אההההה........... O__O;

Inimi

New member
X3

תודע D:וכבר הסברתי כאן למישהי למה אני שונאת את סאסקה, תקראי איפשהו את התגובה XD

sasuke girl

New member
זה בסדר תשנאי את סאסקה

אני ואנבי פשוט נחכה אחרי ביצפר מתחת למדרגות *מניפה ומניחה מקל על היד* ברוכה הבאה ^^ איטאצ'י שווה 3>

Inimi

New member
lol

אבל אתן לא יודעות איפה אני גרה ובאיזה בצפר XD מוחהחהחהחה XD ואין לי בעיה עם אנשים שאוהבים אותו X3;

SasuNaru

New member
ברוכה הבאה D:

מקווה שתהני בפורומונו המגנוב 3> וגמני שונאת את סאסקה, סתם קקע אחד D: ועוד-מעט-מזל טוב! D: ואיטאצ'י מגנוב 3>

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifברוכה הבאה3> ^_^

גם אני אוהבת נארוטו היית מאמינה??
חח X3 ואל סאסקה מתרגלים~ D: ואכן איטצ'י רולז
ואני כבר בקאסט אחר גומן ^^

ARA SAMA

New member
ברוכה הבאה!!!!! D:~

אני אורי D:~ וגם אני אוהב את איטצ'י D:~ (וגם אני רציתי להתחפס לאיטצ'י P: ... או לסאסקה... נראה לי סאסקה... בגלל השיער P: ) עד שראיתי FMA... ובנתיים אני רוצה להתחפס לרוי *_______________* מאוד מאוד P: אלה אם מישהי תיזכר להגיד לי איזה קאסט היא רצתה לעשות >.>" (ואם היא רצתה אותי בו בכלל T_T)

Inimi

New member
זומג!

אומג תתחפש לסאסקה! O__O אתה תקבל נשיקה! פליז פליז?!?!?! T.T

ARA SAMA

New member
אבל אני רוצה רוי T__________T

מאוד.... אבל אם מישהי.... (עושה תנועה עם האצבע מתחת לאף) רוצה לעשות קאסט אני איתה T_T וחוץ מזה תעלי תמונה :O

Inimi

New member
תמונה?

שלי? O.O;; האמת שיש לי רק אחת XD וחוצמזה, מתי שאני אהיה איטאצ'י, אני עושה פן ואני קונה עדשות אדומות X3 טוב, אני לא אכריח אותך. אגב, אם אתה מכיר אנשים שרוצים לעשות קאסט של נארוטו או אם קיים, אז פליז תגיד לי X.X

Dark Neko

New member
נבהלתי מהסמיילים בהודעה XP ../images/Emo41.gif

נאמממ השתלבות מהירה ותהני מהפורום! ונאממ אני רעות ואם את סנילית תודיעי לי *מזדהה* אגב אני אוהבת את סאסקה (כי אני בפרקים הראשונים D:) ונאממ זהו
יאי

gloom

New member
בורכה הבאה ^_^

את כותבת עם המון סמיילים.. וואו...

למעלה