. פשוט לאמנים חדשים יותר (משמע אחרי שנות ה80),יש מקום בפורומים אחרים (רוק אלטרנטיבי,רוק מתקדם (?),גראנג' וכו'),ובפורום הזה מדברים על אמנים יותר ישנים ו-וותיקים. האמת,גם אותי זה קצת עיצבן שלא מדברים פה למשל על פרל ג'אם ובאקלי ג'וניור (האמת שהם האמנים היחידים שאני אוהבת אחרי שנות ה70'),אבל אחרי הסברים של המנהלים וחברי הפורום,הבנתי שבאמת אין להם מקום פה.

shany5

New member
יש משהו בדברייך...

אבל אגדות רוק הם לא רק זמרים מלפני 30 שנה ויותר יש גם כאלה שעד היום הם מופיעים כמו דיויד בואי או חלקים מפינק פלויד או הביטלס (ע"ע פול מקארטני)וכמובן ניל יאנג שהם עדיין לא מתים...והם נחשבים אגדות רוק. מה שבעצם אני רוצה להגיד שלדעתי צריך להרחיב כאן אופקים וכמו שמדברים על אגדות רוק שעוד חיות ונושמות (בלי עין הרע) אז צריך לדבר על אגדות רוק שמופיעים בשנותינו כמו נניח רדיוהד או פרל ג'ם...שאני בטוחה שבעתיד הלא רחוק הם יהיו אגדות רוק ואני לא חושבת שיש להם מקום בפרוג או בגרנג' כמו שיש להם מקום בטוח וחמים פה... בכל אופן זו רק הצעה...

הלהקות שציינת יותר מתיאימות

לפורום רוק מוסיקה אלטרנטיבית . נכון,קשה להגדיר איזה אמנים נכנסים תחת השם הבומבסטי :אגדות רוק" אבל הפורום הזה מחשיב אגדות רוק ,אמנים שבין היתר עברו את מבחן הזמן...

משהו שכתבתי לפני כמה ימים

והוא עדיין נכון אז אני מדביק לכאן: השם של הפורום ניתן לו בימיו הראשונים על ידי מנהלו הראשון גנוווב, מאז התעצב הפורום אט אט הן על ידו והן על ידי (ועכשיו גם על ידי נוש) וכמובן ובעיקר על ידי כל החברים בקהילה. הפורום כמו שאני רואה אותו נועד לתת במה לסוג של מוסיקה שאינו זוכה בד"כ לחשיפה מספקת במקומות אחרים, כלומר לרוק של שנות השישים והשיבעים והג'אנרים המרכזיים בו, מאחר ולסגנונות אלו אין פורומיים ייחודיים אחרים ברחבי הרשת בעברית כי אם מספר פורומים שעוסקים בין היתר גם בחלק מהג'אנרים (לדוגמא בפורום רוק מתקדם עוסקים גם בפרוג הקלאסי של שנות השביעים אבל אין זה מהות הפורום) וחלק מהג'נרים שהם מהחשובים בתולדות המוסיקה הפופלרית אינם זוכים להתיחסות כלל ברחבי הרשת. מתוך מחשבה שיש קו משותף תרבותי ומוסיקאלי לג'אנרים המוסיקאליים שרווחו בין השנים 1965 ל 1977 (פחות או יותר כמה שנים ניסיון לקבע את זה בזמן הוא מגוחך מראש) ומכנה משותף רחב לחובבי סוג מוסיקה זו, החלטנו שמן הראוי לייחד את הפורום לנושא זה, האופן בו התפתחה הקהילה הזו והפורום הזה בשנה האחרונה מעידה שגם אם הייתה טעות היא לא הייתה גדולה במיוחד. יש אין ספור פורומים בתפוז ומחוץ לו העוסקים בלהקות חדשות, החל מפורום רוק המצויין ועד לקופסת הלהיטים דרך הפורומים הג'אנריים השונים, אינני רואה שום סיבה שדיונים עליהם יתקימו במקום היחיד שאפשר לדבר בו על love או small faces או האחים אולמן ברצינות. בקיצור אם מישהו חושב שפרל ג'אם, הקנבריריז, טרוויס פרויקויפיין טרי הם אגדות רוק, הוא מן הסתם צודק כי עבורו הן כאלה, לא צריך להתיחס לפורום הזה כמדד למה נחשב ומה לא, מה אגדה ומה לא, לא לשם כך נועד הפורום. אני האגדה היחידה שאני מכיר זה עמי ותמי....

עדיין לא מצאתי מקום

שמדברים שם על באקלי.או בכלל מזכירים אותו.שלא לדבר על מתייחסים.
. יש מצב שאני אכתוב ביוגרפיה על טים באקלי (שלפי מה שהבנתי,מתקבל בפורום,רק שלא ממש מתייחסים אליו),ואדחוף לשם גם אחת שם באקלי ג'וניור? *מנסה לכפות עליכם את ג'ף באקלי*. :).

בפורום מוסיקה אלטרנטיבי

עולה מידיי פעם באקלי הבן, ממש כמו שאביו זוכה לאיזכורים פה, בכל מקרה, מאמר (או סתם שרשור) על באקלי האב (איש יקר אגב ומוסיקאי מעולה) יתקבל בהחלט בברכה. חוץ מזה ממתי צריך אישורים פה לכתוב על מוסיקה???

תמיד חשבתי שצריך ../images/Emo13.gif

במיוחד אם זה על משפחת באקלי. מעט אנשים מכירים ושומעים את טים,וכנראה שגם אין להם מושג איזה השפעה עצומה הוא היווה על המוזיקה והרוק. לג'ף,אומרים,היה כשרון מוזיקלי יותר גדול משל אביו,ואני לא ממש יודעת אם להסכים.הם שני אמנים מאוד מוכשרים,רק שהם לא זוכים להכרה.וחבל. אז אולי בקרוב אני אתן איזה סקירה על טים,ואכתוב ביקורת לאלבום grace של ג'ף
(אם זה לא יפריע :). יום טוב, הנדריקסית.

shany5

New member
אה אה אה

החייתי את באקלי לחיים (תרתי משמע) בפורום הזה... והנדריקסית המשיכה את עבודתי ... גו באקלי פמילי גו!!!!!

למעלה