אההההה

d u c k y

New member
אההההה

הוא התקשר אלי.......!!!!! מכל האופציות - הוא התקשר!!!! חשבתי שאני נופלת מהכיסא....

מיטללל

New member
ו...?

את נורמלית? מה הוא אמר? מה את אמרת? וחשוב מכל, איך את מרגישה עכשיו?

d u c k y

New member
אני מבולבלת בטירוף

הבן אדם התקשר אחרי שנה!!! לארה"ב!!! כדי להגיד לי שהוא ממש לא כועס. ואח"כ דיברנו איזה שעתיים באינטרנט. אין שום סיכוי שנחזור - אנחנו בשני מקומות שונים פיזית ורגשית, אבל הוא אמר שהוא עדיין אוהב אותי ותיחקרנו אחד את השניה... אני עדיין בהלם

d u c k y

New member
להגיב!!! להגיב!!!

אתם לא מזהים מצוקה אמיתית כשאתם רואים אחת???? אני כתבתי מילים כמו "בטירוף" ועוד בכותרת!!!!!

אבל יקירתי,

נשמע שהיתה לכם שיחה פורה, נעימה ועניינית. ברור שהתגעגעתם, והיה נורא כיף לדבר, ואת בעצמך אומרת שאין סיכוי שתחזרו (המרחק הפיזי ובלה בלה בלה). אני מניחה שהתרגשת, וזה יפה. אבל היות והודעתי שלי נכתבת לפחות 5 שעות אחרי שהיית "בטירוף", אני מקווה שקצת נרגעת מאז. סה"כ יפה שהתקשר, יפה שאתם מסוגלים לדבר, והנה - השגת את מה שרצית: את יודעת היום קצת יותר על מה שהיה, חידשת את הקשר, no hard feelings, והחיים ממשיכים. לא?

d u c k y

New member
אפי, סיכמת את זה יפה. בעובדות.

אבל הבעיה שלי היתה, מלכתחילה, הרגשות. הם לא נותנים לחיי להימשך, אפילו שאני לא יודעת מהם... חוצמזה כמובן שרציי לשתף את הפורום בתוצאות של המכתב...

אז אלף, יפה שעדכנת אותנו

ובית, על הרגשות רק את יכולה לעבוד, לא אנחנו. למרות שאת זאת שאמרת שכבר התגברת על זה, וכל רצונך במכתב ההוא היה לקבל תשובות. או שעבדת עלינו, או שלא חשבת שטלפון ממנו יערער אותך עד כדי כך.

d u c k y

New member
את צודקת

לא חשבתי על הטלפון והשפעותיו... ואם עבדי על מישהו זה על עצמי, ואת זה אני עדיין צריכה לברר.

אושר מ

New member
אמ...

אני כנראה הייתי לא פה, כי אין לי מושג מה היתה הבעיה. אפשר אולי לפחות לקבל קישור?

d u c k y

New member
אני לא יודעת לעשות קישור

אבל בדקתי וההודעה נמצאת בעמוד שש, תחת הכותרת "שאלה של חוסר ביטחון"

d u c k y

New member
עדכון נוסף...

זה נגמר סופית. היתה שיחה נוספת קצרה, קולעת, כואבת, אך סוגרת מעגל של שנה. אני התבגרתי. הוא ,לדעתי, לא כל כך. אבל אני יכולה עכשיו להשתמש במילה השלמה. זה בטח עוד יכאב וישתנה, אבל אני מרוצה מאיך שפעלתי והתנהגתי...*אנחה א ברורה*

dana2909

New member
שמחה בשבילך

אני לא כל כך בטוחה שזה ישתנה בעתיד, ומעבר לזה, אני חושבת שהשיחה הזו היתה יותר חשובה ממה שאת מתארת לעצמך. עכשיו סגרת את המעגל. דברים שאולי היו פתוחים, דברים שתמיד תהית לגביהם, מה היה קורה אילו.. עכשיו את פנויה לדברים אחרים. נכון שזה כואב, אבל הכאב הזה זה ענין של זמן, ובתוך תוכך את יודעת שזה היה הדבר הנכון והאמיץ לעשות. אז כל הכבוד על האומץ. מה שבטוח, זה הקל עליך. ממש שמחה בשבילך.

d u c k y

New member
תודה...

אני אכן מרגשה יותר טוב והמשפט שלך "אני חושבת שהשיחה הזו היתה יותר חשובה ממה שאת מתארת לעצמך" עזר לי מאד... תודה

למעלה